Online zakelijk format De Kaders | SHH Productions | De Ondernemer

De Kaders

Online business format voor De Ondernemer

“De Kaders” is een branded content format. Korte, bondige programma’s die passen in de drukke agenda van een ondernemer. Video’s waarin wij met experts praten op het gebied van strategie, financiën, mensen/HR, marketing en technologie. Er wordt altijd toewerkt naar een concrete tip voor de ondernemer. Kennis en inspiratie die hij of zij graag in een volgend management-overleg ter tafel brengt. In deze productie ligt de expertise van adverteerder op subtiele wijze opgeslagen. Op maat gemaakte informatie die interessant is voor de kijker en waar een hoge mate van betrouwbaarheid vanuit gaat. Dit vanwege de redactioneel vormgegeven informatie: een boeiend gesprek. “De Kaders” is een studio-format. Iedere aflevering heeft een duur van omstreeks 3-5 minuten. Opnames voor ‘De Kaders’ vinden plaats In de studio van SHH Productions in het prestigieuze ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. In een sfeervolle, zakelijke setting nemen presentator en expert plaats voor een serie van vijf afgestemde gesprekken (afleveringen) over het vakgebied, de expertise en visie van de adverteerder.

Download de brochure

Presentator

De Kaders wordt gepresenteerd door Marcel van Buren, presentator, voice-over en producent van SHH Productions.

Wanneer te zien?

“De Kaders” wordt vanaf najaar 2018 wekelijks gedistribueerd en gepromoot door uitgeverscombinatie Persgroep Nederland BV (De Ondernemer).

Over De Ondernemer

De Ondernemer is dé zakelijke uitgave van Persgroep Nederland. Met een eigen informatieve website, social media kanalen, wekelijkse publicatie in het AD, een reguliere nieuwsbrief en events zoals ‘De Week van de Ondernemer’ en ‘Het Groeicollege’.

Ga naar De Ondernemer

Bekijk YouTube kanaal

Afleveringen van ‘De Kaders’ zullen terug te kijken zijn via het YouTube kanaal van ‘De Ondernemer’.

Check later

Bekijk social media

De Ondernemer is er (onder meer) op Facebook met reguliere updates en artikelen voor de zakelijke audience.

Ga naar Facebook

Adverteren in De Kaders?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format ‘De Kaders’ of heb je een vraag aan de redactie of suggestie voor het format? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s en online formats produceert SHH Productions video content voor marketingdoeleinden (videomarketing). Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten