Hybride event studio Rotterdam

De professionele studio in regio Rotterdam voor hybride events. Creativiteit, perfectie in techniek, online kennis én gastvrijheid onder één dak. In voormalig RTL studio 15.

Studio voor hybride events

Op zoek naar een professionele locatie voor het organiseren van een hybride event of livestream? Maak kennis met onze sfeervolle en hypermoderne televisiestudio. Met daarin veel standaard decor elementen om uit te kiezen (talkshow tafel, desks en pilaren) maar waarin ook maatwerk decor mogelijk is. Met een reusachtig 270 graden LED-wall decor en grote schermen staat deze studio in no-time in jouw corporate huisstijl en maken we verbinding tussen het publiek thuis en in de studio.

Deze state-of-art studio in regio Rotterdam wordt bediend door louter ervaren professionals uit de (live) televisiewereld. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een vlekkeloze uitzending. We kunnen uitzenden op alle gangbare platformen. Met een aparte ontvangstruimte, spreekkamers en catering is deze fonkelnieuwe studio dé ideale plek voor het produceren van jouw hybride event of livestream. We helpen je graag met zowel inhoud, AV-techniek, online platform als gastronomie. Bel nu en ontvang in no-time een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Contact opnemen

Kies voor een professionele online talkshow, business-update of klant event in TV kwaliteit voor Internet tarieven. Bel nu en ontvang in no-time een vrijblijvende offerte.

Een perfecte beleving

Perfectie in beeld, geluid en licht zorgen voor een perfecte beleving. Zowel thuis als in de studio. Met videovormgeving en in-start video’s zorgen we voor een online uitzending waarover nagepraat wordt. Bij ons ben je altijd verzekerd van….

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (regisseur)
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • High-end studio
  • Ervaren ploeg
  • Decor in huisstijl
  • Videovormgeving
  • Een goede repetitie
  • Een kopie in HD

Onze garanties naar jou

Ervaring in live (televisie)productie en livestreams
Ervaring met alle gangbare online platformen
Ervaring met event productie

Onze opdrachtgevers

Een hybride event op jouw locatie organiseren? Ook dat kan! Met mobiele regieset, decor, meubilair en belichting toveren we jouw locatie om in een professionele livestream studio.

Interactieve mogelijkheden

Met deelnemers zijn diverse vormen van interactie mogelijk. Denk aan live videogesprekken voeren via schermen, een chatfunctie, een poll houden of een quiz spelen. Ook kunnen break-out sessies worden gecreëerd waarbij deelnemers uiteen gaan in petit-comité. Moderne digitale mogelijkheden zorgen voor betrokkenheid en mate van interactie dat niet onderdoet van een volledig fysiek event. Geen ervaring hiermee? Laat je adviseren door onze online consultant.

Catering en entertainment

Koffie, thee en water is altijd aanwezig. Catering kun je aan ons overlaten maar je mag het ook zelf regelen. Een koffietafel, ontbijt, lunch, borrel, buffer of walking diner. Jij bepaalt het budget en wat aangeboden moet worden en wij regelen het voor je. Na afloop napraten of een feestje bouwen in de studio? Niets is te gek. Bespreek je wensen en laat ons een passend voorstel doen.

Presentator of presentatrice nodig?

Op zoek naar een geschikte presentator of presentatrice voor jouw hybride event? SHH Productions heeft een aantal bekende presentatoren onder contract die ingezet kunnen worden voor de presentatie van jouw event. Onder meer Pernille la Lau, Eva Brouwer, Sanne Staarink, Corine Boon, Merel van Dorp, Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden presenteren regelmatig producties van SHH. Op zoek naar iemand anders? Wij casten en contracteren presentatoren en zorgen voor de nodige voorbereiding op het hybride event. Iemand uit de eigen gelederen het event laten presenteren is uiteraard ook helemaal prima.

– corporate online event
– online talkshow
– online award uitreiking
– online themadag
– keynote streaming
– online presentatie
– online paneldiscussie
– online debat
– online entertainment
– online gaming show
– online quiz
– online spelshow

– streaming event
– online product launch
– webcasting
– online inspiratiesessie
– online talk
– online seminar
– online congres
– webinar
– e-learning
– online course
– informeel online event
– online vergaderingen

Welk platform gebruiken jullie?

Wij werken met alle gangbare platformen die video ondersteunen. Denk hierbij aan ZOOM, Microsoft Teams, WebinarGeek, OnlineSeminar, YouTube, Facebook en nog veel meer. Een speciale landingspagina nodig voor jouw event? Ook die kunnen we maken voor je. Bang om de verkeerde knoppen in te drukken tijdens een live uitzending? Laat het voorbereiden en bedienen van het platform dan over aan onze online consultant.

Waarom kiezen voor hybride event?

Minder reisbewegingen – goed voor het milieu
Minder reis- en verblijfskosten – goed voor het budget
To-the-point en on-time – goed voor de effectiviteit
Opname in HD beschikbaar – goed om terug te kijken

Vertrouw op onze ervaring

Wij werken dagelijks aan (live)producties voor RTL en TalpaTV. Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring in de wereld van televisie, livestreams en hybride events. Hiermee staan wij garant voor goed georganiseerde en creatief vormgegeven hybride events die technisch staan als een huis. Een hele geruststelling voor als het gegarandeerd goed moet zijn. Waarmee kunnen wij jou helpen?