Honda Benelux en producent SHH Productions gaan samenwerking aan voor het promoten van nieuwe modellen.

Het Rotterdamse videoproductiebedrijf SHH Productions (Studio Hoge Heren B.V.) is een unieke samenwerking aangegaan met Honda Benelux. Beide partijen zijn overeen gekomen dat het nieuwe model van de Honda Civic te zien zal zijn in zowel het RTL4 programma ‘Later Als Ik Groot Ben’ (met Jochem van Gelder) als in komende edities van het populaire BBQ programma ‘Ik BBQ Voor Jou’ (met Koert-Jan de Bruijn). Het gaat in totaal om 22 afleveringen. Daarnaast wordt de auto ingezet voor diverse andere producties welke het bedrijf realiseert op landelijk niveau.

Op donderdag 3 november vond de officiële overdracht van de nieuwe Honda Civic plaats. Vanaf 9 december vinden de eerste uitingen plaats op televisie.

Michel van Liempdt van Honda Benelux zegt over deze samenwerking: “Het inzetten van deze Civic past binnen de koers van Honda Benelux om zichtbaarder te zijn op de Nederlandse televisie. Deze ambitie wordt nu inhoud gegeven door middel van Product Placement in vermelde formats van SHH Productions waarvan wij hebben gemeend dat ze gewaardeerd worden door onze doelgroep. Honda Benelux heeft verder plannen om haar modellen op een andere (dan de klassieke) manier te gaan tonen. Daarover zijn partijen met elkaar in gesprek”.

Partijen bespreken de creatieve mogelijkheden die er zijn om op het web en in sociale media interesse in het merk te wekken bij de doelgroep en deze in beweging te zetten. Dit noemen we videomarketing, één van de expertisegebieden van SHH Productions.

Producent Marcel van Buren van SHH Productions zegt hierover: “Videomarketing is voor merken een onmisbare schakel in de mix van content marketing. We zien de behoefte hieraan sterk toenemen. Alle onderzoeken wijzen uit dat communiceren met video alleen maar belangrijker wordt. Dat weet ook de concurrent en dus is het zaak om boven het maaiveld uit te steken. Merken hebben vaak niet alleen behoefte aan ondersteuning bij het creatieve proces (videoproductie) maar zeer zeker ook bij succesbepalende factoren als distributie en conversie. Daarin staan wij merken bij”.

De Honda Civic 5-deurs Premium is vanaf 9 december te zien in ‘Later Als Ik Groot Ben’ en vanaf 6 januari in ‘Ik BBQ Voor Jou’. Beide programma’s zijn te zien bij RTL4.

Voor meer informatie of het opvragen van extra beeldmateriaal wendt u zich tot:

SHH Productions
T.a.v. de heer M. Van Buren
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply