SHH Productions en Flex Webdiensten realiseren nieuwe website (met webshop) voor Not Just BBQ voor een optimale klantreis.

Met trots kondigen wij aan dat SHH Productions in samenwerking met partner Flex Webdiensten een nieuwe meertalige website met webshop functie heeft opgeleverd aan ‘Not Just BBQ’ van de firma FoodKitchen.

‘Not Just BBQ’ is een uitgebreid assortiment kwalitatieve rubs, marinades, grinders en sauzen specifiek voor de BBQ liefhebber. Een stoere presentatie (verpakking) van de producten maakt dit een aantrekkelijk assortiment producten voor de doelgroep. De nieuwe site kun je bekijken via deze link: www.notjustbbq.nl

‘Not Just BBQ’ (FoodKitchen) is te zien in het televisie format ‘Ik BBQ voor jou’ van SHH Productions. Dit toonaangevende programma wordt wekelijks uitgezonden bij RTL4. De producten van ‘Not Just BBQ’ worden in dit format op basis van Product Placement onder de aandacht van de kijker gebracht. Ook zal ‘Not Just BBQ’ een belangrijke rol gaan spelen bij het Digital Format ‘Ik BBQ voor jou – Academy’ dat vanaf voorjaar 2018 zich online zal gaan manifesteren. In de televisie uitzendingen op RTL4 worden verwijzingen gemaakt naar de programma website www.ikbbqvoorjou.nl welke een hub vormt naar websites van sponsoren. In het Digital Format (‘de Academy’) kan de kijker direct vanuit de video’s doorschakelen naar diezelfde pagina’s.

Adverteren binnen een branded content formule voor televisie werkt bevorderlijk voor de merkbekendheid.   Mensen zullen online vaker op de concrete product- of firmanaam gaan zoeken. Daarnaast zullen verwijzingen vanuit de programma website en social media posts voor meer direct verkeer gaan zorgen. In het digital format is YouTube de primaire drager van de video content (‘de zender’).  In dit model kan door middel van verwijzingen in de omschrijving bij de YouTube video ook meer direct verkeer worden gestimuleerd. Het is dan uiteraard wel verstandig dat klanten hier vinden wat ze zoeken en hun klantreis kunnen afmaken. Klopt deze achterkant van de keten niet? Dan heeft adverteren aan de voorzijde ook niet zo veel zin.

De voormalige website van ‘Not Just BBQ’ was gedateerd en gebouwd op een niet gebruikersvriendelijk platform. Het voorstel is daarom gedaan om een complete metamorfose door te voeren. Daarin is intensief samengewerkt tussen webdesign, web development en uiteraard de opdrachtgever. Het resultaat is de website waarmee ‘Not Just BBQ’ nu actief is in Nederland en ver daar buiten. Wij wensen FoodKitchen hiermee veel business succes toe.

Heb jij ook een dergelijke uitdaging? Overweeg jij een specifieke website (‘brand channel’) te creëren voor een productgroep? Of wil jij ‘short and sweat’ een campagne kracht bij zetten door middel van conversiegericht geschreven en vormgegeven landingspagina’s? Dan staan wij jou graag ter zijde. Web development en online promotions zijn onderdeel van een grotere propositie die wij Videomarketing noemen. Lees er meer over op deze site. En die hebben we uiteraard ook zelf gemaakt.

Meer informatie

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579

Leave a Reply