SHH Productions lanceert The Social Video Studio Rotterdam.

De studio’s van SHH Productions zullen vanaf heden te boek staan als The Social Video Studio. Op deze plek in het hart van Rotterdam zullen de komende tijd influencers en zakelijk vloggers hun social video’s opnemen vanuit onze professionele tv- en fotostudio.

De Social Video Studio biedt ambitieuze Instagrammers, influencers of bloggers een full service workspace, die zich op een professionele manier willen onderscheiden met professionele studio video content. Ook kunnen ondernemers hier terecht die een modern media podium zoeken om zich op een unieke en zichtbare manier te onderscheiden met zakelijke vlogs of een eigen corporate talkshow. Meer hierover lees je op de nieuwe website www.socialvideostudio.nl

The Social Video Studiobeschikt over professionele opname faciliteiten om ondernemers en influencers te helpen met het maken van een kwaliteitsslag op het gebied van video’s, vlogs, foto’s of Instagram TV- en stories. Denk hierbij aan professioneel ingerichte studio’s die ook voor televisieprogramma’s worden gebruikt. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse faciliteiten zoals camera’s, belichting, audio apparatuur, green screen en zelfs autocue. De kwaliteit van een tv-productie, maar dan voor een fractie van de prijs.

Rens Struik, business developer bij SHH zegt hierover: “The Social Video Studio helpt influencers in alle soorten en maten met het maken van social studio video’s vanuit een professionele omgeving op de mooiste werkplek van Rotterdam: namelijk in De Rotterdam”.

Het opnemen van een professionele Insta Studio Story of een zakelijke vlog vergt voorbereiding en de juiste apparatuur. Het team van The Social Video Studio zorgt voor het perfecte plaatje door aansturing van de camera’s, belichting, autocue, en het geluid. Ook kunnen ze helpen bij het creëren van een fysiek decor of een digitaal decor met behulp van green screen. Zo kunnen influencers zich volledig richten op hun show en het bereiken van volgers.

Marcel van Buren, directeur video/televisie bij SHH, laat weten: “De toegevoegde waarde van een samenwerking tussen influencers en ervaren content creators zoals wij zit hem ook op het commerciële vlak. Als Premium leverancier van uiteenlopende branded content producties voor onder meer RTL hebben wij veel warme contacten (in diverse sectoren) op marketing niveau waaraan we gezamenlijk campagnes of formats kunnen voorleggen. Op die manier gaat het mes aan twee kanten snijden”.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over The Social Video Studio of het indienen van een contactaanvraag ga je naar onze website https://www.socialvideostudio.nl. Wil je graag iemand live hierover spreken of aanvullend materiaal opvragen voor berichtgeving? Neem dan contact op met Rens Struik of Marcel van Buren.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply