SHH Productions realiseert state-of-art opnamestudio voor SALO BV.

SALO BV maakt voor de retailmarkt loyaliteitsprogramma’s. Dat doen ze onder meer voor Albert Heijn, Plus Supermarkten, MCD en Gamma. U kent ze wel, aantrekkelijke spaarprogramma’s waarmee je als consument ongemerkt een voorkeur ontwikkelt voor een winkel of merk. Zeker wanneer de te sparen artikelen nuttig, vernieuwend of van hoge kwaliteit zijn. SALO BV is tevens importeur van LOCK & LOCK; een assortiment vershoud producten die makkelijk in gebruik zijn en 100% lucht- en waterdicht.

Op haar hoofdkantoor in Soest realiseert SHH Productions (Studio Hoge Heren) een state-of-art opnamestudio voor toekomstige videoproducties. Door middel van korte video’s kun je uitstekend communiceren hoe het product het beste gebruikt kan worden en worden maten van producten meteen een stuk duidelijker. SHH Productions, videoproducent, zal de realisatie van deze video’s voor haar rekening nemen waarmee opdrachtgever volledig ontzorgd wordt als het gaat om camerawerk, montage en vormgeving. Op die manier kan SALO zich blijven concentreren op het ontwikkelen van vernieuwende concepten voor de retail markt.

Videoproducent Rotterdam

Ook op zoek naar een opnamestudio voor het opnemen van recept video’s of andere food gerelateerde video content? Wellicht biedt deze opnamefaciliteit uitkomst. Neem contact op met SHH Productions en bespreek de mogelijkheden.

Leave a Reply