Stageplaats voor enthousiaste productie / redactie stagiair op HBO niveau

SHH Productions is op zoek naar een enthousiaste productie stagiair die het team wil versterken voor meerdere producties waaronder een nieuw seizoen van ‘Later als ik Groot ben…’ (RTL4) met Jochem van Gelder en ‘Je gaat het maken’ met Pernille La Lau.

Als productie stagiair binnen SHH Productions zie je vrijwel alle facetten van het televisie maken voorbijkomen: vanaf het begin dat een aflevering tot stand komt tot aan de uitvoering bij draaidagen op locatie en in de montage tot aan het moment dat het op televisie komt. Als stagiair ben je een onmisbare schakel in het proces van idee tot uitzending. Binnen de kaders van het programma draai je in een enthousiast team mee als volwaardige collega en houd je je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:


• Alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de Productieleider, waaronder het regelen van rekwisieten en het opstellen van callsheets.
• Inhoudelijk en productioneel meedenken als het gaat om de invulling van de afleveringen en research doen naar onderwerpen.
• Ondersteunen van het team tijdens opnames en het begeleiden van kandidaten.
• Diverse (administratieve) productiewerkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een enorm leerzame stageplek waar jij jezelf kan ontwikkelen op organisatorisch gebied. Het gedreven team betrekt je bij alle facetten en zorgt voor een goede begeleiding. Ben jij enthousiast, iemand die alles aan willen pakken met een positieve instelling en heb jij een groot verantwoordingsgevoel. Ben jij punctueel, in bezit van rijbewijs en volg jij een media gerelateerde opleiding? Dan zoeken we jou! Onze voorkeur gaat uit naar een student die vanaf februari (eerder starten is mogelijk) stage gaat lopen en minstens 5 maanden onder de pannen wil zijn bij een bedrijf.

Jouw mogelijke stageplek bevindt zich op misschien wel de mooiste werkplek van Nederland: op de Kop van Zuid in gebouw ‘De Rotterdam’, 26 hoog, uitzicht gegarandeerd. SHH Productions is producent van toonaangevende branded content programma’s voor landelijke televisie, videomarketing en corporate videoproducties. Wij maken programma’s voor RTL en SBS zoals ‘Later als ik groot ben’, ‘Ik BBQ voor Jou’, ‘Je gaat het maken’, ‘Wat ik altijd wilde worden’ en ‘Van Slager tot Chef’.

Lijkt het jou tof om mee te mogen werken aan producties die door miljoenen mensen worden bekeken? Stuur dan heel snel jouw CV, foto en motivatie naar ons. Mail ons op kaj@studiohogeheren.nl. En wie weet pikken wij jou er wel uit voor het invullen van deze stageplaats.

Kaj Viergever (uitvoerend producent) | SHH Productions | Gebouw De Rotterdam | 26ste etage | Wilhelminakade 147 | 3072AP ROTTERDAM | Telefoon: 010-4134579 | E-mail: kaj@studiohogeheren.nl

Leave a Reply