Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven camerman met edit skills – 24 tot 40 uur per week. Standplaats Rotterdam.

Heb jij jouw AV opleiding voor camerawerk volledig afgerond? Ben jij op zoek naar een afwisselende job waarbij jij diverse soorten videoproducties kunt gaan registreren? Ben jij een kanjer in jouw vakgebied en kies jij een vaste job boven het onzekere van een leven als ZZP-er? Heb jij in jouw huidige baan, bij huidige opdrachtgevers of in een stageperiode veel ervaring opgedaan in het filmen van content voor zowel televisie (in-field) als online? Woon jij in (de directe omgeving van) Rotterdam? Dan zijn wij de juiste club om jouw carrière bij voort te zetten!

Wie zijn wij?

SHH Productions is producent van video content voor televisie en online. Onze studio’s en redactie zijn gevestigd in gebouw ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid in Rotterdam. Wij zijn enthousiaste en ervaren professionals met track record in de wereld van videoproductie. SHH Productions produceert en realiseert succesvolle branded content programma’s voor RTL4. Wij bedenken en maken creatieve online digital formats met focus op bereik en conversie (VideoMarketing). Ook realiseren wij zakelijke videoproducties (bijv. bedrijfsfilms of trainingsvideo). Voor ons fotografie label ‘Studio Hoge Heren’ maken wij daarnaast ook trouwvideo’s en trouwclips.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een vaste cameraman (met edit skills). Wij zoeken naar een ‘hands on’ type voor wie techniek (apparatuur) een passie is. Het maakt jou niet uit met welke camera jij moet draaien; je maakt het je eigen in een handomdraai. Een perfectionist met oog voor zaken als belichting, montage-behoeften en continuiteiten. Een stevige door-duwer die niet vies is van hard werken en feitelijk nergens zijn handen voor om draait als het om techniek gaat.

Herken jij je in dit profiel? Laten we dan in gesprek gaan met elkaar. Kandidaten met ervaring in het werken met camera’s van het type Sony PMW broadcast en FS7 hebben de voorkeur. Ook kandidaten die beroepsmatig gewend zijn aan het maken van videomontages met behulp van FCP-X en Adobe AE. Je zult namelijk ook worden ingedeeld op montages of studio / opnamelocaties gaan voorbereiden.

Overige functie eisen:

  • Jij hebt 1-3 jaar concrete en aantoonbare ervaring opgedaan
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Jij woont in (de directe omgeving) van Rotterdam of bent bereid daar naar toe te verhuizen
  • Jij bent gedisciplineerd en geordend

Wat bieden wij jou?

SHH Productions biedt jou een professionele werkomgeving waarin veel afwisselende producties gedraaid worden met (en voor) toonaangevende bedrijven. Je komt werken in een team dat altijd streeft naar perfectie en waarin veel ruimte is voor eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris dat past bij jouw leeftijd en mate van ervaring.

Solliciteren naar de functie?

Wil jij solliciteren op deze functie? Stuur dan jouw motivatie en CV naar tv@studiohogeheren.nl. Kandidaten welke geschikt lijken voor de functie zal worden verzocht om 2 dagen proef te draaien. Vragen over deze vacature kun je alleen per e-mail stellen.

Wellicht tot ziens bij SHH Productions.

Leave a Reply