Werkplek voor AV professional op toplocatie bij SHH Productions

SHH Productions, producent van video content voor online en landelijke televisie, opereert vanuit ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. Hier wordt dagelijks gewerkt aan uiteenlopende videoproducties en diverse, succesvolle formats voor televisie. Dit doen wij met een vast team dat zich bezig houdt met onder meer sales, productie, redactie, regie en videomontage. Voor de realisatie van onze producties werken wij ook met ervaren ZZP-ers; onder meer voor camera, licht, vormgeving/animatie, grafische vormgeving/DTP, redactievoering, Internet/web en social media. Met een high-tech fotostudio (with a view), een video/tv studio en ultra-modern vormgegeven kantoorruimte hebben wij alle ingrediënten in huis voor het in-huis kunnen realiseren van diverse video- en fotoproducties vanuit een locatie die inspireert én indruk maakt.

Wij geloven sterk in samenwerking met betrouwbare en gekwalificeerde ZZP-ers, elkaar versterken en waar mogelijk de bal toespelen. Ook al doen we in de basis iets dat soms op het eerste gezicht als concurrerend beschouwd kan worden. Op die manier hebben wij al heel wat mooie successen weten te bereiken. En om die lijn verder uit te bouwen willen wij nu een stapje verder gaan. Wij zetten onze deuren daarom nu open voor 2 of 3 mediaprofessionals (ZZP) die hun zolderkamer of kantoor willen verruilen voor een toffe werkplek op letterlijk grote hoogte. Een omgeving waarin het bruist van de energie en waarbij gebruik gemaakt kan worden van alle voorhanden zijnde voorzieningen en expertises.

Kortom, ben jij….

  • Vormgever
  • Animator
  • Editor
  • Journalist of redacteur
  • Social Media expert
  • Web designer of web developer
  • Fotograaf of fotobewerker

…en wil jij graag een upgrade maken in jouw werkplek? Stuur dan een e-mail met een korte omschrijving van jouw business, het type klant waarvoor jij gemiddeld werkt en jouw verwachtingen bij een samenwerking met ons naar SHH Productions. Doe er vooral ook een fotootje bij zodat we weten met wie wij het genoegen hebben. En wie weet nodigen wij jou binnenkort bij ons uit voor een kop koffie en rondgang.

Een vaste (marktconforme) vergoeding voor de basis dienst die wij jou leveren (mooie werkplek, algemene voorzieningen en Internet toegang) is van toepassing. Telefonie (VoIP) met eigen nummer regel je eenvoudig en snel via onze provider of neem je mee vanaf jouw huidige werklocatie. We maken afspraken over tarieven voor (een) dienst(en) die jij mogelijk weer naar ons kunt leveren.

Stuur jouw informatie naar:

Marcel van Buren (Producent)
SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: marcel@studiohogeheren.nl

Leave a Reply