Online digital

format

Steek online boven het maaiveld uit met creatieve, nuttige of vermakelijke content

Online digital format

Customer engagement met indrukwekkende content

Een online digital video format is een serie korte, branded content video’s die aangeboden worden door een merk of een combinatie van merken. Video’s die worden ingezet als branding en/of loyalty instrument. Bij online digital formats wordt zo ver als mogelijk weg gebleven van de begrippen ‘zenden’ en ‘productkenmerken pushen’. Daarom praten we hier over Top Funnel content waarmee je een zo breed mogelijk publiek wilt aanspreken.

Het gaat er bij een online digital video format niet primair om wat jij als marketeer wil vertellen. Nee, het gaat er om wat de doelgroep wil zien of waar het blij van wordt. Dus video’s waarin nuttige of vermakelijke inhoud zit die specifiek is voor de doelgroep waarop jij je richt. Video’s waarmee identiteit aan jouw brand wordt gegeven of waarin product placement zit verwerkt. Dit is de moeilijkste vorm in de mix van videomarketing producties, omdat je hierbij als merk echt op de stoel van de ontvanger moet durven gaan zitten en out-of-the-box moet durven te denken. De ervaring van professionals uit de wereld van de commerciële branded content televisiewereld komt hierbij dan goed van pas.

Mogelijkheden online digital formats

De mogelijkheden van online formats zijn feitelijk onbegrensd. Het enige dat nodig is, is lef, budget en buiten de bekende paden durven treden. Daarbij kun je leunen op de creatieve kennis en ervaring van professionals zoals SHH Productions. Eén ding mag duidelijk zijn: je zult je moeten onderscheiden om op de tijdslijn van de moderne consument boven het maaiveld uit te blijven steken. Je moet opvallen. In het juiste kanaal, op het juiste moment en met de juiste content. Laat je hierover adviseren en ga met SHH Productions om de tafel voor het uitdenken van een voor jouw merk geschikt video format voor jouw merk.

Dit doen wij

Creatieve digital formats behoren tot hub-content. Leer hier meer over de diverse vormen van videocontent voor marketingdoeleinden

Remia Summer of Love

Dit is de social media campagne ‘Summer of Love’ van sausfabrikant Remia. Een serie van 5 afleveringen in de stijl van een datingshow.

De Kaders

Online business format voor De Ondernemer

“De Kaders” is een branded content format. Korte, bondige programma’s die passen in de drukke agenda van een ondernemer. Video’s waarin wij met experts praten op het gebied van strategie, financiën, mensen/HR, marketing en technologie. Er wordt altijd toewerkt naar een concrete tip voor de ondernemer. Kennis en inspiratie die hij of zij graag in een volgend management-overleg ter tafel brengt. In deze productie ligt de expertise van adverteerder op subtiele wijze opgeslagen. Op maat gemaakte informatie die interessant is voor de kijker en waar een hoge mate van betrouwbaarheid vanuit gaat. Dit vanwege de redactioneel vormgegeven informatie: een boeiend gesprek. “De Kaders” is een studio-format. Iedere aflevering heeft een duur van omstreeks 3-5 minuten. Opnames voor ‘De Kaders’ vinden plaats In de studio van SHH Productions in het prestigieuze ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. In een sfeervolle, zakelijke setting nemen presentator en expert plaats voor een serie van vijf afgestemde gesprekken (afleveringen) over het vakgebied, de expertise en visie van de adverteerder.

Download de brochure

Een online digital format laten maken?

Wij jij graag met ons sparren over een creatief online video format voor jouw merk? Wij gaan graag de samenwerking aan. Vul het formulier hiernaast in en we nemen snel contact met je op!

Meer online video

Naast online video formats produceert SHH Productions tal van andere vormen van video content welke ingezet kunnen worden binnen een mix van videomarketing tools. Bekijk de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten