Professionaliteit en passie voor het vak is waar klanten ons om waarderen

Dit is SHH Productions

SHH Productions maakt video content in diverse soorten en smaken. Dit doen we voor alle mogelijke opdrachtgevers en kanalen. Wij exploiteren branded content televisieprogramma’s voor commercieel zenders als RTL4 en SBS6. Kwalitatieve, branche-bevorderende formats zoals het populaire ‘Later als ik Groot ben…’ (RTL4) en ‘Ik BBQ voor jou’ (SBS6). Maar ook programma’s met een maatschappelijk doel zoals ‘ClubLiefde’ (RTL4). We hebben vaste formats waarop adverteerders direct kunnen aanhaken en ontwikkelen formats exclusief en op maat. Wij produceren creatieve videoproducties met focus op bereik, engagement en conversie (VideoMarketing). Voor bedrijven zijn wij de one-stop-shop voor het produceren van allerhande zakelijke videoproducties zoals het maken van een bedrijfsfilm, trainingsvideo of aftermovie. Onze studio’s en redacties zijn gevestigd in het prestigieuze ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid.

SHH Productions is de videoproductie tak van Studio Hoge Heren B.V. Wij bestaan sinds sinds 2004. In de volle breedte doen wij fotografie, zakelijke videoproductie en maken wij formats voor televisie en online. Het bedrijf wordt aangestuurd door Fred Smulders en Marcel van Buren. Fred richtte het bedrijf oorspronkelijk op en maakte van zijn passie zijn vak. Hij houdt zich primair bezig met het runnen van dé fotostudio (zie Studio Hoge Heren). Hij heeft een creatief brein en is de ontwerper van de fantastische werkplek waar vanaf wij ons werk mogen doen. Marcel heeft een zowel technische als commerciële achtergrond. Hij werkte jarenlang in de ICT als internationaal accountmanager. Hij is de verbinder en organisator binnen het bedrijf. Media en entertainment hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht op hem gehad. Daarom vervult Marcel al vanaf zijn tienertijd diverse rollen binnen de radio- en televisiewereld zoals die van presentator en voice-over. Hij is Producent en de aanvoerder van het videoproductie team.

Dit is ons kernteam

SHH Productions realiseert het merendeel van haar producties met vaste medewerkers. In ons kernteam liggen veel competenties opgeslagen. Bekijk hier het overzicht van de diverse functies die wij kunnen vervullen in een AV productie en de faciliteiten (apparatuur) waarover wij standaard beschikken. Wij werken ook met vaste ZZP-ers en facilitaire bedrijven die de norm zetten in de audiovisuele branche.

Stage lopen bij SHH Productions

Je kunt bij SHH Productions stage lopen. Wij hebben hiervoor per seizoen slechts een beperkt aantal plaatsen. Wij staan open voor zeer gemotiveerde studenten die leren voor camerawerk, videomontage, videovormgeving, redactiewerk, productiewerk, online marketing en social media. Wij zijn een erkend leerbedrijf en studenten kunnen bij ons altijd rekenen op interessante opdrachten/rollen, goede begeleiding en duidelijke feedback waar je iets aan hebt. Hier kom je niet voor de poen of om jouw tijd uit te zitten; hier kom je stage lopen om jouw rugzak vol te kieperen met bagage voor de toekomst. Voor een actueel overzicht van alle opleidingen waarvoor wij geaccrediteerd zijn, kijk je op Stagemarkt. Geïnteresseerd om stage bij ons te komen lopen of hier af te studeren? Stuur ons een korte motivatiebrief (te veel proza zijn we te druk voor) maar vooral een compleet CV met foto. Studenten die in aanmerkingen komen voor een plek ontvangen hiervan automatisch bericht.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan snel contact op voor het plannen van een koffie date.