Professionaliteit en passie voor het vak is waar klanten ons om waarderen

Wij zijn de Rotterdamse producent van kwalitatieve video content voor televisie en online. Wij produceren succesvolle branded content televisieprogramma’s. SHH Productions doet zakelijke videoproductie en is partner in videomarketing.

De koers van SHH Productions

SHH Productions maakt branded content televisieprogramma’s die relevant, vermakelijk en nuttig zijn voor zowel de kijker, format sponsors als de zender. Hierin zoeken we steeds naar het juiste evenwicht in de belangen. Kwaliteit bieden en langdurige samenwerkingen aangaan vinden wij belangrijk. Daarom kijken wij met sponsoren van televisieprogramma’s bijvoorbeeld ook graag naar de mogelijkheden van videomarketing.

Op het gebied van zakelijke videoproductie zijn wij een one-stop-shop. Wij maken training content, bedrijfsfilms, productvideo’s en video testimonials. Op basis van onze competenties, ervaring én middelen zijn wij in staat om opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

Management SHH Productions

SHH Productions staat onder leiding van Marcel van Buren. Marcel heeft een technische en commerciële achtergrond. Hij heeft ruim 25 jaar sales ervaring op gedaan in de wereld van telecommunicatie. Media en entertainment hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Daarom vervult Marcel vanaf zijn tienertijd diverse rollen binnen de radio- en televisiewereld.  Als presentator, nieuwslezer en voice-over. Marcel is een perfectionist, een mensen-mens en een verbinder.

In 2004 richtte hij samen met partner Fred Smulders fotostudio Studio Hoge Heren op. Een bedrijf dat zich ontwikkeld heeft als dé fotostudio van Rotterdam met gevoel voor stijl en kwaliteit. Een logische uitbreiding van de business werd SHH Productions. Daar ben je nu. Wil je meer weten over fotografie? Ga dan naar www.studiohogeheren.nl.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan snel contact op voor het plannen van een koffie date.