Wij produceren video content voor televisie en online. Met een professioneel en gedreven kernteam, veel eigen opnameapparatuur en state-of-the-art studio's zijn wij de one-stop shop voor elke opdrachtgever die meer van video verwacht.

Dit is SHH Productions

SHH Productions maakt video content voor uiteenlopende toepassingen. Dat doen we voor diverse opdrachtgevers, media en kanalen. Wij produceren branded content televisieprogramma’s. We maken kwalitatieve, branche-bevorderende formats zoals het populaire ‘Later als ik Groot ben…’ – over kinderen en hun droombaan – met Jochem van Gelder (voor RTL4). Maar ook ‘Je gaat het maken’ – over zij-instromen in de bouwsector – met Pernille La Lau (voor RTL4) en het langstlopende, culinaire BBQ programma van de Nederlandse televisie ‘Ik BBQ voor jou’ (voor SBS6). We hebben branded content formats waarin adverteerders kunnen participeren én ontwikkelen formats in opdracht, exclusief en op maat. Dat doen we voor televisie en voor online met digital formats.

Wij produceren creatieve videoproducties met focus op branding, bereik, engagement of conversie. Dit noemen we VideoMarketing. Wij bieden een breed scala aan diensten aan dat verder gaat dan alleen video’s maken. We helpen klanten graag de cirkel rond te maken. Van meedenken bij het bepalen van de merk- en contentstrategie, via de productie van video content tot aan de distributie en analyse van deze content. Hierin werken wij samen met robuuste, erkende partners.

Voor bedrijven zijn wij one-stop-shop voor het produceren van allerhande zakelijke videoproducties zoals een bedrijfsfilm, trainingsvideo, wervingsvideo, het registeren van een zakelijk evenement of maken van een aftermovie.

Onze studio’s en redacties zijn gevestigd in het prestigieuze ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade 147 (Kop van Zuid) in Rotterdam. SHH Productions is de videoproductie tak van Studio Hoge Heren. Wij bestaan sinds sinds 2004. Begonnen vanuit een passie voor beelden en gegroeid door de overtuiging dat kwaliteit het altijd wint van kwantiteit. Alleen het beste is goed genoeg.

Stage lopen bij SHH Productions

Je kunt bij SHH Productions stage lopen. Wij hebben hiervoor per seizoen een paar plaatsen beschikbaar. Wij staan open voor gemotiveerde, zelf-regisserende studenten die leren voor videomontage, videovormgeving, redactiewerk, productiewerk, online marketing en social media management. Zowel MBO als HBO studenten kunnen zich bij ons aanmelden. Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf en studenten kunnen bij ons altijd rekenen op interessante opdrachten/rollen, goede begeleiding en duidelijke feedback waar je iets aan hebt. Voor een actueel overzicht van alle opleidingen waarvoor wij geaccrediteerd zijn, kijk je op Stagemarkt. Geïnteresseerd om stage bij ons te komen lopen of hier af te studeren? Stuur ons jouw motivatiebrief en CV met foto. Wie weet kom jij straks jouw rugzakje bij ons vullen met kennis en ervaring.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw videoproductie die van aanpakken weet? Pak die telefoon en bel ons nu.