Televisieprogramma bouw Je gaat het maken

Je gaat het maken

Televisieprogramma RTL4

In ‘Je gaat het maken’ duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met mensen met een baan, die zich willen oriënteren op een carrière move, én met werkzoekenden die hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Kandidaten maken kans op een concreet opleidingstraject met baangarantie! Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden. Uit dit onderzoek volgt een tweetal uiteenlopende functies die in de praktijk voor één dag beproefd gaan worden. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt? Wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien kandidaat het in de vingers heeft, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject mét baangarantie voor een van de beproefde functies. Maar waar kiest de kandidaat voor? ‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we potentiële zij-instromers volgen in hun oriëntatie op een carrière binnen de wereld van bouw en infrastructuur. Een positief opbouwend, informatief en nieuwsgierig makend televisieprogramma voor het hele gezin. Het programma wordt gepresenteerd door Pernille La Lau.

Pernille La Lau

Pernille La Lau in Je gaat het maken

Presentator

‘Je gaat het maken’ wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Zij is, onder meer, een van de vaste gezichten van Koffietijd.

Televisieuitzendingen

‘Je gaat het maken’ is vanaf 28 april welke week te zien bij RTL4. Kijk voor het actuele uitzendschema op de programma website.

Programma website

‘Je gaat het maken’ is onderdeel van een bredere campagne van Bouwend Nederland met eigen website

Ga naar de website

Kandidaten

Kandidaten voor het programma kunnen zich opgeven via een special programma pagina

Kandidaten website

Terug kijken

‘Je gaat het maken’ is 24 uur per dag terug te kijken via RTL-XL

Ga naar RTL-XL

Facebook kanaal

Wij haken met dit format in op het kanaal ‘De bouw maakt het’ van Bouwend Nederland.

De bouw maakt het

Bekijk afleveringen

Meer informatie over Je gaat het maken?

Wil jij meer informatie over ‘Je gaat het maken’? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten