Online digital

format

Steek online boven het maaiveld uit met creatieve, nuttige of vermakelijke content

Online video format (digital format)

Customer engagement met interessante videocontent

Een online digital video format is een serie korte, branded content video’s die aangeboden worden door een merk of een combinatie van merken. Video’s die wordt ingezet als branding en/of loyalty instrument. Bij online digital formats wordt zo ver als mogelijk weg gebleven van het begrippen ‘zenden’ en ‘productkenmerken pushen’. Daarom praten we hier over Top Funnel content waarmee je een zo breed mogelijk publiek wilt aanspreken.

Het gaat er bij een online digital video format niet primair om wat jij als marketeer wil vertellen. Nee, het gaat er om wat de doelgroep wil zien of waar het blij van wordt. Dus video’s waarin nuttige of vermakelijke inhoud zit die specifiek is voor de doelgroep waarop jij je richt. Video’s waarmee identiteit aan jouw brand wordt gegeven of waarin product placement zit verwerkt.

Dit is de moeilijkste vorm in de mix van videomarketing producties omdat je hierbij als merk echt op de stoel van de ontvanger moet durven gaan zitten en out-of-the-box moet durven te denken. De ervaring van professionals uit de wereld van de commerciële branded content televisiewereld komt hierbij dan goed van pas.

 

Mogelijkheden van digital formats

De mogelijkheden van online formats zijn feitelijk onbegrensd. Het enige dat nodig is, is lef, budget en buiten de bekende paden durven treden. Daarbij kun je leunen op de creatieve kennis en ervaring van professionals zoals SHH Productions. Eén ding mag duidelijk zijn: je zult je moeten onderscheiden om op de tijdslijn van de moderne consument boven het maaiveld uit te blijven steken. Je moet opvallen. In het juiste kanaal, op het juiste moment en met de juiste content. Laat je hierover adviseren en ga met SHH Productions om tafel voor het uitdenken van een voor jouw merk geschikt format.

Dit doen wij

Creatieve digital formats behoren tot hub-content. Leer hier meer over de diverse vormen van videocontent voor marketingdoeleinden

Remia Summer of Love

Dit is de social media campagne ‘Summer of Love’ van sausfabrikant Remia. Een serie van 5 afleveringen in de stijl van een datingshow.

Creatievelingen nodig voor jouw online digital format?

Wij jij graag met ons sparren over een creatief online video format voor jouw merk? Wij gaan graag de samenwerking aan. Vul het formulier hiernaast in en we nemen snel contact met je op!

Meer videomarketing

Naast online video formats produceert SHH Productions tal van andere vormen van video content welke ingezet kunnen worden binnen een mix van videomarketing tools. Bekijk de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten