Skip to main content

Zakelijke

nieuwsvideo

Opgenomen of live bijpraten over ontwikkelingen in de business

Zakelijke nieuwsvideo maken

Met mogelijkheden tot directe interactie met de kijker

Jaarverslagen, regulier zakelijk nieuws (business updates) of trainingen worden steeds vaker in de vorm van video verspreid. Soms is het verstandig om deze video op te nemen (zodat de inhoud nog geredigeerd kan worden); soms is het wenselijk om het nieuws direct te verspreiden en interactie aan te gaan. Dat noemen we dan ‘uitzending’. SHH Productions biedt voor beide vormen de ideale oplossing. In onze opnamestudio is het mogelijk om op te nemen of live uit te zenden via social media kanalen, YouTube of een beveiligde stream. Webcasting noemen we dat.

In de studio creëren we desgewenst een decor dat past bij de huisstijl van het bedrijf. Graphics en animaties op een groot beeldscherm en in-starts (filmpjes) ondersteunen hierbij optioneel het verhaal. De presentator (presentatrice) kan gebruik maken van autocue waardoor tekst niet uit het hoofd geleerd hoeft te worden maar keurig netjes voor de lens van de camera verschijnt. Middels een in-ear systeem (‘oortje’) kan de presentator of presentatrice vanuit de regieruimte ingefluisterd worden over binnenkomend nieuws of belangrijke reacties op datgeen wordt verkondigd zodat hier direct op ingespeeld kan worden.

Bekijk ook het overzicht van alle AV diensten die wij mogelijk kunnen inbrengen in jouw productie. Graag horen wij wat jouw specifieke wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden.

TV studio 1 is standaard uitgerust met:

 • Professionele belichting (LED spots en LED panels)
 • TFT scherm voor presenteren van graphics
 • 1 HD broadcast-camera
 • Draadloze microfoon / ontvanger
 • In-ear (indien gewenst)
 • zwarte of witte horizon
 • Airconditioning

Optioneel toe te passen (onder meer):

 • Autocue systeem (tekstondersteuning voor presentator)
 • Multi-cam registratie (meerdere camera’s) – bijv. bij studiogesprekken
 • Gebruik van green screen mogelijkheden
 • Specifiek (branded) decor elementen

Nieuws video maken?

Wil jij live of opgenomen het laatste nieuws gaan delen met jouw publiek? Wil jij dit professioneler aanpakken dan met je ‘peen en uien’ gezicht voor een webcam gaan zitten? Mag jouw communicatie echt wel de look & feel van een nieuwsuitzending hebben? Dan neem je contact op met SHH Productions. Vul het contactformulier in of bel met 010-4134579

Meer zakelijke video

SHH Productions kan jou niet alleen bijstaan in het opnemen of live uitzenden van zakelijk nieuws. We bieden een breed portfolio van mogelijkheden op het gebied van zakelijke video, videomarketing en televisie. Bekijk hier onze zakelijke toepassingen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten