Webcast studio

Rotterdam

Webcast productiemaatschappij met studio's in regio Rotterdam. Voor professionele webcast uitzendingen (livestream) in tv-kwaliteit voor een Internet prijs.

Webcast studio Rotterdam

Een professionele webcast uitzending maken in TV kwaliteit voor een Internet prijs? Vanuit onze webcast studio kunnen wij deze van A tot Z voor jou verzorgen. Op locatie kan ook. Wil jij een webcast die kijkers boeit en bindt? SHH Productions is ervaren in het maken van content voor een groot (televisie)kijkerspubliek. We hebben de creativiteit, knowhow en apparatuur in huis die jij nodig hebt voor een online uitzending die staat als een huis. Of het nu gaat om een online training, webinar, vergadering, congres, talkshow of andere vorm van digitaal event. Laat je ontzorgen door hét productiehuis van Rotterdam met track record in de wereld van (live) televisie en online.

Creatief concept (format)

Professionele productie

Vanuit multi-cam TV studio op of locatie

Full webinar service

Wij ondersteunen diverse platformen

Webcast via webinar of videoconference software

Bevat jouw webcast (livestream) inhoud dat bestemd is voor een select publiek? Betaald of onbetaald. Wil jij reacties of vragen van kijkers direct kunnen modereren? Biedt jij graag de mogelijkheid om de webcast later nog een keer in een besloten omgeving on-demand te kunnen terugkijken? Dan is een webcast (livestream) via webinar software of videoconference sofware dé oplossing. Er zijn ondertussen legio oplossingen en we ondersteunen ze allemaal. Denk aan ZOOM, Microsoft Teams, Google Meet en Livestorm, Wij regelen perfect beeld en geluid. Jij modereert de webcast op inhoud.

Geen ervaring met webinar of videoconference software?

Gebruik jij nog geen webinar of videoconference software? Breekt het klamme zweet je uit bij de gedachte jij je dit allemaal moet gaan leren? Geen paniek! Laat ons het voor jou regelen als onderdeel van de opdracht. Onze online marketing consultant helpt je graag met zaken als uitnodigingen, het inrichten van de webcast en het technisch bedienen tijdens de live-uitzending. Zo kun jij blijven concentreren op het doel en (samen met ons) op de inhoud van de webcast.

Webcast uitzending via Webinar tool bij SHH Productions in Rotterdam

Webcast studio uitzending via sociale media

Uitzenden van een webcast (livestream) kan via diverse social media waaronder Facebook, YouTube en LinkedIN. Het grote voordeel van een webcast via sociale media is de toegankelijk die je hiermee biedt om jouw webcast te bekijken. Er is geen registratie voor nodig. Ze informeren het publiek als een webcast (livestream) is begonnen en bieden de mogelijk om te reageren via de chat (interactie). De grootte van het kijkerspubliek is feitelijk onbegrensd; het social media platform waarop je uitzendt regelt zelf de (opschaling in) benodigde stream-capaciteit. Na afloop van de webcast uitzending kan ervoor gekozen worden om de video op te slaan waardoor het later teruggekeken kan worden. Kortom, een uitzending vanuit de webcast studio via een social media kanaal is een goede optie voor het aanspreken van een massa met content dat vrij toegankelijk is voor iedereen die het wil zien (broadcasting).

Wat kost een professionele webcast / webinar?

Een professionele webcast (webinar) uitzending is altijd maatwerk. De kosten worden bepaald door zaken als de duur van de uitzending, welke content gebruikt gaat worden in de uitzending, de gewenste mate van interactie met de kijkers en zaken als vormgeving/decor. Vertel ons in een korte call wat jij nodig hebt en ontvang in no-time een offerte.

Bij ons ben je altijd zeker van:

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (regisseur)
  • Een gedetailleerd draaiboek voor de uitzending
  • Professionele studio met uitvoerige technische mogelijkheden (voorheen RTL studio)
  • Decor in huisstijl kleuren, met content-scherm en desk
  • De mogelijkheid tot gebruik van (eigen) video’s en powerpoint slides
  • Een countdown, leader, titelbalken en andere graphics in huisstijl
  • Een volledige dry-run (repetitie) van de uitzending
  • Een kopie van de uitzending voor on-demand terugkijken

Optioneel kunnen we tevens zorg dragen voor het regelen van visagie, catering, in-start video’s, specifiek decor en full webinar support door onze online marketing consultant. Bekijk ons dienstenpakket voor een overzicht van alle taken die wij voor jou uit handen kunnen nemen.

Ervaring van klanten

Ik vind het fijn werken met jullie. Wij maken content voor medici. Voor die doelgroep zijn details zeer belangrijk. Jullie manier van werken is professioneel, ongedwongen en comfortabel tegelijk. Jullie werkomgeving is representatief en dat past goed bij ons.

Jeroen HofBusiness Develoment Manager | MEDonline

Ik heb de kadertraining gevolgd die jullie technisch produceerden. Ik heb sinds Corona tig online meetings, interviews en webinars gedaan. Deze stak er met kop en schouders bovenuit.

Bas ZwartBusiness Development Manager | Gemeenteraadslid

Gaaf om te zien hoe jullie zo'n live productie aanpakken. Het zag er allemaal heel professioneel uit. Ik ben reuze benieuwd naar de evaluatie van deze digitale training. Dit smaakt naar meer.

Antoine VermeulenTraining en opleiding coördinator | Haya van Somerenstichting (VVD)

Onze visie op webcast voor bedrijven

Jouw klanten, prospects, medewerkers of andere relaties verdienen online een net zo professionele verzorging dan zoals je dat ‘in real life’ zou doen. Het is een groot misverstand om te bedenken dat je online wel kunt wegkomen met een keukentafel als decor, verbleekte gezichten voor de camera, onverstaanbaar geluid en veel te veel powerpoints. Zeker in een tijd waarin mensen worden bekogeld met online meetings en webinar-moe raken. Verras ze in positieve zin en je zult zien dat de aandacht erbij gehouden wordt en de conversie op peil blijft.

Maak je eigen online talkshow

Deel visie en breng verdieping aan door middel van een interactieve, online talkshow voor jouw merk. Dat kan vanuit onze studio of op locatie. Laat kijkers vragen stellen aan de gasten aan tafel. Doe een live poll en verhoog daarmee betrokkenheid. Regel een live-schakeling met een kijker, spreker of reporter of afstand. Betrek kijkers (publiek) bij de uitzending door ze te verwerken in het decor van de uitzending. In huisstijl gemaakte leader, graphics, in-start video’s…het kan allemaal geregeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Maatregelen COVID-19

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM inzake het reduceren van de verspreiding van COVID-19. Wij minimaliseren het aantal crewleden dat betrokken is bij een webcast. Onder meer door (waar mogelijk) te werken met remote camera’s. Onze studio’s en algemene ruimtes zijn ruim van opzet waarbij de noodzakelijke social distance gerespecteerd kan worden. De multi-cam studio beschikt over een aparte regieruimte waar vanuit presentator geïnstrueerd kan worden door middel van een oortje.

Webcast studio huren?

Wil jij onze webcast studio huren en gebruik maken van onze ervaring in broadcast? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

[honeypot website-456]

[honeypot telfrn-456]

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.