Webcast studio in Rotterdam

voor professionele livestreams

Webcast producent met studio's in regio Rotterdam. Voor professionele webcasts in tv-kwaliteit voor een Internet prijs.

BEKIJK ONZE PROMO

Professionele livestreams vanuit multi-cam televisiestudio of op locatie

Jij wilt een professionele livestream vanuit een televisiestudio voor een Internet prijs? Dat kan. Wij zijn SHH Productions, producent van content voor landelijke televisie (o.a. RTL, Talpa) en online. Wil jij een webcast die kijkers boeit en wil je er zeker van zijn dat jouw livestream technisch staat als een huis? SHH Productions is producent met track record in de business. Vele mooie merken gingen jou voor. Creativiteit (content productie), technische realisatie en online distributie onder één dak . Of het nu gaat om een webinar, online symposium, online talkshow, een hybride event, trainingsdag of ALV. Laat je helpen door een team van enthousiaste professionals met typisch Rotterdamse ‘can do’ mentaliteit. Bel ons nu en ontvang in no-time een prijsopgave.

Bij ons krijg je altijd:

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (van ervaren regisseur)
  • Gedetailleerd draaiboek en call-sheet
  • Professionele televisiestudio met alle benodigde voorzieningen
  • Decor aanpasbaar in huisstijl (o.a. LED-wall en schermen)
  • Een leaderpakket in huisstijl
  • Een dry-run (repetitie)
  • Een kopie van de uitzending in HD voor online terugkijken
  • ZOOM of MS Teams support (op aanvraag)

Onze livestream studio's

Bekijk hier een greep uit de diverse livestream studio configuraties die wij bieden. Voor elke type uitzending, verwacht aantal sprekers en budget is een oplossing voorhanden. Allemaal aan te passen aan jouw company huisstijl. Ook bieden we maatwerk decors of bouwen we een studio op locatie. Download onze brochure met nog meer voorbeelden.

Creatief programma

Professionele productie

Topklasse studio

Full webinar support

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE PLATFORMEN

Webcast (livestream) via webinar software

Is jouw webcast (livestream) bestemd voor een select publiek? Wil jij reacties kunnen modereren, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een webcast via een webinarpakket of videoconferencing tool dé oplossing. Er zijn legio oplossingen en we ondersteunen ze allemaal. Denk aan ZOOM, Microsoft Teams, Google Meet en Livestorm, Heb jij geen ervaring met webinar software of videoconferentie tools en ben je bang dat je tijdens een live uitzending de verkeerde knoppen indrukt? Geen paniek. Onze webcast consultant helpt je graag. Zo kun jij blijven concentreren op de inhoud en organisatie van jouw webcast.

Webcast (livestream) via social media kanaal

Uitzenden van een webcast (livestream) kan via diverse social media die video ondersteunen waaronder Facebook en YouTube. Sociale media zijn toegankelijk en bieden standaard de mogelijk om te reageren. De grootte van het kijkerspubliek is feitelijk onbegrensd. Een live webcast kan worden bewaard om later nogmaals bekeken te worden. Kortom, een webcast via een social media kanaal is een goede optie voor het aanspreken van een massa met vrij toegankelijke content.

Webcast (livestream) via online event platform

Wil jij jouw kijkers online een besloten event aanbieden waarin je meerdere vormen van content en entertainment parallel aan elkaar aanbiedt? Wil jij het gevoel van een beursvloer creëren? Dan zijn virtual event oplossingen zoals die van Let’s get Digital en All Seated een mogelijke optie. Binnen dergelijk platformen verzorgen wij dan één of meerdere streams met daarop de gewenste content (live of opgenomen). Denk aan live product demonstraties met Q&A mogelijkheid, een interactieve talkshow en entertainment. In samenspraak met de specialisten van het platform regelen wij de techniek voor je uit.

DECOR EN VIDEOVORMGEVING IN CORPORATE HUISSTIJL

Wat kost een professionele webcast?

Een professionele webcast uitzending van studio of vanaf locatie is er voor ieder budget. De kosten hiervan worden hoofdzakelijk bepaald de duur van de uitzending en de benodigde technische voorzieningen (aantal camera’s, aantal microfoons, gebruik van LED-wall, etc.). Andere prijsbepalende zaken zijn het het wel/niet moeten maken van filmpjes, graphics en vormgeving. Vertel ons wat jij wat jij voor ogen hebt en ontvang in no-time een offerte op maat. Download onze brochure (PDF) om te zien welke voorzieningen en services wij leveren.

Onze klanten

Zo maak je een aantrekkelijke webcast uitzending

Jouw klanten, medewerkers of andere relaties verdienen online een net zo professionele verzorging dan zoals je dat ‘in real life’ zou doen. Het is een groot misverstand om te bedenken dat je online wel kunt wegkomen met een keukentafel als decor, verbleekte gezichten voor de camera, onverstaanbaar geluid en veel te veel powerpoints. Zeker in een tijd waarin mensen worden bekogeld met online meetings en webinar-moe raken. Verras ze in positieve zin en je zult zien dat de aandacht erbij gehouden wordt en de conversie op peil blijft.

Maatregelen COVID-19

Wij volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en voeren onze producties uit conform het COVID-19 protocol voor de audiovisuele sector. Dit houdt onder meer in dat wij het aantal personen in de studio en op locatie zo klein mogelijk houden. Onze studio’s en algemene ruimtes zijn zeer ruim van opzet waarbij de noodzakelijke social distance eenvoudig gerespecteerd kan worden.

Videoverbinding met sprekers

Kunnen of mogen sprekers (onverhoopt) niet naar de studio komen? Geen probleem. Wij kunnen gasten digitaal in een uitzending halen door middel van een aparte videoverbinding.

Webcast studio huren?

Wil jij onze webcast studio huren en gebruik maken van onze ervaring in broadcast? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting