Webcast studio

Rotterdam

Webcast producent met studio's in regio Rotterdam. Voor professionele webcasts in tv-kwaliteit voor een Internet prijs.

Webcast studio Rotterdam

Een professionele webcast uitzending maken in TV kwaliteit voor een Internet prijs? Vanuit onze multi-cam webcast studio of op locatie kunnen wij deze van A tot Z voor jou verzorgen. Wil jij een webcast die inhoudelijk boeit en technisch staat als een huis? SHH Productions is de producent van Rotterdam met track record in de wereld van televisieproductie. We hebben alle competenties, topklasse apparatuur én creativiteit in huis voor het maken van een webcast waarmee jij online kijkers positief verrast. Of het nu gaat om een webinar, een talkshow, een seminar, congres, productpresentatie of ledenvergadering. Laat je ontzorgen door een team van enthousiaste professionals met ‘can do’ mentaliteit.

Creatief plan (format)

Professionele productie

Multi-cam TV studio

Webcast consultancy

Onze webcast studio's

Bekijk hier een greep uit de diverse webcast studio configuraties die wij bieden. Voor elke type uitzending, verwacht aantal sprekers en budget is een oplossing voorhanden. Allemaal aan te passen aan jouw company huisstijl. Ook bieden we maatwerk decors of bouwen we een studio op locatie. Download onze brochure met nog meer voorbeelden.

BEKIJK ONZE WEBCAST BROCHURE

STAND OUT IN THE ONLINE CROWD

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE PLATFORMEN

Webcast via webinar of videoconference software

Is jouw webcast (livestream) bestemd voor een select publiek? Wil jij reacties kunnen modereren, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een webcast via een webinarpakket of videoconferencing tool dé oplossing. Er zijn legio oplossingen en we ondersteunen ze allemaal. Denk aan ZOOM, Microsoft Teams, Google Meet en Livestorm, In de webcast studio of op locatie log jij met jouw inloggegevens van het pakket naar keuze in op een computer van ons. Wij zorgen voor perfect beeld en geluid op de stream.

Geen ervaring met webinar software?

Gebruik jij nog geen webinar software en ben je bang dat je de verkeerde knoppen indrukt? Geen paniek: onze webcast consultant helpt je graag met het kiezen van het juiste webinar pakket, het inrichten én bedienen hiervan. Zo kun jij blijven concentreren op de inhoud van de webcast en vragen uit het publiek.

Webcast studio uitzending via sociale media

Uitzenden van een webcast (livestream) kan via diverse social media die video ondersteunen waaronder Facebook en YouTube. Sociale media zijn toegankelijk. Door een ‘event’ aan te maken ontvangt de kijker een reminder als de webcast begint. Social media platformen bieden de mogelijk om te reageren via de chat. De grootte van het kijkerspubliek is feitelijk onbegrensd. Het platform schaalt de capaciteit  automatisch op. Na afloop van een live webcast kan de uitzending als video worden opgeslagen om later nogmaals bekeken te worden. Kortom, een webcast via een social media kanaal is een goede optie voor het aanspreken van een massa met vrij toegankelijke content. In de studio of op locatie log jij in op een van onze computers met jouw inlog gegevens. Wij zorgen voor perfect beeld en geluid op de stream.

Webcast studio uitzending in een virtual event

Wil jij jouw kijkers online een besloten event aanbieden waarin je meerdere vormen van content en entertainment parallel aan elkaar aanbiedt? Wil jij het gevoel van een beursvloer creëren? Dan zijn virtual event oplossingen zoals die van Let’s get Digital en All Seated een mogelijke optie. Binnen dergelijk platformen verzorgen wij dan één of meerdere streams met daarop de gewenste content (live of opgenomen). Denk aan live product demonstraties met Q&A mogelijkheid, een interactieve talkshow en entertainment. In samenspraak met de specialisten van het platform regelen wij de techniek voor je uit.

DECOR EN VIDEOVORMGEVING IN CORPORATE HUISSTIJL

Wat kost een professionele webcast?

Een professionele webcast studio uitzending is altijd maatwerk. Voor ieder budget is een oplossing. De kosten worden hoofdzakelijk bepaald door de inhoud en duur, het gewenste decor, het wel/niet moeten vervaardigen van extra content zoals filmpjes of graphics en of jij wel/niet advies en ondersteuning bij het online platform nodig hebt. Vertel ons wat jij wat jij voor ogen hebt en ontvang in no-time een offerte op maat. Download onze brochure (PDF) om te zien welke voorzieningen en services wij leveren.

Bij ons ben je altijd zeker van:

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (regisseur)
  • Een strakke productie met draaiboeken en call-sheets
  • Een professionele TV studio met uitgebreide technische mogelijkheden
  • Decor in huisstijl kleuren, met content-scherm en desk
  • De mogelijkheid tot gebruik van (eigen) video’s en powerpoint slides
  • Een countdown, leader, titelbalken en andere graphics in huisstijl
  • Een volledige dry-run (repetitie) van de uitzending
  • Een kopie van de uitzending voor on-demand terugkijken

Optioneel kunnen we tevens zorg dragen voor het regelen van visagie, catering, in-start video’s, specifiek decor en full webinar support door onze online marketing consultant. Bekijk ons dienstenpakket voor een overzicht van alle taken die wij voor jou uit handen kunnen nemen.

Ervaring van klanten

Ik heb de kadertraining gevolgd die jullie technisch produceerden. Ik heb sinds Corona tig online meetings, interviews en webinars gedaan. Deze stak er met kop en schouders bovenuit.

Bas ZwartBusiness Development Manager | Gemeenteraadslid

Gaaf om te zien hoe jullie zo'n live productie aanpakken. Het zag er allemaal heel professioneel uit. Ik ben reuze benieuwd naar de evaluatie van deze digitale training. Dit smaakt naar meer.

Antoine VermeulenTraining en opleiding coördinator | Haya van Somerenstichting (VVD)

Zo maak je een aantrekkelijke webcast uitzending

Jouw klanten, medewerkers of andere relaties verdienen online een net zo professionele verzorging dan zoals je dat ‘in real life’ zou doen. Het is een groot misverstand om te bedenken dat je online wel kunt wegkomen met een keukentafel als decor, verbleekte gezichten voor de camera, onverstaanbaar geluid en veel te veel powerpoints. Zeker in een tijd waarin mensen worden bekogeld met online meetings en webinar-moe raken. Verras ze in positieve zin en je zult zien dat de aandacht erbij gehouden wordt en de conversie op peil blijft.

Maatregelen COVID-19

Wij volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en voeren onze producties uit conform het COVID-19 protocol voor de audiovisuele sector. Dit houdt onder meer in dat wij het aantal personen in de studio en op locatie zo klein mogelijk houden. Onze studio’s en algemene ruimtes zijn zeer ruim van opzet waarbij de noodzakelijke social distance eenvoudig gerespecteerd kan worden.

Videoverbinding met sprekers

Kunnen of mogen sprekers (onverhoopt) niet naar de studio komen? Geen probleem. Wij kunnen gasten digitaal in een uitzending halen door middel van een aparte videoverbinding.

Webcast studio huren?

Wil jij onze webcast studio huren en gebruik maken van onze ervaring in broadcast? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

Televisie Producties

Videomarketing

Zakelijke Videoproducties

Alle AV Diensten