Animatievideo

“Animatie kan alles uitleggen wat het brein maar kan bedenken” – Walt Disney

Animatievideo maken

Precisiewerk waarbij elk detail telt

Animatie video is uitermate geschikt voor het overdragen van kennis en feiten. Voor het illustreren van complexe processen, opties of afhankelijkheden wordt animatie veelvuldig toegepast. Animaties geven overzicht en maken dingen begrijpelijk. Animatie wordt ook toegepast bij het creëren van vormgeving (video huisstijl). Bijvoorbeeld een leader voor een televisieprogramma of online format waarmee sfeer en identiteit aan de productie wordt gegeven.

SHH Productions, producent van televisie formats, videomarketing content en zakelijke videoproductie helpt graag bij het bedenken en produceren van jouw animatie video. Neem nu contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Leader televisieprogramma

Maken van een animatie video

De design elementen die worden gebruikt in een animatie video moeten een verlengstuk zijn van de huisstijl (brand identiteit) van het merk of de sfeer van een productie goed representeren. Die design elementen kunnen wij ontwerpen maar animeren op basis van beschikbare sets kan ook.

Animatie video’s worden vaak voorzien van een voice-over (commentaarstem) en bijpassende, ondersteunende muziek. SHH Productions beschikt over een netwerk van bekende nationale en internationale commentaarstemmen, muziek bibliotheken en muziek componisten en legt opdrachtgevers hierin graag diverse mogelijkheden voor.

We maken een storyboard. Dat is een ruwe schets van de animatievideo met voorgestelde scènes en teksten. Het storyboard vormt de leidraad bij het schrijven, stijlen en produceren van een animatie video.

Bekijk meer voorbeelden van animatie video

Animatie video maken?

Geef ons een goede beschrijving van de door jou gewenste animatie video, het doel van de animatie en jouw budgetrichtlijnen. Op basis daarvan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Vul dit contactformulier in of bel met een van onze specialisten op 010-4134579

Meer videomarketing

Naast animatie video’s produceert ook andere vormen van kwalitatieve video content voor gebruik in een uitgekiende videomarketing mix. Dat maakt SHH Productions jouw partner in videomarketing. Bekijk de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten