Bedrijfsfilm

Een gecontroleerde blik in de keuken

Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm biedt kijkers de ultieme bevestiging zaken te (gaan) doen met een betrouwbaar bedrijf. De kijker wordt een gecontroleerde, bredere blik achter de schermen gegund. Er wordt idealiter een stukje visie gecommuniceerd en vooral duidelijk gemaakt met welke wapenfeiten het bedrijf zicht onderscheidt van de concurrentie. Een bedrijfsfilm kan online worden ingezet op een website en in sociale media. Maar ook in het veld doet het dienst als overtuigende presentatie tool voor sales medewerkers. Beelden zeggen immers meer dan woorden. SHH Productions, maker van televisieprogramma’s, videomarketing content en zakelijke videoproducties helpt jou graag bij het maken van de perfecte bedrijfsfilm.

Het proces

Het maken van een bedrijfsfilm is een zorgvuldig proces waarbij veel afstemming plaatsvindt. Het begint met het bespreken van het doel, het formuleren van de kernboodschappen die gecommuniceerd moeten worden, de gewenste (corporate) sfeer en uiteraard het budget. We maken een storyboard; een ruwe schets met voorgestelde scenes. Hierop kan opdrachtgever commentaar en suggesties leveren. Dit document vormt de leidraad bij het schrijven, produceren, opnemen, monteren en vormgeven van een bedrijfsfilm. SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties die nodig zijn voor het maken van een bedrijfsfilm en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SHH Productions door middel van onderstaand contactformulier of bel met een adviseur op 010-4134579.

Meer videomarketing

Naast bedrijfsfilms produceert SHH Productions meer vormen van video content die gebruikt kan worden in een mix van videomarketing producties. Bekijk hier de overige vormen die wij produceren.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten