Bedrijfsfilm

of promo

Geef prospects en klanten een gecontroleerde blik in de keuken.

Bedrijfsfilm of promo maken

Een bedrijfsfilm biedt kijkers de ultieme bevestiging zaken te (gaan) doen met een betrouwbaar bedrijf. De kijker wordt een gecontroleerde, bredere blik achter de schermen gegund. Het bedrijf communiceert visie, vakmanschap en de wapenfeiten waarmee het bedrijf zicht onderscheidt van de concurrentie. Een bedrijfsfilm kan online worden ingezet op een website en in sociale media. Maar ook in het veld doet het dienst als overtuigende presentatie tool voor sales medewerkers. Beelden zeggen immers meer dan woorden. SHH Productions, maker van formats, videomarketing content en zakelijke videoproducties helpt jou graag bij het maken van de perfecte bedrijfsfilm.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Bavak Security Group

Voor Bavak Security Group ontwikkelde wij deze bedrijfsfilm. Bavak levert high-end beveiligingssystemen aan o.a. overheden. De primaire doelstelling van deze film was de vertoning op een internationale beurs over beveiliging. De film is samengesteld uit nieuw gedraaide beelden en archiefmateriaal.

Onze werkwijze

Het maken van een bedrijfsfilm of promo is een zorgvuldig proces waarbij veel afstemming plaatsvindt. We bespreken het primaire doel van de film en de kernboodschappen. Maar ook de gewenste sfeer, jullie brand identity en uiteraard het beschikbare budget zijn belangrijke dingen om te bespreken met elkaar. Op basis van al deze informatie schrijven (of redigeren) wij een script en maken we een storyboard. Als opdrachtgever heb je als belangrijke taak om script en storyboard te reviewen en van commentaar te voorzien.

Na definitief akkoord op het script en storyboard starten we met de feitelijke productie van jouw bedrijfsfilm. We regelen de opnamelocatie(s), rekwisieten, figuranten (incl. quit-claims), technische faciliteiten en uiteraard de crew. Na opnames wordt de film vakkundig gemonteerd en van vormgeving voorzien. Aan een bedrijfsfilm kan animatie worden toegevoegd. Als voice-over kies je voor onze in-huis stem (Marcel van Buren) of we doen jou voorstellen uit een ruim aanbod aan nationale en internationale stemmen. Ook op het gebied van muziek heb je keuze. De muziek komen uit een muziekbibliotheek of kan op maat worden gemaakt door een componist. SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties die nodig zijn voor het maken van een bedrijfsfilm en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

BEDRIJFSFILM OFFERTE AANVRAGEN

Meer bedrijfsfilm en promo kijken

Goliath – spellenfabrikant

BAM Bouw & Techniek – De Zalmhaven

Tromp Drukkerij Rotterdam

Napoleon Grills – barbecues

Pro4All – software tools (bouw)

De Bazis – Interieurprojecten

Bedrijfsfilm laten maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SHH Productions door middel van onderstaand contactformulier of bel met 010-4134579.

videomarketing

Naast bedrijfsfilms produceert SHH Productions meer vormen van video content die gebruikt kan worden in een mix van videomarketing producties. Bekijk hier de overige vormen die wij produceren.

Televisie Producties

Video
marketing

Alle video
producties

Alle AV Diensten