Commercial

Breng potentiële klanten onmiddellijk in beweging met een duidelijke call-to-action

Een commercial laten maken

Een commercial is een korte commerciële boodschap die kan worden uitgeserveerd via diverse media. Bijvoorbeeld als pre-roll commercial op YouTube, als sponsored content in sociale media, op een website, in een nieuwsbrief, in narrow-casting systemen, op televisie of in de bioscoop. Het medium waarvoor de commercial of promo wordt geproduceerd bepaalt in de regel de (maximale) lengte van de commercial en het benodigde budget.

Een commercial bevat over het algemeen een duidelijke call-to-action of het zet aan tot gedragsverandering. Ze creëren meestal urgentie. Ga naar de website, nu 3 voor de prijs van 2, kom bij ons. Commercials sporen aan tot een beweging in een periode waarin het merk dat graag ziet gebeuren. Het is video content waarin het merk overduidelijk aan het ‘zenden’ is en zich weinig aantrekt van de vraag of de ontvanger op de boodschap zit te wachten. We noemen het HERO content. Een commercial helpt de naamsbekendheid van een merk te vergroten door vaak te zenden. Ze ondersteunen de verkoop maar doen bijvoorbeeld ook goed dienst in een wervingscampagne voor nieuw personeel.

SHH Productions heeft alle competenties en faciliteiten in huis die nodig zijn voor het maken van een commercial en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

MKBrecht

Harry de Contractklungel als komisch wapen in de strijd om de klant.

Onze werkwijze

Het maken van een commercial is een zorgvuldig proces waarbij veel afstemming plaatsvindt. We bespreken het primaire doel van de commercial en de kernboodschappen. Maar ook de gewenste sfeer, brand identity en uiteraard het budget zijn belangrijke om te kennen. Op basis van een gedegen intake schrijven wij een script en maken we een storyboard voor de commercial. Als opdrachtgever heb je als belangrijke taak om die zaken te reviewen en van commentaar te voorzien.

Zijn script en storyboard helemaal naar wens dan starten we met de feitelijke productie van de commercial. We regelen de opnamelocatie(s), rekwisieten, acteur(s), figuranten (incl. quit-claims), technische faciliteiten en uiteraard de crew. Nadat de beelden zijn opgenomen wordt de commercial gemonteerd en van vormgeving voorzien. Ook voegen we dan (indien van toepassing) de voice-over toe. Wij helpen jou met het kiezen van de juiste stem uit ons ruime aanbod aan nationale en internationale stemmen. Ook op het gebied van muziek heb je keuze. Muziek voor onder de commercial selecteren we samen uit een muziekbibliotheek of het kan op maat worden gemaakt door een professionele componist. Wij werken vaak samen met SMP Productions van Martijn Schimmer, de componist van alle RTL-muziekjes.

COMMERCIAL OFFERTE AANVRAGEN

Meer commercials kijken

Studio Hoge Heren – Pathé commercial

Fashion MasterCard

Ook voor radiospots

De Ondernemer – Radiospot GroeiCollege

Een commercial maken?

Wil jij een commercial of promo laten maken voor jouw product of merk? Wil jij leunen op de creativiteit en ervaring van experts op het gebied van branded content voor televisie? Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op!

Meer videomarketing

Naast commercials en promo’s produceert SHH Productions meer vormen van commerciële video content die gebruikt kan worden binnen een mix van videomarketing. Bekijk hier de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten