Commercial

of promo

Breng potentiële klanten onmiddellijk in beweging met een duidelijke call-to-action

Een commercial of promo laten maken

Zenden, zenden en nog eens zenden

We spreken hier van korte, actiematige video’s die kunnen worden ingezet als pre-roll commercial op YouTube, in sociale media, op een website, in narrow-casting, op televisie of in bioscopen. Het medium waarvoor de commercial of promo wordt geproduceerd bepaald in de regel de lengte van de commercial en het benodigde budget.

Ze bevatten meestal een duidelijke call-to-action. Ze creëren urgentie. Ga naar de website, nu 3 voor de prijs van 2, actie geldig tot. Commercials en promo’s zetten duidelijk aan tot een beweging in een periode waarin het merk dat graag ziet gebeuren. Het is video content waarin, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een online video format (digital format), het merk overduidelijk aan het ‘zenden’ is en zich weinig aantrekt van de vraag of de ontvanger op de boodschap zit te wachten. Ze vergroten naamsbekendheid (door vaak en veel te broadcasten). Ze ondersteunen de sales of doen bijvoorbeeld dienst in een wervingscampagne voor nieuw personeel.

Showcase | animated commercial

Hoe maak je een commercial?

Het maken van een commercial of promo is een zorgvuldig proces waarbij veel afstemming plaatsvindt. Het begint met het formuleren van het doel, de kernboodschap, de beoogde sfeer en het productiebudget. We maken een storyboard; een ruwe schets met daarin de voorgestelde scenes en presentatieteksten. Dit story-board en het uiteindelijke script vormt de leidraad bij het schrijven, produceren, opnemen en monteren.

Bekijk voorbeelden van een commercial of promo

Een commercial maken?

Wil jij een commercial of promo laten maken voor jouw product of merk? Wil jij leunen op de creativiteit en ervaring van experts op het gebied van branded content voor televisie? Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op!

Meer videomarketing

Naast commercials en promo’s produceert SHH Productions meer vormen van commerciële video content die gebruikt kan worden binnen een mix van videomarketing. Bekijk hier de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten