Documentaire maken

Journalistiek vormgegeven verslag. Ontwikkelingen in beeld gebracht.

Documentaire maken

Vertrouw op journalistieke know-how en ervaring in de film/tv wereld

Een documentaire is een op feiten en gebeurtenissen gebaseerde film. Een verhaal. Een chronologische weergave van gebeurtenissen en ontwikkelingen. Onze ervaring in het televisie landschap de vele AV competenties die wij bieden (waaronder redactievoering en regie) maken SHH Productions een ‘one stop shop’ voor het creëren van een indrukwekkende, technisch perfecte documentaire.

Belangrijke stappen in een project (bijv. een bouwproject, een testtraject of maatschappelijk project) worden hierbij gevolgd en gedocumenteerd door een vast team van samenstellers. Betrokkenen komen aan het woord en vertellen hun inzichten en ervaringen. Uit het vergaarde beeldmateriaal stellen wij in overleg met opdrachtgever de documentaire samen. Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Documentaire maken?

Wil jij graag een documentaire maken en heb je daarbij de hulp nodig van ervaren professionals uit de wereld van televisie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct met 010-4134579.

Meer zakelijke video

Naast documentaires produceert SHH Productions tal van andere videoproducties, videomarketing tools en televisieprogramma’s. Bekijk hier onze overige zakelijke videoproducties.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten