Registratie

evenement

Multi-cam registratie of live weergave van een zakelijk evenement

Evenement registratie

Multi-cam registratie op broadcast level

SHH Productions is jouw leverancier voor het met meerdere camera’s (multi-cam) registreren of direct uitzenden van een beurs, een congres, een show of groot zakelijk evenement. Onze ervaring in het registreren van landelijke televisieprogramma’s (waaronder de talkshow Business 010 voor RTL-Z) en de vele AV competenties die wij inbrengen in een dergelijke productie ontzorgen opdrachtgever hierbij van A tot Z.

Ontwerp, productie, redactie, regie, registratie (incl. licht, geluid en decor) en verbindingen kunnen als een compleet project bij SHH Productions worden belegd. Op die manier kan opdrachtgever zich blijven concentreren op de organisatie van het evenement, haar klanten en gasten. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij SHH Productions uit Rotterdam voor de registratie (of live uitzending) van jouw evenement.

Een greep uit onze registraties

Business NL

Televisieprogramma (talkshow) voor RTL-Z en RTL7

Business NL (voorheen Business 010) is dé landelijke zakelijke talkshow voor RTL-Z en RTL7 over uiteenlopende ondernemerszaken gepresenteerd vanaf een prominente locatie in Rotterdam. Deze talkshow wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer.

In Business NL worden uiteenlopende ondernemerszaken besproken in een luchtige talkshow setting. Specialisten uit verschillende branches praten met elkaar over een centraal onderwerp waarop zij een duidelijke visie hebben. De kijker thuis krijgt een kijkje achter de schermen bij de ondernemers aan tafel  door middel van reporter items. De opnameavonden van dit format zijn tevens netwerk gelegenheden voor sponsors en (zakelijk) publiek dat zich kan aanmelden voor het bijwonen van de opnames.

Business NL Promo

Business 010 - achter de schermen

Registratie van evenement?

Ben jij op zoek naar een ervaren videoproducent voor de registratie van jouw evenement en wil jij hierbij ontzorgd worden door de expertise van ervaren televisiemakers? Neem dan contact op met SHH Productions. Vul het het contactformulier in of bel direct met 010-4134579

Meer zakelijke video

SHH Productions verzorgt naast de registratie van (zakelijke) evenementen ook de productie van andere vormen van video voor zakelijk gebruik waaronder trainingsvideo’s. Bekijk hier het complete overzicht. 

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten