Projectvideo

Productvideo

Laat klanten producteigenschappen zien in een productvideo of overtuig van vakmanschap in een projectvideo.

Projectvideo laten maken

Projectvideo’s zijn video’s waarin behaalde resultaten, nieuwe plannen en innovaties worden getoond. We noemen dit HERO content. Een projectvideo wordt vaak ingezet bij de acquisitie van nieuwe projecten (sales) en is primair bedoeld om de ander te overtuigen van kennis en vakmanschap. Ze vertonen grote overeenkomsten met een testimonial video; echter bij een projectvideo zendt het bedrijf (of merk) primair. We kiezen bij een projectvideo vaak voor een indrukwekkende, cinematic-achtige manier van filmen en monteren. Het gehele proces van productie, redactie, registratie en montage/vormgeving kunnen wij voor jou invullen. Neem contact met ons op voor het bespreken van het project waarvoor jij een pakkende video wilt laten maken.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

De Zalmhaven

Wij maken in opdracht van BAM Bouw & Techniek een serie projectvideo’s van het bouwproject De Zalmhaven in Rotterdam. Dat is een bouwproject van ongekende allure dat bol staat van de innovaties.

BAM bouwproject in beeld

De Zalmhaven is een reusachtig bouwproject dat resulteert in appartementen, luxe penthouses en royale herenhuizen. Er komen drie woontorens waarvan twee met een hoogte van 70 meter (mid-rise). Met een hoogte van 215 meter wordt De Zalmhaven I de hoogste wolkenkrabber van de Benelux.

Bij dit project worden verschillende bouwmethoden toegepast zoals tunnelbouw en pre-fab. Wij belichten diverse aspecten van dit bijzondere bouwproject in een serie projectvideo’s. Denk hierbij aan onderwerpen als digitalisering, de keuze voor een hijsloods als bouwmethode voor De Zalmhaven I (high-rise) en de logistiek achter het bouwen in binnenstedelijk gebied. Scripts voor deze serie worden gezamenlijk opgesteld. Bij de opnames wordt veel gebruik gemaakt van een steadycam hetgeen het gevoel geeft alsof je als kijker zelf even rondloopt. De commentaarstem onder deze productie is van Marcel van Buren, producent van SHH.

VRAAG OFFERTE AAN

Technologie in beeld

Het ‘Smart Mobility’ project bevordert technologische ontwikkeling en samenwerking tussen bedrijven op het gebied van autonoom rijdend verkeer. Bij dit project zijn grote spelers betrokken uit de wereld van vervoer, data en communicatie zoals Tesla, Daimler-Benz, KPN en TNO. De Provincie Noord-Holland stelt met het ‘Smart Mobility’ project haar infrastructuur en kennis open voor de wereld. Ze wil hiermee koploper zijn op het gebied van autonoom rijdend verkeer.

In een serie projectvideo’s belichten we diverse aspecten van dit bijzondere samenwerkingsproject. Bij de samenstelling en montage van de inleidende film zoals je die hiernaast ziet is veel gewerkt met animatie en infographics. De internationale commentaarstem onder deze productie is verzorgd door onze partner Stemmenbank.

VRAAG OFFERTE AAN

PROVINCIE NOORD-HOLLAND

In opdracht van de Provincie Noord-Holland verzorgen wij de realisatie van een serie projectvideo’s voor het project ‘Smart Mobility‘.

Productvideo laten maken

Productvideo’s zijn onmisbaar in webshops of ter ondersteuning bij een Point of Sale (PoS). Online kopers zijn niet in de gelegenheid om een product fysiek te bekijken of te betasten voordat het wordt aangekocht. Productvideo’s tonen de belangrijkste productkenmerken en bevestigen zaken als kleur en dimensie (grootte). Ze helpen het percentage kostbare retourzendingen sterk te reduceren. In een winkel (PoS) trekken ze de aandacht van de passant en werken ze als overtuigend middel. Na het zien van een productvideo moet de klant zijn overtuigd van de eigenschappen en alle twijfel zijn weggenomen. Productvideo’s kunnen naar gelang dimensie en gewenst decor op locatie worden opgenomen of in een van onze opnamestudio’s. Productvideo’s worden vaak voorzien van muziek, commentaarstem en ondertiteling.

PRODUCTVIDEO OFFERTE AANVRAGEN

Meer productvideo en projectvideo zien

BAM Bouw & Techniek – De Hijsloods

Interior Inspirer voor CISCO/INDG

Provincie NH – testen van autonoom rijdend verkeer

Ogentest voor kids bij Pearl

Productvideo of projectvideo maken?

Vertrouw op de kennis en kunde van ervaren video content makers uit de televisiewereld. Laat ons weten wat jij zoekt en je ontvangt in no-time een offerte. Vul dit contactformulier in of bel direct met 010-4134579

Videomarketing

Productvideo’s of projectvideo’s zijn vaak onderdeel van een bredere mix aan videomarketing video’s. Kijk hier waarmee wij jou kunnen helpen.

Televisie Producties

Video
marketing

Video
producties

Alle AV Diensten