Skip to main content

Hybride event studio Rotterdam

Professionele hybride event vanuit studio of bij jou op locatie. TV-kwaliteit livestream voor een Internet-prijs.

Hybride event organiseren

Op zoek naar een locatie en partner voor het organiseren van een hybride event met professionele livestream? Maak kennis met deze sfeervolle livestream studio in regio Rotterdam. Met daarin veel standaard decor en meubilair om uit te kiezen. Met een reusachtige LED-wall en diverse schermen staat deze hybride livestream studio in no-time in jouw corporate huisstijl. Ook maatwerk mogelijk.

Deze hybride event studio wordt bediend door ervaren professionals uit de televisiewereld die dagelijks live televisie maken. Daarmee ben jij gegarandeerd van een livestream die niet rammelt maar staat als een huis. We ondersteunen alle gangbare online platformen. Met een ontvangstruimte, spreekkamers en uitegebreide catering is dit dé ideale plek in regio Rotterdam voor het organiseren van jouw hybride event met livestream. Ook bij jouw op locatie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kijk achter de schermen

Hybride event studio Rotterdam

De perfecte beleving

Een goed geproduceerde, en technisch perfect uitgevoerde, hybride event met livestream maakt indruk en houdt zaal en kijkers betrokken bij de boodschap. Met onder meer vormgeving en in-start video’s zorgen we voor een event waarover nagepraat wordt. Bij ons ben je altijd verzekerd van….

  • Een vast aanspreekpunt
  • Een creatief plan voor het hybride event
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • Broadcast-kwaliteit AV apparatuur
  • Een zeer ervaren crew
  • Decor in huisstijl kleuren
  • Videovormgeving (leader, titels)
  • Een goede repetitie
  • Een kopie van de uitzending in HD

Waarom een hybride event?

Minder reisbewegingen
Minder reis- en verblijfskosten
To-the-point en on-time communicatie
Aantal fysieke gasten schaalbaar naar gelang omstandigheden en voorkeuren
Opname in HD terug te kijken

Een hybride livestream event op jouw locatie organiseren? Met topklasse apparatuur en creativiteit toveren wij jouw locatie om in een livestream studio.

Trots op onze klanten

Een belangrijke talkshow, productpresentatie of klant-event laat je graag professioneel produceren. Weten hoe wij dat doen? Chat nu.

Interactieve mogelijkheden

Met deelnemers zijn diverse vormen van interactie mogelijk tijdens een hybride event. Denk aan live videogesprekken voeren via schermen, een chat aanbieden, een poll houden of een quiz spelen. Ook kunnen break-out sessies worden gecreëerd waarbij deelnemers uiteen gaan in petit-comité. Moderne digitale mogelijkheden zorgen voor betrokkenheid en mate van interactie dat niet onderdoet van een volledig fysiek event.

Catering en entertainment

Geen geslaagd zakelijk event zonder een hapje en drankje. Een koffietafel, ontbijt, lunch, borrel, buffet of walking diner. Jij bepaalt het budget en wat jij jouw gasten wilt aanbieden en wij regelen het voor je. Zelf organiseren mag ook. Na afloop napraten of een feestje bouwen in de studio? Dat kan ook bij een hybride evenement.

Alle online platformen

Wij ondersteunen alle gangbare videoconferentie platformen, zoals ZOOM en Microsoft Teams, en uiteraard alle social media-, webinar- en digital event platformen waar we naartoe kunnen streamen (RTMP). Geen ervaring mee of bang om tijdens de live uitzending op de verkeerde knoppen te drukken? Laat ons de boel inregelen en bedienen voor je.

Presentatoren

Op zoek naar een bekende presentator voor jouw hybride event? Wij werken vanuit onze TV business met veel bekende en minder bekende presentatoren die wij kunnen boeken voor jou. Iemand uit de ‘eigen’ organisatie de show laten dragen is ook helemaal prima. Die coachen we met al onze kennis en enthousiasme door de uitzending.

Voorbeeld productie

Bekijk hier een voorbeeld van een hybride event en ontdek de stijl en kwaliteit waarmee wij jouw online talkshow vorm kunnen geven. Vivianne Bendermacher van Techionista Academy ontvangt in de studio vrouwen die vertellen over werken in de wereld van ICT. Deze uitzending is onderdeel van een recruitment campagne van ICT-speler ilionix.

Vertrouw op onze ervaring

Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring in de wereld van (live) televisie, livestreams en hybride events. Hiermee staan wij garant voor goed georganiseerde en creatief vormgegeven hybride livestream events die niet rammelen maar staan als een huis. Voor als het goed moet zijn!

Meer weten?

Laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou voor het bespreken van jouw hybride event. Je ontvangt van ons daarna in no-time een geheel vrijblijvende offerte.