Hybride event vanuit studio of op locatie

Vanuit onze televisiestudio of op locatie produceren wij hybride events voor diverse opdrachtgevers. Van groot tot klein. Fysiek samenkomen en digitaal participeren worden op professionele wijze bijeen gebracht. Privacy, comfort en een vlekkeloze livestream staan bij ons hoog in het vaandel. En dat alles voor een acceptabel productiebudget.

NEEM CONTACT OP
At your service

Hybride event in corporate huisstijl

Grote LED-walls, een moderne opnamestudio van 150m2 die volledig in huisstijl kan worden getoverd en diverse decor-opties maken deze hybride event studio tot dé ideale plek in regio Rotterdam om fysiek en online tegelijk professioneel te presenteren. Afhankelijk van de grootte van het decor kunnen in onze hybride event studio tot omstreeks 50 personen live aanzwezig zijn. Hybride events kunnen ook volledige op locatie van opdrachtgever worden georganiseerd. Daarvoor is een mobiele oplossing voorhanden.

Webcast studio voor RED Company voorbeeld 1
Kwaliteit boven kwantiteit

Een perfecte beleving

Uitmuntende technische voorzieningen, zoals broadcast HD camera’s, uitgebreide regie voorzieningen en professioneel licht en geluid, zorgen voor een perfecte beleving. Zowel in de studio als online. Met leaders, titels, bumpers, graphics en in-start video’s zorgen we voor een online uitzending waarover nagepraat wordt.

Een complete aanpak

Alle ingrediënten voor een professioneel hybride event binnen handbereik.

Een creatief plan voor jouw hyrbide event (regie, productie)
Een representatieve en besloten locatie (studio) inclusief vergader-, en breakoutmogelijkheden
Een professionele livestream op broadcastniveau 
Event productie
Ultieme engagement

Interactieve mogelijkheden en break-outs

Met digitale deelnemers van een hybride event zijn diverse vormen van live interactie en engagement mogelijk. Denk hierbij aan projectie op schermen in de studio, live chat, live stemmen, een quiz en directe videoverbindingen. Ook kunnen break-out sessies worden gecreëerd waarbij zowel live als digitaal in petit-comité zaken besproken kunnen worden. Dit zorgt voor een mate van betrokkenheid dat feitelijk niet onderdoet van fysiek bijwonen.

Hybride event studio Rotterdam interactief

De voordelen op een rij

Reductie in het aantal noodzakelijk dienstreizen
Besparing op de (bijkomende) event kosten
Efficiënte vorm van informatie-uitwisseling
Herbruikbare video content (replay)
One million good reasons

Waarom een hybride event?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij veel onderneming hoog in het vaandel. Oog hebben voor eenvoudige opties om de CO2 footprint te reduceren is daar onderdeel van. Als zich één ding tijdens de COVID-19 crisis heeft bewezen, is dat digitale communicatie in de vorm van professionele livestream producties een prima alternatief is voor veel onnodige dienstreizen. Livestreaming heeft daarnaast vaak ook nog een extra positief effect op de totale kosten van communicatie. Denk aan overnachtingen, diners en vertier. En het levert professionele content op dat na de live uitzending extra uitgeserveerd kan worden.

– corporate online event
– online talkshow
– online award uitreiking
– online themadag
– keynote streaming
– online presentatie
– online paneldiscussie
– online debat
– online entertainment
– online gaming show
– online quiz
– online spelshow

– streaming event
– online product launch
– webcasting
– online inspiratiesessie
– online talk
– online seminar
– online congres
– webinar
– e-learning
– online course
– informeel online event
– online vergaderingen

Technologie

Platform voor hybride event

Wij geloven in de kracht van het gebruiken van industrie-standaard softwarepakketten waar continu aan ontwikkeld wordt. Op die manier profiteer je als opdrachtgever van de allerlaatste snufjes, betaal je niet te veel en is stabiliteit goed gegarandeerd. Gebruik maken van een corporate licentie voor een hybride event is dus absoluut mogelijk.

Wij werken met alle gangbare videoconferencing-, streaming- en webinar-oplossingen zoals ZOOM, Microsoft Teams en Google Meet, seminaronline, webinargeek, etc. Niet ervaren met het inrichten en bedienen ervan? Geen nood; onze online consultant neemt deze taak optioneel graag van je over.

Hybride event studio catering and entertainment
One stop shopping

Catering en entertainment

Catering en entertainment kun je vanzelfsprekend aan ons overlaten. Op deze manier kun je als opdrachtgever van een hybride event de focus houden op de inhoud, het beoogde doel van het event en de gasten. Wij nemen de rest uit handen. Van eenvoudige drankjes, versnaperingen of lunch tot aan food trucks of een BBQ op het buitenterrein van de studio.

Get to know us

Laat ons jou helpen

Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring in de wereld van (live) televisie, livestreams en events. Hiermee staan wij garant voor goed georganiseerde en creatief vormgegeven hybride (livestream) event producties waarbij organisatorisch en technisch niets aan het toeval wordt overgelaten. Een hele geruststelling. Neem nu contact met ons op voor het bespreken van jouw wensen en ontvang een vrijblijvende offerte.