Skip to main content

How To video

Vertel hoe jouw klant een product installeert, configureert, gebruikt of onderhoudt

How To video maken

Krijg je veel vragen over het installeren of gebruiken van jouw product? Dan schiet de geschreven documentatie wellicht te kort of moet jij je realiseren dat de moderne consument liever een video bekijkt. In een How To video (ook wel Explainer video genoemd) neem je de kijker stap voor stap mee in het proces van installeren, assembleren, gebruiken of onderhouden van jouw product. We noemen dit hygiëne content dat als doel heeft om de klant een goede ervaring te geven. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om extra verkopen (upsell) te bevorderen. Een call-to-action aan het einde van een How To video kan bijvoorbeeld subtiel attenderen op extra accessoires, een beschikbare upgrade, een onderhoudscontract, enzovoort. Ze kunnen gemaakt worden op basis van echte camerabeelden, animatie of op basis van fotografie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Goliath Games

In een serie How To video’s (explainer video) voor Goliath Games wordt op eenvoudige wijze de basisspelregels van een spel uitgelegd.

Voorbeelden van How To video maken

SHH Productions maakt How To video voor Goliath, de speelgoedfabrikant uit Hattem die wereldwijd vertegenwoordigd is met haar vermakelijke en leerzame spelletjes voor kinderen. Goliath is bekend van gezelschapsspellen zoals Rummikub, Sequence en Triominos. Goliath verkoopt haar producten via speelgoedwinkels en online. Scripts voor deze serie How To video zijn in concept opgesteld door Goliath en daarna geredigeerd door SHH. De muziek is in overleg gekozen uit een bibliotheek. Er is gekozen voor een track die aanspreekt bij de primaire doelgroep. De commentaarstem is van Marcel van Buren, producent van SHH.

Afhankelijk van de omvang van het product (of de producten) vinden opnames plaats in onze studio of elders (op locatie van opdrachtgever bijvoorbeeld). Wij adviseren jou graag over de beste inhoud en vorm passend bij jouw product (of dienst) en budget.

Meer How To video zien

Wolf Garten – tuingereedschappen

Explainer video over Videomarketing

How To video maken?

Vetrouw op de kennis en ervaring van dé producent van commerciële video content voor online en televisie. Vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we snel contact met jou op. Kun je niet wachten? Bel dan nu direct met 010-4134579.

  videomarketing

  Wij maken niet alleen how-to videos. SHH Productions produceert een brede range aan type video’s die gebruikt kunnen worden in de mix van videocontent producties waarmee jij jouw merk kunt laden. Bekijk hier de overige vormen.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Alle video
  producties

  Alle AV Diensten