Clubliefde televisieprogramma

ClubLiefde

Televisieprogramma

ClubLiefde is een format dat zich richt op amateur sportverenigingen en jong volwassenen. Het heeft als doelstelling om het Nederlandse verenigingsleven op een positieve manier in beeld te brengen. Het is een programma waarin wij maatschappelijke betrokkenheid tonen door te hulp te schieten bij het (samen met leden van de vereniging) oplossen van kleine onvolkomenheden. ClubLiefde is een format waarin we laten zien dat je veel kunt bereiken door samen de schouders er onder te zetten en door middel van kennis en creativiteit de zelfredzaamheid van amateurverenigingen willen verhogen. Seizoen 1 van ClubLiefde staat geprogrammeerd voor uitzending in het voorjaar van 2019.

Trailer producent

Presentator

ClubLiefde wordt (onder voorbehoud) gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’, ‘Wie is de Mol?’ en recent ‘Later als ik groot ben‘.

Wanneer te zien?

“ClubLiefde” is er vanaf zondag 3 maart 2018 om 16:30 uur elke week bij RTL4. Het programma wordt zowel in het voorjaar als najaar van 2019 extra uitgezonden bij RTL4.

Bekijk website

‘ClubLiefde’ heeft een eigen programma website met informatie over het programma en hoe kandidaten zich hiervoor kunnen opgeven.

Bekijk website

Bekijk programma

Het programma en fragmenten uit de afleveringen zullen terug te kijken zijn via RTL XL.

Ga naar RTL XL

Bekijk YouTube kanaal

‘ClubLiefde’ krijgt haar eigen YouTube kanaal waarop uitzendingen, fragmenten en bonusmateriaal kan worden bekeken. Dit kanaal zal operationeel zijn op het moment dat we beginnen met uitzenden van het format (voorjaar 2019).

Check later

Bekijk social media

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Bekijk Facebook

Adverteren in ClubLiefde?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format ‘ClubLiefde’ of heb je een vraag aan de redactie of suggestie voor het programma? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.


Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten