Skip to main content

ClubLiefde

Televisieprogramma

ClubLiefde gaat over de vele amateur sportverenigingen van Nederland. We richten ons op jonge sporters, bestuur en sponsors. Het programma heeft als doelstelling om het Nederlandse verenigingsleven op een positieve manier in beeld te brengen. Het is een programma waarin wij maatschappelijke betrokkenheid tonen door te hulp te schieten bij het (samen met leden van de vereniging) oplossen van kleine onvolkomenheden. ClubLiefde is een format waarin we laten zien dat je als amateur sportvereniging veel kunt bereiken met kennis en creativiteit en door samen de schouders er onder te zetten. Het programma wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Presentator

ClubLiefde wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’, ‘Wie is de Mol?’ en ‘Later als ik Groot ben…‘.

Televisieuitzendingen

Seizoen 2 van Clubliefde is, met een jaar vertraging als gevolg van corona, uitgezonden in het najaar van 2021 bij RTL4. Een derde editie van dit format staat gepland voor het najaar van 2022. Bekijk de programmawebsite voor actuele informatie over uitzendperiodes en -tijden.

Programma website

‘ClubLiefde’ heeft een eigen programma website met informatie over het programma en hoe kandidaten zich hiervoor kunnen opgeven.

Bekijk website

Online kijken

Het programma en fragmenten uit de afleveringen zullen terug te kijken zijn via RTL XL.

Ga naar RTL XL

YouTube kanaal

‘ClubLiefde’ heeft haar eigen YouTube kanaal waarop uitzendingen, fragmenten en bonusmateriaal vrij van commercials kan worden bekeken.

YouTube kanaal

Facebook en Instagram

Volg Clubliefde op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Bekijk Facebook

Bekijk afleveringen

Adverteren in ClubLiefde?

Wil jij adverteren binnen het format ‘ClubLiefde’ of heb je een vraag aan de redactie of suggestie voor het programma? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Actief in videomarketing?

  Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen met video content.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten