Clubliefde televisieprogramma

ClubLiefde

Televisieprogramma

ClubLiefde gaat over de vele amateur sportverenigingen van Nederland. We richten ons op jonge sporters, bestuur en sponsors. Clubliefde heeft als doelstelling om het Nederlandse verenigingsleven op een positieve manier in beeld te brengen. Het is een programma waarin wij maatschappelijke betrokkenheid tonen door te hulp te schieten bij het (samen met leden van de vereniging) oplossen van kleine onvolkomenheden. ClubLiefde is een format waarin we laten zien dat je als amateur sportvereniging veel kunt bereiken met kennis en creativiteit en door samen de schouders er onder te zetten. Het programma wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Trailer producent

Presentator

ClubLiefde wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’, ‘Wie is de Mol?’ en ‘Later als ik Groot ben…‘.

Televisieuitzendingen

“ClubLiefde” is er vanaf zondag 3 maart 2018 om 16:30 uur elke week bij RTL4. Het programma wordt zowel in het voorjaar als najaar van 2019 extra uitgezonden bij RTL4.

Programma website

‘ClubLiefde’ heeft een eigen programma website met informatie over het programma en hoe kandidaten zich hiervoor kunnen opgeven.

Bekijk website

Online kijken

Het programma en fragmenten uit de afleveringen zullen terug te kijken zijn via RTL XL.

Ga naar RTL XL

YouTube kanaal

‘ClubLiefde’ krijgt haar eigen YouTube kanaal waarop uitzendingen, fragmenten en bonusmateriaal kan worden bekeken. Dit kanaal zal operationeel zijn op het moment dat we beginnen met uitzenden van het format (voorjaar 2019).

Check later

Facebook kanaal

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Bekijk Facebook

Adverteren in ClubLiefde?

Wil jij adverteren binnen het format ‘ClubLiefde’ of heb je een vraag aan de redactie of suggestie voor het programma? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen met video content.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten