Skip to main content

Bedrijfsfilm maken

Converteer beter in je sales door prospects een gecontroleerde blik in de keuken te geven

Waarom een bedrijfsfilm maken?

Een bedrijfsfilm biedt kijkers de ultieme bevestiging zaken te (gaan) doen met een betrouwbaar bedrijf. De kijker wordt een gecontroleerde, bredere blik achter de schermen gegund. Het bedrijf communiceert visie, vakmanschap en de wapenfeiten waarmee het bedrijf zicht onderscheidt van de concurrentie. Een bedrijfsfilm kan online worden ingezet op een website en in sociale media. Maar ook in het veld doet het dienst als overtuigende presentatie tool voor sales medewerkers. Beelden zeggen immers meer dan woorden. SHH Productions, maker van formats, videomarketing content en zakelijke videoproducties helpt jou graag bij het maken van de perfecte bedrijfsfilm.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Bavak Security Group

Voor Bavak Security Group ontwikkelde wij deze bedrijfsfilm. Bavak levert high-end beveiligingssystemen aan o.a. overheden. De primaire doelstelling van deze film was de vertoning op een internationale beurs over beveiliging. De film is samengesteld uit nieuw gedraaide beelden en archiefmateriaal.

Een bedrijfsfilm maken. Hoe dan?

Het maken van een bedrijfsfilm of promo is een zorgvuldig proces waarbij veel afstemming plaatsvindt. We bespreken het primaire doel van de film en de kernboodschappen. Maar ook de gewenste sfeer, jullie brand identity en uiteraard het beschikbare budget zijn belangrijke dingen om te bespreken met elkaar. Op basis van al deze informatie schrijven (of redigeren) wij een script en maken we een storyboard. Als opdrachtgever heb je als belangrijke taak om script en storyboard te reviewen en van commentaar te voorzien.

Na definitief akkoord op het script en storyboard starten we met de feitelijke productie van jouw bedrijfsfilm. We regelen de opnamelocatie(s), rekwisieten, figuranten (incl. quit-claims), technische faciliteiten en uiteraard de crew. Na opnames wordt de film vakkundig gemonteerd en van vormgeving voorzien. Aan een bedrijfsfilm kan animatie worden toegevoegd. Als voice-over kies je voor onze in-huis stem (Marcel van Buren) of we doen jou voorstellen uit een ruim aanbod aan nationale en internationale stemmen. Ook op het gebied van muziek heb je keuze. De muziek komen uit een muziekbibliotheek of kan op maat worden gemaakt door een componist. SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties die nodig zijn voor het maken van een bedrijfsfilm en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

Meer voorbeelden van een bedrijfsfilm

Goliath – spellenfabrikant

Tromp Drukkerij Rotterdam

BAM Bouw & Techniek – De Zalmhaven

Pro4All – software tools (bouw)

Bedrijfsfilm laten maken?

Wil je meer weten? Vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op. Kun je niet wachten? Bel dan nu met 010-4134579.

  videomarketing

  Naast bedrijfsfilms produceert SHH Productions meer vormen van video content die gebruikt kan worden in een mix van videomarketing producties. Bekijk hier de overige vormen die wij produceren.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Alle video
  producties

  Alle AV Diensten