Skip to main content

Ik BBQ voor jou

Televisieprogramma en YouTube kanaal

Ik BBQ voor jou is hét langstlopende televisieprogramma waarin BBQ-en centraal staat. We zijn begonnen in 2016 en hebben ondertussen 11 seizoenen hiervan geproduceerd. Het programma is in 2019 van RTL verhuisd naar SBS6 en is dagelijks terug te kijken via YouTube.

Ik BBQ voor jou is een culinair programma vol hints en praktische tips afgewisseld met een feel good verhaallijn. In dit format krijgt een BBQ liefhebber de kans om een culinair BBQ-gerecht te bereiden voor een persoon die het in zijn of haar ogen verdient om in het zonnetje te worden gezet. Hints en tips op het gebied van outdoor cooking worden hierbij verweven in een typisch feel good verhaal dat zich afspeelt op een vakantiepark. ‘Ik BBQ voor jou’ is er in een zomer-variant en winter-variant. Het programma is ook 24 uur per dag terug te kijken via YouTube. Daarvoor worden ook specifieke series geproduceerd zoals een VIPS en een VAKANTIE variant.  ‘Ik BBQ voor jou’ in een relevant communicatiemedium voor aanbieders van BBQ hardware, keukenapparatuur, outdoor producten, food, drinks en vakantieparken.

Presentator

Dit format wordt gepresenteerd door Ralph de Kok en Corine Boon (voorheen Koert-Jan de Bruijn). Ralph is de enige, echte grill-meester van Nederland. Corine Boon kennen we als voormalig presentatrice van bekende RTL programma’s als Eigen Huis en Tuin.

Televisieuitzending

In het voorjaar van 2024 zijn we wederom op SBS6 met alweer seizoen 11 van dit culinaire format. Kijk voor het actuele schema op de programma website, socials of de programmagidsen.

Programma website

Meer informatie over ‘Ik BBQ voor Jou’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Kijk.nl

‘Ik BBQ voor jou’ is na uitzending bij SBS6 terug te kijken via het on-demand videokanaal Kijk.nl

Ga naar Kijk.nl

YouTube kanaal

Afleveringen, fragmenten en speciale online content zijn te bekijken via het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube kanaal

Social media

Ik BBQ voor jou is er op social media met laatste nieuwtjes, promo’s, acties en meer. Tevens wordt een nieuwsbrief verspreid onder de abonnees.

Ga naar Facebook

Bekijk hier alle afleveringen

Adverteren in Ik BBQ voor jou?

Wil jij adverteren binnen dit format of heb je een vraag aan de redactie? Vul hier het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Actief in videomarketing?

  Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen met video content.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten