Ik BBQ voor Jou

Televisieprogramma en YouTube kanaal

Ik BBQ voor jou is hét televisieprogramma waarin BBQ-en op chef-level centraal staat. Een programma vol hints en praktische tips. Met presentator Koert-Jan de Bruijn, bekend geworden door Goede Tijden, Slechte Tijden en de enige echte grill-meester van Nederland, Ralph de Kok.

In ‘Ik BBQ voor jou’ krijgt een BBQ liefhebber de kans om een heerlijke, culinaire barbecue te bereiden voor een persoon die het in of haar ogen verdient. Hints en tips op het gebied van outdoor cooking verweven in een typisch feel good verhaal. ‘Ik BBQ voor jou’ is er in een zomer-variant en winter-variant voor televisie en nu ook 24 uur per dag terug te kijken via YouTube. ‘Ik BBQ voor jou’ in een branded content televisieprogramma voor leveranciers van BBQ hardware, keukenapparatuur, outdoor producten, food en drank.

Presentator

Ik BBQ voor jou (op televisie) wordt gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn en grill-meester Ralph de Kok. De online academy wordt gepresenteerd door Ralph de Kok en gast grill-meesters.

Televisieuitzending

Seizoen 7 van ‘Ik BBQ voor jou’ is vanaf 16 mei 2020 elke zaterdagmiddag om 16:30 te zien bij SBS6. Kijk voor het actuele schema op de programma website. We maken een aangepaste versie in verband met de adviezen vanuit het RIVM inzake het coronavirus.

Programma website

Meer informatie over ‘Ik BBQ voor Jou’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Evenement

Op dit moment zijn er geen plannen voor de organisatie van een live event rondom dit format. Initiatiefnemers mogen zich altijd bij ons melden.

YouTube kanaal

Afleveringen, fragmenten en speciale online content zijn te bekijken via het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube kanaal

Social media

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar FacebookGa naar Instagram

Bekijk afleveringen en video's uit 'Ik BBQ voor Jou'.

Adverteren in Ik BBQ voor jou?

Wil jij adverteren binnen het format ‘Ik BBQ voor jou’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen met video content.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten