Ik BBQ voor jou

Televisieprogramma en YouTube kanaal

Ik BBQ voor jou is hét langstlopende televisieprogramma waarin BBQ-en centraal staat. We zijn begonnen in 2016 bij RTL4 en hebben ondertussen 8 seizoenen hiervan geproduceerd. Het programma is in 2019 verhuisd naar SBS6.

Ik BBQ voor jou is een culinair programma vol hints en praktische tips afgewisseld met een feel good verhaallijn. In ‘Ik BBQ voor jou’ krijgt een BBQ liefhebber de kans om een culinair BBQ gerecht te bereiden voor een persoon die het in zijn of haar ogen verdient om even in het zonnetje te worden gezet. Hints en tips op het gebied van outdoor cooking worden hierbij verweven in een typisch feel good verhaal. ‘Ik BBQ voor jou’ is er in een zomer-variant en winter-variant voor televisie. Het programma is ook 24 uur per dag terug te kijken via YouTube waarvoor ook specifieke afleveringen worden geproduceerd waaronder ‘Vips’ en ‘Academy’.  ‘Ik BBQ voor jou’ in een relevant communicatiemedium voor leveranciers van BBQ hardware, keukenapparatuur, outdoor producten, food en drank.

Presentator

Ik BBQ voor jou (op televisie) wordt gepresenteerd door Ralph de Kok en Corine Boon. Ralph is de enige, echte grill-meester van Nederland en heeft zijn eigen BBQ speciaalzaak en YouTube kanaal. Ralph is tevens te zien in het programma BBQ Street op 24Kitchen. Corine Boon kennen we als voormalig presentatrice van bekende RTL formules als Eigen Huis en Tuin en Droom van een Tweede Huis. Zij neemt het stokje over van Koert-Jan de Bruijn die het programma hiervoor presenteerde.

Televisieuitzending

In het voorjaar van 2022 zijn we wederom op SBS6 met alweer seizoen 9 van dit culinaire BBQ programma. Kijk voor het actuele schema op de programma website, socials of de programmagidsen.

Programma website

Meer informatie over ‘Ik BBQ voor Jou’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Kijk.nl

‘Ik BBQ voor jou’ is terug te kijken via Kijk.nl

Ga naar Kijk.nl

YouTube kanaal

Afleveringen, fragmenten en speciale online content zijn te bekijken via het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube kanaal

Social media

Ik BBQ voor jou is er op social media met laatste nieuwtjes, promo’s, acties en meer. Tevens wordt een nieuwsbrief verspreid onder de abonnees.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen van 'Ik BBQ voor Jou'.

Adverteren in Ik BBQ voor jou?

Wil jij adverteren binnen het format ‘Ik BBQ voor jou’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Bekijk hier hoe wij jou kunnen helpen met video content.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten