Ik BBQ voor Jou

Televisieprogramma RTL4 + online digital format

Ik BBQ voor jou is hét RTL4 televisieprogramma waarin BBQ-en op chef-level centraal staat. Een programma vol hints en praktische tips. Met presentator Koert-Jan de Bruijn, bekend geworden door Goede Tijden, Slechte Tijden en de enige echte grill-meester van Nederland, Ralph de Kok.

In ‘Ik BBQ voor jou’ krijgt een BBQ liefhebber de kans om een heerlijke, culinaire barbecue te bereiden voor een persoon die het in of haar ogen verdient. Hints en tips op het gebied van outdoor cooking verweven door een typisch RTL4 feel good verhaal. ‘Ik BBQ voor jou’ is er in een zomer-variant en winter-variant voor televisie en nu ook als online digital format (de Academy). ‘Ik BBQ voor jou’ in een branded content formule voor leveranciers van BBQ hardware en toebehoren, kook appliances, outdoor/convenience producten, food en drinks.

Download programma brochure

Bekijk een aflevering

Meer content bekijken?

Presentator

Ik BBQ voor jou (op televisie) wordt gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn en grill-meester Ralph de Kok. De online academy wordt gepresenteerd door Ralph de Kok en gast grill-meesters.

Wanneer te zien?

Seizoen 5 van ‘Ik BBQ voor jou’ is vanaf 28 april elke zaterdagmiddag om 17:00 te zien bij RTL4. Het programma wordt vanaf begin mei elke zondag om 11:00 uur herhaald en is nu tevens te zien op de maandagmiddag rond 15:30.

Bekijk website

Meer informatie over ‘Ik BBQ voor Jou’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Bekijk TV programma

Afleveringen en fragmenten zijn terug te kijken via RTL XL.

Ga naar RTL XL

Bekijk YouTube kanaal

Afleveringen, fragmenten en speciaal voor YouTube geproduceerde video’s (Academy) zijn te bekijken via het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube kanaal

Bekijk social media

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar Facebook

Adverteren in Ik BBQ voor jou?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format Ik BBQ voor jou of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.


Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten