Skip to main content

Registratie van

event

Multi-cam registratie van event. Met of zonder livestream.

Registratie van een event

SHH Productions produceert multi-cam registraties van events. Denk hierbij aan beurzen, voorstellingen, bedrijfsevenementen en meer. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de productie doen we dit door middel van het bouwen van een mobiele regieset op locatie of behulp van een OBV (regiewagen) die daartoe bij de locatie wordt geplaatst. Optioneel kunnen we content naar schermen in de zaal sturen, regelen wij de belichting en adequate zaalversterking. Wil jij jouw registratie van event live uitzenden? Dan regelen we voor jou een livestream op een platform naar keuze. Dit zijn alle diensten die we kunnen inbrengen voor de registratie van jouw event. We maken gebruik van betrouwbare partners in de business en bedienend personeel dat gepokt en gemazeld in live registratie (o.a. voor nationale televisie). Wil je weten wat wij kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Registratie van Business NL

Talkshow RTLZ / RTL7

SHH Productions heeft de technische realisatie van de zakelijke talkshow ‘Business 010′ verzorgd in opdracht van Stay in Touch Media. Dit programma is uitgezonden op RTL-Z en RTL-7. Op een event locatie in Rotterdam is een complete studio ingericht. Er is een grid geplaatst voor het dragen van de vele lichtarmaturen die voor televisieregistratie noodzakelijk zijn en zaalversterking. Deze live-on-tape productie is gedraaid met vijf camera’s waarvan vier bemand. De productie ter plaatse geschakeld vanuit de OBV (broadcast van) van partner Dutch Multicam. Productie, regie en floor management is tevens door ons verzorgd.

Business 010 - achter de schermen

Registratie van event nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren videoproducent voor de registratie van jouw evenement en wil jij hierbij ontzorgd worden door de expertise van ervaren televisiemakers? Neem dan contact op met SHH Productions. Vul het het contactformulier in of bel direct met 010-4134579

  Meer zakelijke video

  SHH Productions verzorgt naast de registratie van (zakelijke) evenementen ook de productie van andere vormen van video voor zakelijk gebruik waaronder trainingsvideo’s. Bekijk hier het complete overzicht. 

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten