Skip to main content

Aftermovie

Een journalistiek en sfeervol verslag van een zakelijk evenement.

Een aftermovie maken

Een aftermovie is een videoverslag van een (zakelijk) evenement, training of bijeenkomst. Deel hoogtepunten van een evenement met deelnemers, klanten of prospects in een sfeervolle, professioneel gemaakte, aftermovie. Belangrijk bij een aftermovie is de inzet van een zelf-regisserende cameraman. Eentje die weet wat een editor nodig heeft om een vlotte, afwisselende montage te kunnen maken. Met oog voor details waarmee de juiste sfeer overgedragen kan worden. Ook het gebruik van de juiste faciliteiten voor het opnemen van (het geluid van) presentaties en speeches is niet onbelangrijk. Fragmenten uit presentaties of speeches moeten immers verstaanbaar opgenomen kunnen worden in de montage om daarmee de inhoud van evenement vorm te geven.

Regel nu een gratis adviesgesprek

Erasmus MC

Voor het Erasmus Medisch Centrum en de TU Delft maken wij aftermovies van de workshops over convergentie.

Aftermovie maken. Hoe dan?

Een ervaren producer van SHH Productions bespreekt met jou de wensen en eisen voor de aftermovie. We stellen vragen. Wat gaat er precies gebeuren? Waar vinden de activiteiten plaats? Kunnen we zaalgeluid gebruiken of niet? Mogen we quotes halen bij deelnemers aan het event en zo, wie moeten we dan vooral niet vergeten? En meer. We willen graag goed voorbereid zijn als we een aftermovie maken.

Een ervaren cameraman en redacteur/regisseur komen opnames maken. Zij begeven zich geruisloos tussen de gasten en draaien alle beelden die nodig zijn voor het maken van een pakkende aftermovie. Eventueel wordt hierbij ook optioneel een drone gebruikt. Na opnames gaat een ervaren video editor van SHH Productions op basis van regieaanwijzingen van de regisseur aan de slag met het samenstellen van de aftermovie. We sturen je een preview versie. Mocht je daaraan nog iets veranderd willen zien dan regelen we dat.

Een aftermovie maken?

Wil jij een aftermovie laten maken van jouw zakelijk evenement? Vul onderstaand contactformulier in of bel direct met 010-4134579.

  Meer videomarketing

  Naast aftermovies produceert SHH Productions meer vormen van video content dat gebruikt kan worden binnen een mix van videomarketing. Bekijk hier een greep uit ons oplossingen.

  Formats

  Video
  producties

  Video
  Marketing

  Webcasting