Livestream studio Rotterdam

Professionele livestream uitzendingen in tv-kwaliteit voor een Internet prijs. Door ervaren (live) televisiemakers.

Vanuit studio én op locatie

Livestream studio Rotterdam

Een professionele livestream organiseren vanuit een echte TV studio? Dat kan. Wil jij een livestream die kijkers boeit en bindt? Wil je er zeker van zijn dat jouw livestream technisch staat als een huis? SHH Productions regelt het. We zijn jouw one-stop-shop. Creativiteit, topkwaliteit apparatuur én online uitzending onder één dak. Of het nu gaat om een webinar, online symposium, online talkshow, een hybride event of online training. In onze studio of op locatie. Laat je helpen door een team van enthousiaste professionals met track record in de televisiewereld. Ontvang in no-time een prijsopgave.

Bij ons krijg je altijd...

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (regisseur)
  • Een gedetailleerd (regie)draaiboek
  • Een professionele high-end opnamestudio
  • Uiterst ervaren crew uit de TV wereld
  • Decor aanpasbaar in huisstijl
  • Een basis video-vormgevingspakket (o.a. leader)
  • Een repetitie voor live-gang
  • Een kopie van de uitzending in HD

Onze livestream studio's

Bekijk hier een greep uit de diverse livestream studio configuraties die wij bieden. Voor elke type uitzending, verwacht aantal sprekers en budget is een oplossing voorhanden. Allemaal aan te passen aan jouw company huisstijl. Ook bieden we maatwerk decors of bouwen we een studio op locatie.

Creatieve inhoud

Professionele productie

Topklasse livestream studio

Online platform support

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE LIVESTREAM PLATFORMEN

Livestream via ZOOM of MS Teams

Is jouw livestream bestemd voor select publiek? Wil jij reacties kunnen modereren, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een livestream via een industrie-standaard videoconferencing tool vaak al dé oplossing. Wij hebben ruime ervaring met ZOOM en Microsoft Teams. In onze studio log je eenvoudig in op jouw account en wij doen technisch de rest. Heb jij geen ervaring met het bedienen van deze software? Geen paniek! Onze online consultant regelt het voor je.

Livestream via webinar software of social media

Livestreaming kan via alle platformen die live video ondersteunen zoals Facebook, TikTok, YouTube en VIMEO. Dus ook op jouw (bedrijfs)account. Interactie in de vorm van een chat is op dergelijke platformen automatisch geregeld. Desgewenst bouwen wij voor jouw event een landingspagina (mini-website) waarop de kijker alleen datgeen te zien (en te doen) krijgt wat jij wilt. Uiteraard hebben we ook ruime ervaring met de meest gangbare webinarsofware of virtual event platformen waarmee we een zogeheten RTMP-stream op kunnen zetten. Geen idee wat je moet hebben? Bel ons voor advies.

VOORBEELD PRODUCTIE

Overgewicht TV is een online talkshow over overgewicht in opdracht van MedOnline. Journaliste Merel van Dorp ontvangt in de livestream studio specialisten uit de medische sector. Voor deze serie worden in-start video’s (‘filmpjes’) gemaakt waarin Merel op locatie praat met ervaringsdeskundigen. Kijkers kunnen vragen stellen via de chat. De redactie van dit online format wordt uitgevoerd door MedOnline. De productie, regie, videovormgeving en technische realisatie van deze show wordt uitgevoerd door SHH Productions i.s.m. partners. Overgewicht TV wordt live uitgezonden via WebinarGeek en Facebook en is terug te kijken via de website

Wat kost een professionele livestream productie?

Iedere productie is uniek. De kosten van een professionele livestream worden bepaald door een aantal factoren die we graag even bespreken met je. Bepalend zijn onder meer de duur van de uitzending, het gewenste decor, het aantal sprekers dat tegelijk aan het woord is, of er in-start filmpjes gemaakt moeten worden, of je hulp nodig hebt bij het online stuk, de gewenste catering, enzovoort. We nemen dat graag in een call van enkele minuten met je door. Met SHH Productions ben je altijd verzekerd van creatieve inhoud, een gestructureerd productieproces en topklasse kwaliteit studio en crew. Bel ons nu of vul het contactformulier in en laat je terugbellen door een producer.

Onze klanten

Livestream studio Rotterdam huren?

Wil jij onze studio huren en gebruik maken van onze ervaring? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting