Livestream studio Rotterdam

Professionele livestream studio met uitzendingen in tv-kwaliteit voor een internet prijs. Door ervaren (live) televisiemakers.

Vanuit studio én op locatie

Livestream studio Rotterdam

Op zoek naar een professionele livestream studio in regio Rotterdam voor jouw livestream? Maak kennis met onze sfeervolle en hypermoderne televisiestudio. Met daarin veel standaard decor elementen om uit te kiezen (talkshow tafel, desks en pilaren) en waarin ook maatwerk decor mogelijk is. Met een reusachtig 270 graden LED-wall decor en grote schermen staat deze studio in no-time in jouw corporate huisstijl. Of het nu gaat om een webinar, online congres, symposium, talkshow, training of zelfs een hybride event met publiek erbij.

Deze state-of-art livestream studio in regio Rotterdam wordt bediend door louter ervaren professionals uit de (live) televisiewereld. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een vlekkeloze uitzending. We kunnen uitzenden op alle gangbare platformen. Met een aparte ontvangstruimte, spreekkamers en catering is deze fonkelnieuwe studio dé ideale livestream studio. We helpen je graag met zowel inhoud, AV-techniek, online platform als gastronomie. Ook op jouw locatie door middel van mobiele regiesets. Bel nu en ontvang in no-time een geheel vrijblijvende prijsopgave van onze livestream studio.

Een online event organiseren? Bij ons krijg je altijd:

  • Een vast aanspreekpunt (producer)
  • Een creatief plan (regisseur)
  • Een gedetailleerd draaiboek
  • High-end livestream studio
  • Ervaren ploeg
  • Decor in huisstijl
  • Videovormgeving
  • Een goede repetitie van het online event
  • Een kopie in HD

Professionele livestream studio

Bekijk hier een greep uit de diverse livestream studio configuraties die wij bieden. Voor elke type uitzending, verwacht aantal sprekers en budget is een oplossing voorhanden. Allemaal aan te passen aan jouw company huisstijl. Ook bieden we maatwerk decors of bouwen we een studio op locatie.

Creatieve inhoud

Professionele productie voor een online event

Topklasse livestream studio

Online platform support

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE LIVESTREAM PLATFORMEN

Livestream via ZOOM, Microsoft Teams of Google Meet

Is jouw livestream bestemd voor select publiek? Ga je een online event organiseren en wil jij reacties kunnen modereren, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een livestream via een industrie-standaard videoconferencing tool vaak al dé oplossing. Wij hebben ruime ervaring met ZOOM en Microsoft Teams. In onze livestream studio log je eenvoudig in op jouw account en wij doen technisch de rest. Heb jij geen ervaring met het bedienen van deze software? Geen paniek! Onze online consultant regelt het voor je.

Livestream via webinar software, YouTube, Vimeo of social media

Livestreaming kan via alle platformen die live video ondersteunen zoals Facebook, TikTok, YouTube en VIMEO. Dus ook op jouw (bedrijfs)account. Interactie in de vorm van een chat is op dergelijke platformen automatisch geregeld. Desgewenst bouwen wij voor jouw online event een landingspagina (mini-website) waarop de kijker alleen datgeen te zien (en te doen) krijgt wat jij wilt. Uiteraard hebben we ook ruime ervaring met de meest gangbare webinarsofware of virtual event platformen waarmee we een zogeheten RTMP-stream op kunnen zetten. Geen idee wat je moet hebben als het gaat om een livestream studio? Bel ons voor advies.

VOORBEELD PRODUCTIE

Overgewicht TV is een online talkshow over overgewicht in opdracht van MedOnline. Journaliste Merel van Dorp ontvangt in de livestream studio specialisten uit de medische sector. Voor deze serie worden in-start video’s (‘filmpjes’) gemaakt waarin Merel op locatie praat met ervaringsdeskundigen. Kijkers kunnen vragen stellen via de chat. De redactie van dit online format wordt uitgevoerd door MedOnline. De productie, regie, videovormgeving en technische realisatie van dit online event wordt uitgevoerd door SHH Productions i.s.m. partners. Overgewicht TV wordt live uitgezonden via WebinarGeek en Facebook en is terug te kijken via de website

Online congres is de toekomst

Een livestream studio is ook ideaal bij een online congres. Door de coronamaatregelen hebben veel organisaties de voordelen van een online congres ervaren. De host en sprekers komen op een centrale plek samen. Het publiek thuis of op kantoor bekijkt het evenement via de livestream op internet. Een groot voordeel is dus dat zij geen reistijd kwijt zijn. Daarnaast is de drempel voor het publiek om vragen te stellen aan sprekers bij een online congres relatief klein. Een vraag is snel gesteld via de chatfunctie. Mocht een spreker niet fysiek aanwezig kunnen zijn in de studio, dan maken wij dit programmaonderdeel technisch realiseerbaar met een liveverbinding. Een online congres later terugkijken is mogelijk door de video kopie in HD.

Wat kost een professionele livestream studio?

Iedere productie is uniek. De kosten van een professionele livestream studio worden bepaald door een aantal factoren die we graag even bespreken met je. Bepalend zijn onder meer de duur van de uitzending, het gewenste decor, het aantal sprekers dat tegelijk aan het woord is, of er in-start filmpjes gemaakt moeten worden, of je hulp nodig hebt bij het online stuk, de gewenste catering, enzovoort. We nemen dat graag in een call van enkele minuten met je door. Met SHH Productions ben je altijd verzekerd van creatieve inhoud, een gestructureerd productieproces en topklasse kwaliteit studio en crew. Bel ons nu of vul het contactformulier in voor een online event en laat je terugbellen door een producer.

Onze livestream studio klanten

Livestream studio Rotterdam huren

Wil jij onze livestream studio huren en gebruik maken van onze ervaring bij het organiseren van een online event? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting