Livestream studio Rotterdam

Professionele livestream uitzendingen in tv-kwaliteit voor een Internet prijs. In studio en op locatie.

Livestream studio Rotterdam

Een professionele livestream organiseren vanuit een echte TV studio? Dat kan. Wil jij een livestream die kijkers boeit en bindt? Wil je er zeker van zijn dat jouw livestream technisch staat als een huis? SHH Productions regelt het. We zijn jouw one-stop-shop. Creativiteit, topkwaliteit apparatuur én online uitzending onder één dak. Of het nu gaat om een webinar, online symposium, online talkshow, een hybride event of online training. Laat je helpen door een team van enthousiaste professionals met track record in de televisiewereld. Ontvang in no-time een prijsopgave.

Ons totale pakket:

  • Vast aanspreekpunt
  • Creatief plan
  • Gedetailleerd draaiboek
  • Professionele TV studio
  • Aanpasbaar decor
  • Vormgevingspakket
  • Repetitie
  • Kopie van de uitzending

Onze livestream studio's

Bekijk hier een greep uit de diverse livestream studio configuraties die wij bieden. Voor elke type uitzending, verwacht aantal sprekers en budget is een oplossing voorhanden. Allemaal aan te passen aan jouw company huisstijl. Ook bieden we maatwerk decors of bouwen we een studio op locatie.

Creatieve inhoud

Professionele productie

Topklasse studio’s en apparatuur

Online platform support

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE PLATFORMEN

Livestream via ZOOM of MS Teams

Is jouw livestream bestemd voor een select publiek? Wil jij reacties kunnen modereren, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een livestream via een webinarpakket of videoconferencing tool dé oplossing. Er zijn legio oplossingen en we ondersteunen ze allemaal. Denk aan ZOOM, Microsoft Teams, en Google Meet, Heb jij geen ervaring met deze tools en ben je bang dat je de verkeerde knoppen indrukt? Geen paniek. Onze livestream consultant helpt je graag.

Livestream via Facebook of YouTube

Livestreaming kan via diverse social media die video ondersteunen waaronder Facebook en YouTube. Sociale media zijn toegankelijk en bieden standaard de mogelijk om te reageren. De grootte van het kijkerspubliek is feitelijk onbegrensd. Een livestream kan worden bewaard om later nogmaals bekeken te worden.

Livestream via online event platform

Wil jij jouw kijkers online een besloten event aanbieden waarin je meerdere vormen van content en entertainment parallel aan elkaar aanbiedt? Wil jij het gevoel van een beursvloer creëren? Dan zijn virtual event oplossingen zoals die van Let’s get Digital en All Seated een mogelijke optie. Binnen dergelijk platformen verzorgen wij dan één of meerdere streams met daarop de gewenste content (live of opgenomen).

DECOR EN VIDEOVORMGEVING IN CORPORATE HUISSTIJL

Wat kost een professionele webcast?

Een professionele livestream vanuit onze studio of vanaf locatie is er vanaf 1.750 euro. Vraag naar de voorwaarden.

Onze klanten

Livestream studio Rotterdam huren?

Wil jij onze studio huren en gebruik maken van onze ervaring? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

Videomarketing

SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting