Skip to main content

Livestream studio Rotterdam

Professionele livestream studio Rotterdam. Livestreams in tv-kwaliteit voor een internet prijs. Bij ervaren televisiemakers.

Vanuit studio én op locatie

Livestream studio Rotterdam

Op zoek naar een professionele livestream studio in regio Rotterdam? Aangenaam, SHH Productions. Maak kennis met deze hypermoderne livestream studio die van alle gemakken is voorzien. Met veel standaard studio meubilair om uit te kiezen en een reusachtige LED-wall voor een decor in jouw huisstijl. Deze studio is geschikt voor webinars, online talkshows, business updates en meer. Met of zonder publiek erbij. Deze studio heeft een aparte ontvangstruimte, spreekkamers en catering ruimte.

Wij zijn ervaren televisiemakers. Gepokt en gemazeld in Hilversum. Bij ons ben je gegarandeerd van een livestream die niet rammelt, maar staat als een huis. We werken samen met jou een creatief plan uit, bereiden de livestream uitzending tot in de puntjes voor en voeren hem met de beste mensen en middelen uit. Weten hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Bel nu en ontvang in no-time een vrijblijvende prijsopgave.

Livestream studio nodig? Bij SHH krijg je:

 • Een vaste producer
 • Een creatief plan
 • Een gedetailleerd draaiboek
 • Broadcast grade livestream studio
 • Ervaren crew van TV makers
 • Decor in jouw huisstijl
 • Videovormgeving in jouw huisstijl
 • Repetitietijd
 • Een kopie van livestream in HD

Professionele livestream studio

Bekijk hier diverse standaard beschikbare decoropstellingen van livestreams voor uiteenlopende opdrachtgevers als VVD, Woonstad Rotterdam, MedOnline, Techionista, MVGM, SalesForce en meer. Voor elke type uitzending, aantal sprekers en budget is een oplossing. Ook verzorgen wij livestream producties op locatie. Desgewenst inclusief schermen, aankleding, licht en geluid. Vraag naar de mogelijkheden.

Livestream vanaf locatie

Wil jij een livestream vanaf een locatie naar jouw keuze organiseren? Ook dat kan. Door middel van diverse mobiele regieoplossingen (waaronder regiewagen) kunnen we vanaf elke gewenste locatie uitzenden. Is adequaat decor, licht, zaalversterking en meer niet beschikbaar op deze locatie? Geen probleem. Ook dat kunnen we voor je regelen.

Creatief plan

Professioneel productieproces

Topklasse livestream studio en crew

Ervaren content creators

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE LIVESTREAM PLATFORMEN

Het juiste platform voor jouw livestream

Organiseer jij een besloten livestream en wil jij reacties kunnen halen, een poll kunnen houden of break-out rooms gebruiken? Dan is een livestream via een videoconferencing pakket als ZOOM of MS Teams vaak dé oplossing. We kunnen uitzenden op jouw eigen company account. Wel zo vertrouwd. In onze livestream studio log je eenvoudig in op jouw account en wij doen technisch de rest. Geen ervaring? Onze online consultant regelt het voor je.

Organiseer je een openbare livestream en heb je nog geen idee bij het aantal kijkers, dan zijn platformen als Facebook, YouTube en VIMEO voor de hand liggend. Het voordeel hiervan is dat dit sociale platformen zijn en dus standaard de mogelijkheid tot interactie bieden (chat). Uiteraard hebben we ook ruime ervaring met webinar software en virtual event platformen. De keuze is reuze. Geen idee wat jij het beste kunt gebruiken? Bel ons voor advies.

VOORBEELD PRODUCTIE

Overgewicht TV is een online talkshow over overgewicht in opdracht van MedOnline. Journaliste Merel van Dorp ontvangt in de livestream studio specialisten uit de medische sector. Voor deze serie worden in-start video’s (‘filmpjes’) gemaakt waarin Merel op locatie praat met ervaringsdeskundigen. Kijkers kunnen vragen stellen via de chat. De redactie van dit online format wordt uitgevoerd door MedOnline. De productie, regie, videovormgeving en technische realisatie van dit online event wordt uitgevoerd door SHH Productions i.s.m. partners. Overgewicht TV wordt live uitgezonden via WebinarGeek en Facebook en is terug te kijken via de website

Een hybride event organiseren?

Organiseer jij een zakelijk event of festival? Ben jij op zoek naar een producent die je van A-Z ontzorgt met decor, licht, geluid, schermen, video content, livestream service, presentatie, catering en meer? Wij produceren hybride events. Lees er hier meer over.

Wat kost een professionele livestream studio?

Iedere livestream productie is uniek. De kosten van een professionele livestream uitzending worden bepaald door een aantal factoren. Bepalend zijn onder meer de duur van de uitzending, het gewenste decor, het aantal sprekers, of er filmpjes gemaakt moeten worden en meer. We nemen deze zaken graag kort met je door om je van een passende offerte te kunnen voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze livestream studio klanten

Livestream studio Rotterdam huren

Wil jij onze livestream studio huren en gebruik maken van onze ervaring bij het organiseren van een online event? Vul het contactformulier in, laat ons weten wat jij in de basis zoekt en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met jou op.

  Videomarketing

  SHH Productions produceert content voor online en televisie. Wij zijn onder meer actief op het gebied van videomarketing. Bekijk hieronder wat wij zoal maken.

  Formats

  Videoproducties

  Videomarketing

  Livestream studio