Formats voor

televisie en online

“Kwalitatief en conversiegericht”

De kijker in het hart raken

SHH Productions bedenkt, produceert en realiseert formats voor televisie en online. Wij exploiteren formats waarop adverteerders direct kunnen inhaken. Maar ook ontwikkelen wij in opdracht en dus op maat. Hierbij regelen wij alles van idee tot aan distributie naar de kijker, waar die ook zit. Onze formats zijn relevant en vermakelijk. We maken televisieprogramma’s voor het hele gezin met daarin een feel good element, een branche-bevorderend karakter of over een maatschappelijk issue. Voor online produceren wij content met een duidelijke branding-, engagement- of conversiedoel. Kwaliteit bieden en intensief samenwerken met opdrachtgevers om gezamenlijk tot het beste resultaat binnen budget te komen, staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn zender-onafhankelijk en denken altijd cross-mediaal. Jaarlijks bereiken wij miljoenen mensen via televisie, web, social media en YouTube.

Branded content

Enkele van onze formats bevat branded content. Maar wat is dat nu eigenlijk? Branded content is een bewezen succesvolle vorm van adverteren waarbij een merk aanwezig is in een (televisie)productie maar niet het merk de ‘afzender’ van de commerciële boodschap is maar het programma (het format). Daardoor wordt deze vorm van communicatie door de kijker meer geaccepteerd en geloofd (38%) dan bijvoorbeeld commercials (19%). Branded Content biedt de mogelijkheid om beleving bij een merk te plaatsen en ‘reasons to buy’ op een subtiele wijze te communiceren. Commercials worden opgedrongen en zijn er voor het stuwen van de naamsbekendheid c.q. actiematigheid. Programma’s bekijk je omdat je geïnteresseerd bent in de content. Je neemt hier als kijker echt even de tijd voor.

Geïnteresseerd in een bestaand format of iets op maat laten maken?

Bel on nu en bespreek de mogelijkheden.

Bel SHH Productions

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten