Skip to main content

Projectvideo maken

Overtuig prospects van vakmanschap met behulp van een goed geproduceerde projectvideo

Waarom projectvideo maken?

Projectvideo’s zijn video’s waarin behaalde resultaten, nieuwe plannen en innovaties worden getoond. We noemen dit HERO content. Een projectvideo wordt vaak ingezet bij de acquisitie van nieuwe projecten (sales) en is primair bedoeld om de ander te overtuigen van kennis en vakmanschap. We kiezen bij een projectvideo maken vaak voor een indrukwekkende, cinematic-achtige manier van filmen en monteren. Hierbij wordt ook vaak een drone ingezet. Het gehele proces van productie, redactie, registratie en montage/vormgeving van jouw projectvideo kunnen wij voor jou invullen. Neem contact met ons op voor het bespreken van het project waarvoor jij een pakkende projectvideo wilt laten maken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

De Zalmhaven

Wij maken in opdracht van BAM Bouw & Techniek een serie projectvideo’s van het bouwproject De Zalmhaven in Rotterdam. Dat is een bouwproject van ongekende allure dat bol staat van de innovaties.

Voorbeeld van projectvideo maken:
BAM en De Zalmhaven toren

De Zalmhaven is een reusachtig bouwproject dat resulteert in appartementen, luxe penthouses en royale herenhuizen. Er komen drie woontorens waarvan twee met een hoogte van 70 meter (mid-rise). Met een hoogte van 215 meter wordt De Zalmhaven I de hoogste wolkenkrabber van de Benelux.

Bij dit project worden verschillende bouwmethoden toegepast zoals tunnelbouw en pre-fab. Wij belichten diverse aspecten van dit bijzondere bouwproject in een serie projectvideo’s. Denk hierbij aan onderwerpen als digitalisering, de keuze voor een hijsloods als bouwmethode voor De Zalmhaven I (high-rise) en de logistiek achter het bouwen in binnenstedelijk gebied. Scripts voor deze serie worden gezamenlijk opgesteld. Bij de opnames wordt veel gebruik gemaakt van een steadycam hetgeen het gevoel geeft alsof je als kijker zelf even rondloopt. De commentaarstem onder deze productie is van Marcel van Buren, producent van SHH.

Nog een voorbeeld van projectvideo maken:
Smart Mobility voor de provincie Noord-Holland

Het ‘Smart Mobility’ project bevordert technologische ontwikkeling en samenwerking tussen bedrijven op het gebied van autonoom rijdend verkeer. Bij dit project zijn grote spelers betrokken uit de wereld van vervoer, data en communicatie zoals Tesla, Daimler-Benz, KPN en TNO. De Provincie Noord-Holland stelt met het ‘Smart Mobility’ project haar infrastructuur en kennis open voor de wereld. Ze wil hiermee koploper zijn op het gebied van autonoom rijdend verkeer.

In een serie projectvideo’s belichten we diverse aspecten van dit bijzondere samenwerkingsproject. Bij de samenstelling en montage van de inleidende film zoals je die hiernaast ziet is veel gewerkt met animatie en infographics. De internationale commentaarstem onder deze productie is verzorgd door onze partner Stemmenbank.

VRAAG OFFERTE AAN

PROVINCIE NOORD-HOLLAND

In opdracht van de Provincie Noord-Holland verzorgen wij de realisatie van een serie projectvideo’s voor het project ‘Smart Mobility‘.

Meer voorbeelden van projectvideo's

BAM Bouw & Techniek – De Hijsloods

Provincie NH – testen van autonoom rijdend verkeer

Een projectvideo maken?

Vertrouw op de kennis en kunde van ervaren video content makers uit de televisiewereld. Laat ons weten wat jij zoekt en je ontvangt in no-time een offerte. Vul dit contactformulier in of bel direct met 010-4134579

  Videomarketing

  Productvideo’s of projectvideo’s zijn vaak onderdeel van een bredere mix aan videomarketing video’s. Kijk hier waarmee wij jou kunnen helpen.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Video
  producties

  Alle AV Diensten