Skip to main content

Trainingsvideo

Kennisoverdracht in digitale en overtuigende vorm

Trainingsvideo opnemen

Video is een uiterst effectief middel om kennis en kunde over te dragen naar een groot publiek. Of dat nu voor interne medewerkers, klanten of andere gebruikers van jouw product of dienst is. Het opnemen van een trainingsvideo scheelt in de praktijk heel veel tijd en (reis)kosten. Een trainingsvideo stelt in staat om iedereen, overal ter wereld, tegelijkertijd op te leiden. Een trainingsvideo stelt kijkers in staat om die onderdelen die niet onmiddellijk zijn begrepen nogmaals terug te kijken. Trainingsvideo’s kunnen worden opgenomen in een van de opnamestudio’s van SHH Productions in Rotterdam of desgewenst bij opdrachtgever op locatie.

 

U huurt onze studio altijd inclusief gebruik van faciliteiten (camera, licht en geluid) en bediening hiervan door onze crew. U kunt gebruik maken van de middelen die standaard voorhanden zijn in deze studio zoals een televisiescherm, desks, consoles of tafel. Additionele apparatuur, een specifiek decor, visagie en catering kunnen uiteraard allemaal door ons worden verzorgd. De tekst van een trainingsvideo volledig uit het hoofd leren? Dat is uiteraard niet nodig. In onze studio is optioneel autocue support voorhanden. SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties die nodig zijn voor het opnemen van een trainingsvideo en kan je hierin dus volledig ontzorgen.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Trainingsvideo opnemen?

Ben jij op zoek naar een professionele opnamestudio voor het opnemen van een trainingsvideo? Neem dan contact op met SHH Productions uit Rotterdam en bespreek de mogelijkheden. Vul onderstaand contact formulier in of bel direct met 010-4134579

  Meer zakelijke videoproducties

  SHH Productions produceert diverse vormen van zakelijke video. Bekijk ook onze andere mogelijkheden.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten