Skip to main content

Videomarketing agency

“Verhalen worden beter onthouden dan losse feiten”

Waarom een videomarketing agency?

Videomarketing is Content Marketing. Een vorm waarbij video als communicatiemiddel gebruikt wordt. Zonder duidelijke strategie video’s produceren en publiceren is recept voor teleurstelling. We onderscheiden diverse typen content: Hygiëne content, Hub content en Hero content. De boodschap, structuur en line-up van video’s variëren naar gelang het beoogde doel. Het moet duidelijk zijn voor wie de video’s worden gemaakt. Je doet er verstandig aan een ijkpersoon te definiëren. Een goede distributie en promotie van de video content moet vervolgens helpen om de doelgroep ook daadwerkelijk te bereiken. Kortom, videomarketing is meer dan videootjes laten maken door een ‘in huis’ videograaf.

Videomarketing SHH Productions

Wat doet een videomarketing agency?

Als (online) marketeer acteer je in een zeer dynamische wereld. Kijkgedrag, kanalen, technologische ontwikkelingen en advertentiemogelijkheden zijn continu aan verandering onderhevig. Die veranderingen moet je kennen om adequaat gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden met videomarketing. Een videomarketing agency volgt deze ontwikkelingen.

Om boven het maaiveld uit te steken moet je goede en afwisselende content aanbieden. Dat vereist het nodige aan competenties en middelen. Een videomarketing agency als SHH Productions biedt een breed scala aan know-how en technische mogelijkheden.

Sterke merken gaan zich steeds meer gedragen als ‘zender’. Dit om first party data te kunnen verzamelen (essentieel voor retargetting). Maar ook om zelf het ‘Umfelt’ te bepalen waarbinnen jouw videoproductie wordt vertoond. En last but not least om eigen community te kunnen bouwen in plaats van meedansen in die van traditionele media. Zo zien we het allemaal graag. Echter, je als ‘zender’ opstellen betekent ook dat je ernaar moet gedragen en dat betekent regelmatig de programmering onder de loep nemen, bij moet sturen op de inhoud en moet sleutelen aan de promotie (bijvoorbeeld je CPV optimaliseren). Daar heb je als marketeer, als je niet oppast, een dagtaak aan. Die tijd heb jij niet.

SHH Productions is een videomarketing agency dat jou kan onderstenen bij visie en uitvoer. Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Op zoek naar een videomarketing agency?

Zoek jij een videomarketing agency met gevoel voor stijl en kwaliteit en een typisch Rotterdamse ‘Can do’ mentaliteit? Vul het contactformulier in en dan nemen wij spoedig contact met jou op. Kun je niet wachten? Bel dan nu met 010-4134579.

  Meer videomarketing

  Bekijk hier alle vormen van video content die wij produceren onder de noemer Videomarketing en onze aanvullende dienstverlening

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten