Later als ik groot ben

Televisieprogramma en YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ is het familieprogramma van RTL4 en YouTube over kinderen en hun droomberoep. Kinderen stellen elkaar al vanaf jongs af aan de vraag wat ze willen worden als ze later groot zijn. De meeste meisjes dromen tegenwoordig van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Andere beroepen die hoog scoren zijn wetenschapper, ingenieur, brandweerman en kok. Toch is het de vraag hoeveel kinderen daadwerkelijk weet wat het inhoudt om hun droomberoep uit te kunnen oefenen en wat ze er allemaal voor moeten leren. Later als ik Groot ben…neemt kinderen tussen 9 en 13 jaar die zich via de website opgeven mee op een ontdekkingsreis langs opleiding en werk. Een luchtige en vrolijke snuffelstage 3.0.

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentatoren

‘Later als ik Groot ben…’ wordt afwisselend gepresenteerd door Jochem van Gelder (bekend van Praatjesmakers en Willem Wever), Rein van Duivenboden (bekend van Spangas, GTST en de boyband Mainstreet) en Guido Spek (bekend van de rol van Sjoerd Bouwhuis in GTST)

Op televisie (RTL4)

‘Later als ik Groot ben…” wordt regelmatig uitgezonden bij RTL4. We zijn afwisselend op televisie met een serie. Kijk voor het actuele uitzendschema op de website of in de programmagidsen. Voor het najaar 2021 / winter 2022 staat een nieuwe serie televisieuitzendingen gepland. Deze afleveringen duren 23 minuten netto.

Programma website

Op de programma website van ‘Later als ik Groot ben…’ kunnen kinderen uitzendingen terugkijken, foto’s en video’s van de opnames bekijken of zich aanmelden als kandidaat voor een van de volgende afleveringen. Bekijk de programma website of neem contact op met SHH Productions voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ga naar de website

Evenement

Op 1 december 2019 vond bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de eerste editie van het ‘Later als ik Groot ben…’ event plaats. Met ruim 20 deelnemende sectoren en 600 enthousiaste bezoekers kijken we terug op een geslaagd evenement. In verband met de pandemie is een tweede editie voor 2020 geannuleerd. Voor eind 2021, begin 2022 wordt een nieuwe editie geprogrammeerd. Geïnteresseerde bedrijven of instanties kunnen zich hiervoor aanmelden bij producent.

Bekijk aftermovie

YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ is er 24×7 op YouTube. Voor YouTube produceren we speciale afleveringen. Deze afleveringen zijn gemiddeld tussen de 12 en 15 minuten lang. We zijn er momenteel elke twee weken met een nieuwe aflevering. Via het YouTube kanaal kunnen ook oude(re) televisie-uitzendingen worden terug gekeken, behind the scenes content worden bekeken en fragmenten waaronder EHBO lessen.

Ga naar YouTube

Facebook en Instagram

‘Later als ik Groot ben…’ is actief op Facebook en Instagram. Op Facebook sturen we primair op het bereiken van ouders, opvoeders en docenten. Op onze socials plaatsen we oproepen voor kandidaten, zenden we promo’s voor nieuwe afleveringen uit en delen we ‘behind the scenes’ content.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen

Adverteren in Later als ik groot ben?

Wil jij adverteren in ‘Later als ik Groot ben…’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting