Later als ik groot ben

Televisieprogramma en YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ met Jochem van Gelder is het familieprogramma van RTL4 en YouTube over kinderen en hun droomberoep. Kinderen stellen elkaar al vanaf jongs af aan de vraag wat ze willen worden als ze later groot zijn. De meeste meisjes dromen tegenwoordig van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Andere beroepen die hoog scoren zijn wetenschapper, ingenieur, brandweerman en kok. Toch is het de vraag hoeveel kinderen daadwerkelijk weet wat het inhoudt om hun droomberoep uit te kunnen oefenen en wat ze er allemaal voor moeten leren. Jochem van Gelder neemt kinderen die zich opgeven voor ‘Later als ik Groot ben…’ mee op een ontdekkingsreis langs opleiding en werk. Een luchtige en vrolijke snuffelstage 3.0.

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentator

‘Later als ik Groot ben…’ wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’ en ‘Willem Wever’. Voor SHH Productions presenteert Jochem naast ‘Later als ik Groot ben…’ ook de formats ‘Clubliefde‘ en ‘Wat ik altijd wilde worden‘.

Televisieuitzendingen

‘Later als ik Groot ben…” wordt het hele jaar door uitgezonden in het weekend van RTL4. Ons primaire tijdslot is zaterdagmiddag om 17:00 uur met een eerste herhaling op zondagmorgen rond 11:00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen). Kijk voor het actuele uitzendschema op de website of onze pagina op RTL-XL.

Programma website

Op de programma website van ‘Later als ik Groot ben…’ kunnen kinderen uitzendingen terugkijken, foto’s en video’s van de opnames bekijken of zich aanmelden als kandidaat voor een van de volgende afleveringen. Bekijk de programma website of neem contact op met SHH Productions voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ga naar de website

Evenement

Op 1 december 2019 vond bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de eerste editie van het ‘Later als ik Groot ben…’ event plaats. Met ruim 20 deelnemende sectoren en 500 enthousiaste bezoekers kijken we terug op een geslaagd evenement. Bekijk de after-movie. Een tweede editie van dit evenement staat gepland op zondag 22 november 2020. Bedrijven en brancheverenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar tv@studiohogeheren.nl

Bekijk aftermovie

YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ is er ook op YouTube. Hierop bieden we complete televisie-uitzendingen aan en spelen we afleveringen uit die specifiek voor het YouTube kanaal worden gemaakt. Ook kan hier Behind the Scenes content en andere fragmenten bekeken worden.

Ga naar YouTube

Facebook en Instagram

‘Later als ik Groot ben…’ is actief op Facebook en Instagram. Op Facebook sturen we primair op ouders, opvoeders en docenten. Op Instagram zoeken de engagement met de doelgroep van het programma. We plaatsen oproepen voor kandidaten op onze socials, we zenden hier promo’s voor nieuwe aflevering uit, delen ‘behind the scenes’ content en doen (gedoseerd) een weggeefactie.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen

Adverteren in Later als ik groot ben?

Wil jij adverteren in ‘Later als ik Groot ben…’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting