Later als ik groot ben

Televisieprogramma en YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ is ons succesvolle format over (en voor) kinderen en hun droombaan. Kinderen stellen elkaar al vanaf jongs af aan de vraag wat ze willen worden als ze later groot zijn. De meeste meisjes dromen tegenwoordig van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Andere beroepen die hoog scoren zijn wetenschapper, ingenieur, brandweerman en kok. Toch is het de vraag hoeveel kinderen daadwerkelijk weet wat het inhoudt om hun droomberoep uit te kunnen oefenen en wat ze er allemaal voor moeten leren. Later als ik Groot ben…neemt kinderen tussen 9 en 13 jaar mee op een snuffelstage 3.0. Een luchtig en leerzaam format gepresenteerd door Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden.

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentatoren

‘Later als ik Groot ben…’ wordt afwisselend gepresenteerd door Jochem van Gelder (bekend van Praatjesmakers en Willem Wever) en Rein van Duivenboden (bekend van Spangas, GTST en de boyband Mainstreet).

Op televisie (RTL4)

‘Later als ik Groot ben…” is tussen 2017 en 2019 primair uitgezonden bij RTL4. We zijn er nu hoofdzakelijk online op YouTube omdat daar de kern van onze doelgroep zit. Zo af en toe zenden we zomer-specials uit waarbij eerder uitgezonden YouTube content wordt herhaald op televisie.

Programma website

Op de programma website van ‘Later als ik Groot ben…’ kunnen kinderen uitzendingen terugkijken, foto’s en video’s van de opnames bekijken of zich aanmelden als kandidaat voor een van de volgende afleveringen.

Ga naar de website

Evenement

Op 1 december 2019 vond bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht de eerste editie van het ‘Later als ik Groot ben…’ event plaats. Met meer dan 25 deelnemende sectoren en ruim 600 enthousiaste bezoekers kijken we terug op een geslaagd evenement waarop kinderen op speelse wijze kennis maken met beroepen door middel van activiteiten. Een tweede editie staat gepland voor zondag 15 mei 2022, wederom bij Kinepolis in Utrecht. Meld je nu aan als deelnemer van deze leuke pre-recruitment beurs.

Bekijk aftermovie

YouTube kanaal

Voor YouTube produceren we speciale afleveringen van omstreeks 10-15 minuten lang. Elke twee weken op zaterdagmiddag een nieuwe aflevering. Via het YouTube kanaal kunnen ook oude(re) televisie-uitzendingen worden terug gekeken, behind the scenes content worden bekeken en fragmenten waaronder EHBO lessen.

Ga naar YouTube

Facebook en Instagram

‘Later als ik Groot ben…’ is actief op Facebook, Instagram en Tik-Tok. Op onze socials plaatsen we oproepen voor kandidaten, zenden we promo’s voor nieuwe afleveringen uit en delen we leuke ‘behind the scenes’ content.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen

Adverteren in Later als ik groot ben?

Wil jij adverteren in ‘Later als ik Groot ben…’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting