Skip to main content

Later als ik groot ben

Televisieprogramma en YouTube kanaal

‘Later als ik Groot ben…’ is ons succesvolle format over (en voor) kinderen en hun droombaan. Kinderen stellen elkaar al vanaf jongs af aan de vraag wat ze willen worden als ze later groot zijn. De meeste meisjes dromen tegenwoordig van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Andere beroepen die hoog scoren zijn wetenschapper, ingenieur, brandweerman en kok. Toch is het de vraag hoeveel kinderen daadwerkelijk weet wat het inhoudt om hun droomberoep uit te kunnen oefenen en wat ze er allemaal voor moeten leren. Later als ik Groot ben…neemt kinderen tussen 9 en 13 jaar mee op een snuffelstage van één dag. Een luchtig, vermakelijk en leerzaam format gepresenteerd door Jochem van Gelder en Rein van Duivenboden.

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentatoren

‘Later als ik Groot ben…’ wordt afwisselend gepresenteerd door Jochem van Gelder (bekend van Praatjesmakers en Willem Wever) en Rein van Duivenboden (bekend van Spangas, GTST en de boyband Mainstreet).

Op televisie (RTL4)

‘Later als ik Groot ben…” is in 2017 gestart als televisieprogramma voor RTL4. Hier worden afleveringen herhaald of zenden we compilaties uit. Nieuwe afleveringen brengen we nu uit op het YouTube kanaal van Later als ik Groot ben.

Programma website

Op de programma website van ‘Later als ik Groot ben…’ kunnen kinderen uitzendingen terugkijken, foto’s en video’s van de opnames bekijken of zich aanmelden als kandidaat voor een van de volgende afleveringen. Adverteerders kunnen op deze website banners of redactionele content plaatsen.

Ga naar de website

Later als ik Groot ben Event

Later als ik Groot ben is er met een jaarlijks live evenement waarop kinderen op speelse wijze kennis maken met beroepen door middel van activiteiten. Editie 1 en 2 trokken gemiddeld 800-1000 bezoekers. Een derde editie van dit event staat gepland voor het voorjaar van 2023. Datum en locatie nader te bepalen. Potentiële deelnemers kunnen zich nu aanmelden.

Bekijk aftermovie

YouTube kanaal

We produceren afleveringen van omstreeks 10-15 minuten voor uitzending op YouTube. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering. Via het YouTube kanaal kunnen ook oude(re) televisie-uitzendingen worden terug gekeken, behind the scenes video’s worden bekeken en specials over bijvoorbeeld EHBO of Vloggen.

Ga naar YouTube

Social media

‘Later als ik Groot ben…’ is actief op Facebook, Instagram en Tik-Tok. Op onze socials plaatsen we oproepen voor kandidaten, zenden we promo’s voor nieuwe afleveringen uit en delen we leuke ‘behind the scenes’ content.

Ga naar Facebook

Bekijk Later als ik Groot ben

Adverteren in Later als ik groot ben?

Wil jij adverteren in ‘Later als ik Groot ben…’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Actief in videomarketing?

  Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Formats

  Video
  producties

  Video
  Marketing

  Webcasting