Van Slager tot Chef

Televisieprogramma en YouTube kanaal

Van Slager tot Chef is hét televisieprogramma van RTL4 en online YouTube kanaal waarin het ambachtelijke werk van de Nederlandse slagers centraal staat. In de televisie uitzendingen laten twee leerling slagers hun slagersvaardigheden zien en krijgen ze van chef Mathijs Vrieze een culinaire uitdaging. De winnaars gaan op een internationale inspiratiereis. Online bieden we korte documentaires over jonge slagers en hun vak en andere vermakelijke producties. Van Slager tot Chef is ontwikkeld door SHH Productions ter bevordering van de instroom van nieuw talent voor deze sector.

Bekijk een aflevering

Meer op RTL-XL

Presentator

Van Slager tot Chef is gepresenteerd door Corine Boon en chef-kok Mathijs Vrieze.

Televisieuitzendingen

Van Slager tot Chef was van 2015-2017 te zien bij RTL4. Herhalingen van het programma vinden regelmatig plaats. Er staan momenteel geen nieuwe televisieuitzendingen gepland.

Programma website

Meer informatie over de mogelijkheid tot adverteren binnen dit format? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Bekijk programma

Het programma en fragmenten zijn terug te kijken via RTL XL.

Ga naar RTL XL

YouTube kanaal

Van Slager tot Chef heeft een YouTube kanaal. Daarop kijk je korte documentaires en andere online producties. Ook kunnen via dit kanaal ouden televisieuitzendingen worden terug gekeken.

Bekijk op YouTube

Facebook kanaal

Volg het actieve Facebook kanaal van Van Slager tot Chef om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen en items uit 'van Slager tot Chef'.

Adverteren in Van Slager tot Chef?

Wil jij adverteren binnen het format Van Slager tot Chef of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Kijk hier waar wij jou mee kunnen helpen op het gebied van video.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten