Skip to main content

Van Slager tot Chef

Televisieprogramma en YouTube kanaal

Van Slager tot Chef is hét televisieprogramma van RTL4 en online YouTube kanaal waarin het ambachtelijke werk van de Nederlandse slagers centraal staat. Het programma is aanvankelijk ontwikkeld als specifiek format voor Verstegen Spices & Sauces. Later zijn hier de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en Manhard als sponsoren bij gekomen. In deze serie televisieuitzendingen laten twee leerlingslagers hun slagersvaardigheden zien en krijgen ze van chefs Jeroen van der Graaf of Mathijs Vrieze een culinaire uitdaging. De winnaars gaan op een internationale inspiratiereis. Online bieden we korte documentaires over jonge slagers en hun vak en andere vermakelijke producties. Van Slager tot Chef is ontwikkeld door SHH Productions ter bevordering van de instroom van nieuw talent voor deze sector.

Dit format is na drie succesvolle seizoenen gediscontinueerd. Bij voldoende belangstelling vanuit de sector kan de formule opnieuw worden uitgebracht.

Bekijk een aflevering

Meer op RTL-XL

Presentator

Van Slager tot Chef is gepresenteerd door Corine Boon, Jeroen van der Graaf en Mathijs Vrieze.

Televisieuitzendingen

Van Slager tot Chef was van 2015-2017 te zien bij RTL4. Er staan momenteel geen nieuwe televisieuitzendingen gepland.

YouTube kanaal

Van Slager tot Chef heeft een YouTube kanaal. Daarop kijk je korte documentaires en andere online producties. Ook kunnen via dit kanaal ouden televisieuitzendingen worden terug gekeken.

Bekijk op YouTube

Bekijk afleveringen van 'van Slager tot Chef'.

Adverteren in Van Slager tot Chef?

Wil jij adverteren binnen het format Van Slager tot Chef of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Actief in videomarketing?

  Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online formats en meer. Kijk hier waar wij jou mee kunnen helpen op het gebied van video.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Zakelijke Video
  producties

  Alle AV Diensten