Van Slager tot Chef

Televisieprogramma RTL4 + online digital format

Van Slager tot Chef is hét televisieprogramma van RTL4 en online YouTube kanaal waarin het ambachtelijke werk van de Nederlandse slagers centraal staat. In de televisie uitzendingen laten twee leerling slagers hun slagersvaardigheden zien en krijgen ze van chef Mathijs Vrieze een culinaire uitdaging. De winnaars gaan op een internationale inspiratiereis. Dit format is ontwikkeld door SHH Productions voor het bevorderen van de instroom van nieuw talent in deze sector en ter promotie van het ambachtelijke werk van de slager. Hoofdsponsors van het format zijn Verstegen Spices & Sauces, de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en Manhard.

Bekijk een aflevering

Meer op RTL-XL

Presentator

Van Slager tot Chef wordt gepresenteerd door Corine Boon (2 seizoenen), Mathijs Vrieze (2 seizoenen) en Jeroen van der Graaff (1 seizoen).

Wanneer te zien?

Van Slager tot Chef voor televisie was te zien vanaf najaar 2015 t/m najaar 2017 bij RTL4. Herhalingen van het programma vinden nog regelmatig plaats. Vanaf najaar 2018 gaat Van Slager tot Chef online verder.

Bekijk website

Meer informatie over de mogelijkheid tot adverteren binnen dit format? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Bekijk programma

Het programma en fragmenten zijn terug te kijken via RTL XL.

Ga naar RTL XL

Bekijk YouTube kanaal

Van Slager tot Chef heeft een eigen YouTube kanaal waarop nieuwe producties worden geplaatst en content uit de televisieuitzendingen kan worden bekeken.

Bekijk op YouTube

Bekijk social media

Volg het actieve Facebook kanaal van Van Slager tot Chef om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar Facebook

Adverteren in Van Slager tot Chef?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format Van Slager tot Chef of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.


Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten