Skip to main content

Wij maken video voor alle media en toepassingen. Formats, videoproducties, hybride events en livestreams. We opereren vanuit hartje Rotterdam.

Welkom bij SHH Productions | videoproducties

SHH Productions maakt video content voor alle media.

Wij produceren branded content televisieprogramma’s. Denk aan Later als ik Groot ben, Ik BBQ voor jou en Je gaat het maken. We exploiteren branded content formats waarin adverteerders kunnen participeren en in kunnen adverteren. Daarnaast ontwikkelen we formats specifiek in opdracht en dus op maat.

Wij produceren creatieve videoproducties met focus op branding, bereik, engagement en conversie. Dit noemen we VideoMarketing. Voor bedrijven zijn wij one-stop-shop voor het produceren van allerhande corporate videoproducties zoals een bedrijfsfilm, trainingsvideo, werken bij video, de registratie van een evenement of maken van een aftermovie. Ten slot produceren wij kwalitatieve livestreams vanuit een multi-cam studio of op locatie.

Wij bestaan sinds sinds 2004 en timmeren dus al een tijdje aan de weg. Kwaliteit leveren prevaleert bij ons boven kwantiteit. Met een team van ervaren professionals halen we dagelijks het beste in onze klanten naar boven. We doen het graag op z’n Rotterdams: met de mouwen opgestroopt en vooral niet lullen maar poetsen.

Het videoproducties team van SHH Productions

SHH Productions realiseert haar videoproducties met een team van ervaren broadcast professionals. In ons kernteam liggen veel competenties opgeslagen die nodig zijn bij videoproducties. Denk aan productie, redactie, regie, camerawerk, montage en DTP/vormgeving en voice over. Wij werken met geaccrediteerde zelfstandigen en de beste facilitaire partners in de business. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze visie

Het medialandschap verandert snel als gevolg van technologische mogelijkheden. De wereld ligt aan ieders voeten. De consumptie van media verandert en daarmee de mediamix die merken inzetten. Wij geloven erin dat elk sterk merk haar eigen (online) format(s) nodig zal hebben om verbinding te maken met de doelgroep, fanbase op te bouwen en te converteren. Videobeelden en geluid zeggen namelijk veel meer dan woorden. Klanten worden beter gevangen met emotie dat opgeslagen ligt in beeldtaal. Wij helpen merken bij het produceren van kwalitatieve, inspirerende videoproducties in alle soorten en maten en voor alle gangbare media. Nu en in de toekomst. Daarbij moeten merken kunnen vertrouwen op onze ervaring, creativiteit, uitmuntende technische middelen en toewijding. Hierin willen we voorop lopen door ons continue te ontwikkelen en uit te dagen.

Stage lopen bij SHH Productions

Je kunt bij SHH Productions stage lopen. Wij staan open voor gemotiveerde, zelf-regisserende studenten die leren voor videomontage, videovormgeving, redactiewerk, productiewerk, online marketing en social media management. Zowel MBO als HBO studenten kunnen zich bij ons aanmelden voor een stage op de afdeling videoproducties. Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf. Belangstelling? Stuur ons een e-mail via het contactformulier.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw videoproducties die van aanpakken weet? Pak die telefoon en bel ons nu.