Videomarketing

“Verhalen worden beter onthouden dan losse feiten”

Wat is videomarketing?

Videomarketing maakt onderdeel uit van het geheel dat Content Marketing heet. Hierbij wordt video als communicatiemiddel gebruikt. Zonder visie en strategie video’s produceren en publiceren is recept voor teleurstelling. We onderscheiden diverse typen content. De boodschap, structuur en line-up van video’s variëren naar gelang het beoogde doel. Ook moet het duidelijk zijn wie de ijkpersoon is waarvoor de video content wordt gemaakt. Een goede distributie en promotie van de video content moet vervolgens helpen om de doelgroep ook daadwerkelijk te bereiken. Kortom, videomarketing vergt iets meer dan simpelweg videotjes maken. Het vergt een duidelijk plan, een visie, een strategie…en een partner die jou daarin begeleidt.

SHH Productions stelt zich op als partner. Onze ervaring in de productie en realisatie van commerciële televisieproducties en onze kennis van online marketing, sociale media en web ontwikkeling maakt ons een interessante gesprekspartner. Wij zijn graag partner van merken die graag leunen op de inzichten én competenties van ervaren professionals uit de wereld van commerciële televisie. 

Videoproducties

voor videomarketing

Videomarketing video’s kennen vele vormen en uitvoeringen. Ieder met zijn eigen doel en effect op de kijker. Bij videomarketing praten meestal over video’s met een conversie of conversatie gericht doel. De video inspireert, amuseert, geeft beleving bij een merk, geeft antwoord op een vraag of zet aan tot actie. Bekijk de verschillende vormen.

Creatief video format

Meer informatie

Commercial
of promo

Meer informatie

How - to
video

Meer informatie

Vlog
(video blog)

Meer informatie

Testimonial video

Meer informatie

Product video

Meer informatie

Bedrijfsfilm

Meer informatie

Animatievideo

Meer informatie

Online marketing

Meer informatie

Partner in videomarketing

We leven in een dynamische wereld. Kijkgedrag, mogelijkheden van (sociale media) kanalen, technologische ontwikkelingen en advertentiemogelijkheden zijn continu aan verandering onderhevig. Marketeers schieten vaak te kort in het (kunnen) bijhouden van al deze veranderingen. Kennis hiervan is wel van grote invloed op de resultaten. Verkeerde inhoud van video’s, verkeerde distributie en onvoldoende aandacht voor conversiemogelijkheden. We zien het vaak mis gaan.

Met het alleen uitbesteden van (of zelfs het in dienst nemen van) een stukje video content creatie ben je er simpelweg niet. Je hebt dan slechts een kwart van de puzzel opgelost. Videomarketing is een gecontroleerd en harmonieus samenspel tussen de kerncompetenties Strategie, Content, Distributie en Conversie:

Videomarketing SHH Productions

Daarom brengt SHH Productions niet alleen realisatie expertise in maar ook de nodige kennis op het gebied van onder meer (online) marketing, distributiemogelijkheden, social media campagnes, web development en web advertisement. Dit doen we vanuit eigen kracht en in samenwerking met ervaren en creatieve partners. We presenteren je een compleet buffet waaruit jij kunt kiezen naar gelang behoefte, ambitie en budget voor videomarketing. Wij zijn jouw co-pilot. Jij bepaalt welke knoppen jij ons laat beheren en hoe hard we mogen vliegen.

Op zoek naar een partner in videomarketing?

Heb jij behoefte expertise op het gebied van video content productie én (online) marketing know-how? Laten we dan snel koffiedrinken! Wij gaan graag de samenwerking aan. Vul het contactformulier in of bel direct met 010-4134579.

Meer videomarketing

Bekijk hier alle vormen van video content die wij produceren onder de noemer Videomarketing en onze aanvullende dienstverlening

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten