Je gaat het maken

Televisieprogramma RTL4

In ‘Je gaat het maken’ duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met mensen met een huidige baan die zich willen oriënteren op een carrière move, én met werkzoekenden die hun kansen willen beproeven in een voor hen nieuwe sector. Kandidaten maken kans op een concreet opleidingstraject! Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden. Uit dit onderzoek volgt een aanbevolen functie die in de praktijk beproefd gaan worden. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt? Wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien kandidaat het in de vingers heeft, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject. ‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we potentiële zij-instromers volgen in hun oriëntatie op een carrière binnen de wereld van bouw en infrastructuur. Een positief opbouwend, informatief en nieuwsgierig makend televisieprogramma voor het hele gezin. Het programma wordt gepresenteerd door Pernille La Lau.

Pernille La Lau

Pernille La Lau in Je gaat het maken

Presentator

‘Je gaat het maken’ wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Zij is, onder meer, een van de vaste gezichten van Koffietijd.

Televisieuitzendingen

Seizoen 2 van ‘Je gaat het maken’ is vanaf medio oktober 2020 elke week te zien bij RTL4. Kijk voor het actuele uitzendschema en -tijden op de programma website.

Programma website

‘Je gaat het maken’ is onderdeel van een bredere campagne van Bouwend Nederland met eigen website

Ga naar de website

Kandidaten

Kandidaten voor het programma kunnen zich opgeven via een special programma pagina

Kandidaten website

Terug kijken

‘Je gaat het maken’ is terug te kijken via RTL-XL of via de YouTube pagina van Bouwend Nederland.

Ga naar RTL-XLGa naar YouTube

Facebook kanaal

Wij haken met dit format in op het kanaal ‘De bouw maakt het’ van Bouwend Nederland.

De bouw maakt het

Bekijk afleveringen

Meer informatie over Je gaat het maken?

Wil jij meer informatie over ‘Je gaat het maken’? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting