Skip to main content

Je gaat het maken

Televisieprogramma RTL4

‘Je gaat het maken’ is een op maat gemaakte televisisieproductie voor Bouwend Nederland. In dit programma duiken we in de wereld van bouw en infrastructuur. Dit doen we met kandidaten die zich willen oriënteren op een carrière move. Kandidaten maken hierbij kans op een concreet opleidingstraject en daarmee kans op een aanstelling in de sector. Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Uit dit onderzoek volgt een aanbevolen functie die in de praktijk beproefd gaan worden. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt? Wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien kandidaat het in de vingers heeft, een concreet voorstel gedaan: een op maat gemaakt opleidingstraject. ‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin we potentiële zij-instromers volgen in hun oriëntatie op een carrière binnen de wereld van bouw en infrastructuur. Een positief opbouwend, informatief en nieuwsgierig makend televisieprogramma voor het hele gezin. Het programma wordt gepresenteerd door Pernille La Lau, bekend van onder meer Koffietijd en EditieNL.

Pernille La Lau

Pernille La Lau in Je gaat het maken

Presentator

‘Je gaat het maken’ wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Zij is, onder meer, een van de vaste gezichten van Koffietijd. Pernille heeft een journalistieke achtergrond en heeft onder meer EditieNL gepresenteerd. Pernille is tevens presentatie- en businesscoach.

Televisieuitzendingen

‘Je gaat het maken’ is regelmatig te zien bij RTL4. Kijk voor het actuele uitzendschema en -tijden op de programma website of raadpleeg de programmagidsen.

Programma website

‘Je gaat het maken’ is onderdeel van een breder opgezette instroomcampagne van Bouwend Nederland. Deze campagne heeft haar eigen website waar vanuit de uitzendingen naartoe geleid wordt.

Ga naar de website

Kandidaten

Kandidaten voor het programma kunnen zich gedurende actieve perioden van oproepen aanmelden via een speciale aanmeldpagina.

Kandidaten website

Terug kijken

‘Je gaat het maken’ is gedurende de actieve uitzendperiodes op tv terug te kijken via VideoLand en RTL-XL. Afleveringen kunnen tevens terug gekeken worden via de YouTube pagina van Bouwend Nederland.

Ga naar YouTube

Facebook kanaal

Wij haken met dit format in op het kanaal ‘De bouw maakt het’ van Bouwend Nederland.

De bouw maakt het

Kijk Je gaat het maken

Meer informatie over Je gaat het maken?

Wil jij meer informatie over ‘Je gaat het maken’? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Actief in videomarketing?

  Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions online video formats en meer. Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Formats

  Video
  producties

  Video
  Marketing

  Webcasting