Wat ik altijd wilde worden

Televisieprogramma voor RTL4

‘Wat ik altijd wilde worden’ is een televisieprogramma voor RTL4 waarin ervaren krachten voor één dag dé job gaan ervaren waar ze vroeger van droomden, maar het door omstandigheden nooit zijn gaan doen. Opleidingsniveau, gezinssituatie of een andere samenloop van omstandigheden plaatsten onze kandidaten in een ander carrière-pad dan die van hun dromen. Ze hebben in hun job(s) veel ervaren en geleerd. Dat is bagage die nog goed gebruikt kan worden. Nu ze boventallig zijn verklaard, actief een carrière-switch willen maken of niet zo zeer meer ‘moeten’ maar ‘mogen’, is de tijd rijp om datgeen te gaan beproeven dat ze altijd al wilden doen. ‘Wat ik altijd wilde worden’ wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. Jochem is bekend van programma’s als ‘Praatjesmakers’, ‘Bonje met de buren’ en ‘Later als ik Groot ben…’. 

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentator

Wat ik altijd wilde worden wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’ en ‘Wie is de Mol?’.

Wanneer te zien?

“Wat ik altijd wilde worden” is vanaf Q1-2020 elke week te zien bij RTL4.

Bekijk website

Meer informatie over ‘Wat ik altijd wilde worden’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Bekijk programma

Het programma en fragmenten zijn terug te kijken via RTL XL.

Bekijk YouTube kanaal

‘Wat ik altijd wilde worden’ krijgt haar eigen YouTube kanaal waarop uitzendingen en fragmenten kunnen worden terug gekeken.

Bekijk social media

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Adverteren in Wat ik altijd wilde worden?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format ‘Wat ik altijd wilde worden’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions video content voor marketingdoeleinden (videomarketing). Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten