Skip to main content

Wat ik altijd wilde worden

Televisieprogramma voor RTL4

‘Wat ik altijd wilde worden’ is een format voor RTL4 waarin ervaren krachten voor één dag dé job gaan ervaren waar ze vroeger van droomden, maar het door omstandigheden nooit zijn gaan doen. Opleidingsniveau, gezinssituatie of een andere samenloop van omstandigheden plaatsten onze kandidaten in een ander carrière-pad dan die van hun dromen. Ze hebben in hun job(s) veel ervaren en geleerd. Dat is bagage die nog goed gebruikt kan worden. Nu ze boventallig zijn verklaard, actief een carrière-switch willen maken of niet zo zeer meer ‘moeten’ maar ‘mogen’, is de tijd rijp om datgeen te gaan beproeven dat ze altijd al wilden doen. ‘Wat ik altijd wilde worden’ wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. Jochem is bekend van programma’s als ‘Praatjesmakers’, ‘Bonje met de buren’ en ‘Later als ik Groot ben…’. 

Boodschap van Jochem

Meer op YouTube

Presentator

Wat ik altijd wilde worden wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, bekend van ‘Praatjesmakers’ en ‘Wie is de Mol?’.

Wanneer te zien?

Seizoen 1 van “Wat ik altijd wilde worden” is begin 2020 bij RTL4. Vanwege de pandemie is een tweede serie uitgesteld. Deze wordt nu voorzien voor voorjaar 2022.

Bekijk website

Meer informatie over ‘Wat ik altijd wilde worden’ of adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Online kijken

Het programma en fragmenten zijn terug te kijken via RTL XL. Uitzendingen zijn direct na eerste uitzending op televisie beschikbaar op dit kanaal.

Via YouTube kijken

‘Wat ik altijd wilde worden’ is terug te kijken haar eigen YouTube kanaal. Programmasponsoren kunnen content vanaf dit kanaal embedden.

YouTube kanaal

Bekijk social media

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar Facebook

Bekijk afleveringen

Adverteren in Wat ik altijd wilde worden?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format ‘Wat ik altijd wilde worden’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

  Meer videoproducties

  Naast formats voor televisie produceert SHH Productions ook Digital Formats voor online en meer. Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden die wij bieden.

  Televisie Producties

  Video
  marketing

  Video
  producties

  Alle AV Diensten