Online

Marketing

Breng videomarketing content onder de aandacht van de doelgroep

Online Marketing

Omdat de juiste distributie van video content van doorslaggevend belang is voor succes

Videomarketing vindt plaats in een dynamische wereld. Kijkgedrag, mogelijkheden van (sociale media) kanalen, technologische ontwikkelingen en advertentiemogelijkheden binnen kanalen zijn continu aan verandering onderhevig. Marketeers schieten vaak te kort in het bij (kunnen) houden van al deze veranderingen welke feitelijk wel van grote invloed zijn op de resultaten. Met als resultaat dat er gepionierd en gefaald wordt. Met name op het gebied van distributie en promotie (van de content) gaat het vaak mis.

Daarom brengt SHH Productions niet alleen video content productie expertise in maar ook de nodige kennis op het gebied van onder meer online marketing, distributiemogelijkheden, social media campagnes, web-services en online promotie.

SHH Productions kan jou van dienst zijn bij:

  • Design en ontwikkeling van een website (of brand channel)
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Google Adwords campagnes
  • Social media campagnes

Creƫer jouw eigen Brand Channel

Het kan raadzaam zijn om specifieke video content (videomarketing), tezamen met andere vormen van content (foto’s, blogs, kalenders, etc.) aan te bieden via een zogeheten Brand Channel. Dat is een aparte website met specifieke URL, eigen vormgeving, onderliggend YouTube of Vimeo videokanaal en specifiek social media kanaal. Je trekt hiermee de communicatie los van de corporate pagina’s.

De voordelen hiervan zijn:

  • Je houdt alle bij elkaar horende content / communicatie overzichtelijk bij elkaar.
  • Je kunt een ludieke en bij voorkeur eenvoudig te onthouden URL meegeven aan het Brand Channel welke je kunt koppelen aan de titel of slogan van een campagne. Bijv. www.ditkanikonthouden.nl (i.p.v. www.ditonthoud.com/IK/totaal/Niet.php).
  • De bezoeker van het Brand Channel wordt niet afgeleid door andere zaken die normaliter huishouden op een corporate websites. Het belang van de bezoeker blijft centraal staan.
  • Het stelt in staat om de omgeving in zijn totaliteit te beheren en te analyseren.
  • Het stelt in staat om Search Engine Optimization (SEO) door te voeren waarmee de content zich goed presenteert binnen de zoekmachines voor het specifieke doel (de campagne). Dit komt het organische verkeer naar het Brand Channel ten goede.
  • Na afronding van een campagne of project (of bij falen) kan alles desgewenst met een druk op de knop offline worden gehaald.

Neem contact op met SHH Productions voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hulp bij distributie en promotie van video content nodig?

Leun op de marketing en online (web) expertise van SHH Productions. Vertel ons jouw uitdaging. Vul dit contactformulier in of bel gelijk met een van onze specialisten op 010-4134579

Meer videomarketing

SHH Productions produceert kwalitatieve video content voor gebruik in een videomarketing mix. Dat maakt SHH Productions jouw partner in videomarketing. Bekijk de verschillende vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten