Business NL

Televisieprogramma (talkshow) voor RTL-Z en RTL7

Business NL (voorheen Business 010) is dé landelijke zakelijke talkshow voor RTL-Z en RTL7 over uiteenlopende ondernemerszaken gepresenteerd vanaf een prominente locatie in Rotterdam. Deze talkshow wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer.

In Business NL worden uiteenlopende ondernemerszaken besproken in een luchtige talkshow setting. Specialisten uit verschillende branches praten met elkaar over een centraal onderwerp waarop zij een duidelijke visie hebben. De kijker thuis krijgt een kijkje achter de schermen bij de ondernemers aan tafel  door middel van reporter items. De opnameavonden van dit format zijn tevens netwerk gelegenheden voor sponsors en (zakelijk) publiek dat zich kan aanmelden voor het bijwonen van de opnames.

Business NL Promo

Business 010 - achter de schermen

Presentator

‘Business NL’ wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer. Kevin is presentator van diverse succesvolle RTL formats en is tevens eigenaar/producent van productiehuis Stay in Touch Media.

Wanneer te zien?

Business NL is een format voor RTL-Z en RTL7

Bekijk website

Meer informatie over adverteren binnen dit programma? Bekijk de programma website.

Ga naar de website

Bekijk programma

‘Business NL’ is terug te kijken via RTL XL.

Ga naar RTL XL

Bekijk social media

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en meer.

Ga naar Facebook

Adverteren in 'Business 010'?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te adverteren binnen het format ‘Business NL’ of heb je een vraag aan de redactie? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Actief in videomarketing?

Naast televisieprogramma’s produceert SHH Productions video content voor marketingdoeleinden (videomarketing). Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten