Trainingsvideo

Kennisoverdracht in digitale en overtuigende vorm

Trainingsvideo opnemen

Video is een uiterst effectief middel om kennis en kunde over te dragen naar een groot publiek. Of dat nu voor interne medewerkers, klanten of andere gebruikers van jouw product of dienst is. Het opnemen van een trainingsvideo scheelt in de praktijk heel veel tijd en (reis)kosten. Een trainingsvideo stelt in staat om iedereen, overal ter wereld, tegelijkertijd op te leiden. Een trainingsvideo stelt kijkers in staat om die onderdelen die niet onmiddellijk zijn begrepen nogmaals terug te kijken. Trainingsvideo’s kunnen worden opgenomen in een van de opnamestudio’s van SHH Productions in Rotterdam of desgewenst bij opdrachtgever op locatie.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Hoffelijk Financieel

Voor Hoffelijk Financieel verzorgen wij de opnames van MasterClasses en verdiepende content voor in de leerlijnen van deze opleider. Bekijk hier een kort fragment.

Onze werkwijze

Opnamestudio 1 van SHH Productions is uitermate geschikt voor het opnemen van een trainingsvideo. U huurt deze studio altijd inclusief gebruik van faciliteiten (camera, licht en geluid) en bediening hiervan door onze crew. U kunt gebruik maken van de middelen die standaard voorhanden zijn in deze studio zoals een televisiescherm, desks, consoles of tafel. Additionele apparatuur, een specifiek decor, visagie en catering kunnen uiteraard allemaal door ons worden verzorgd. De tekst van een trainingsvideo volledig uit het hoofd leren? Dat is uiteraard niet nodig. In onze studio is optioneel autocue support voorhanden. De presentator praat hierbij tegen een systeem dat de volledige tekst presenteert in het hart van de lens van de camera. Onze redactie kan jou bijstaan in het schrijven of redigeren van de inhoud van een trainingsvideo. Op verzoek kunnen wij wij graphics of animaties toevoegen aan de productie: zowel voor op het het content scherm in de studio als in de montage.

SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties die nodig zijn voor het opnemen van een trainingsvideo en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

OFFERTE AANVRAGEN

LIVE TRAINING MET WEBCAST UITZENDING

Wanneer het belangrijk is om een training live te doen dan spreken we van een webcast uitzending. De training kan uitgezonden worden via social media (openbaar), een webinar omgeving of videoconferencing tool (beide gesloten systemen). Hoe dat allemaal precies werkt leggen wij jou graag uit op onze specifieke pagina over webcasting.

Webcast uitzending via Webinar tool bij SHH Productions in Rotterdam
MEER OVER WEBCASTING

Trainingsvideo opnemen?

Ben jij op zoek naar een professionele opnamestudio voor het opnemen van een trainingsvideo? Neem dan contact op met SHH Productions uit Rotterdam en bespreek de mogelijkheden. Vul onderstaand contact formulier in of bel direct met 010-4134579

Meer zakelijke videoproducties

SHH Productions produceert diverse vormen van zakelijke video. Bekijk ook onze andere mogelijkheden.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten