SHH Productions documenteert test van Provincie Noord-Holland met auto’s op slimme weg

 

In opdracht van de Provincie Noord-Holland maakten wij een project video van een test met personenauto’s op de eerste ‘slimme’ weg van Nederland, de N205. Deze test maakt onderdeel uit van een meerjarig project met de naam ‘Smart Mobility’. De Provincie Noord-Holland wil nationaal en internationaal koploper zijn op het gebied van autonoom rijdend verkeer. Dit moet de doorstroming in deze belangrijke regio van Nederland bevorderen en positieve effecten gaan brengen voor onder andere het milieu. Door middel van kennis delen, interessante partnerships en het bieden van de juiste infrastructuur voor het uitvoeren van testen maakt de Provincie zich interessant voor partijen die met deze ontwikkelingen bezig zijn.

Auto’s die met elkaar én met de verkeerslichten kunnen communiceren reden van 3 tot 7 september 2018 over de eerste slimme weg van Nederland, de N205 in de provincie Noord-Holland. Voor het eerst reden in Nederland 7 auto’s met een speciale cruise control tussen het normale verkeer. De provincie wil onderzoeken wat de effecten zijn op de verkeersveiligheid en doorstroming.

SHH Productions, videoproductie bedrijf uit Rotterdam, registreerde deze test en maakte hiervan een project video (after movie). Hiervoor is onder meer gebruik gemaakt van een scanner crane voor het verkrijgen van top-shots. Beelden uit deze video zijn gebruikt door diverse regionale en landelijke media.

Bekijk de project video

Meer informatie

Op zoek naar een partner voor het registreren en documenteren van jouw project? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply