How-to video’s en Epic Trailer voor spellenreus Goliath

 

SHH Productions heeft een mooie nieuwe opdracht gekregen van spellenfabrikant Goliath. We maken een serie how-to video’s en een knallende Epic Trailer voor op de website van het bedrijf. Daarnaast treedt Goliath op als sponsor van het derde seizoen van het televisieprogramma ‘Later als ik groot ben‘ dan tevens door SHH Productions wordt geproduceerd voor RTL4. Deze editie zal worden uitgezonden in het najaar van 2019 en wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Opnames voor de how-to video’s zijn gemaakt in de opnamestudio van SHH Productions in ‘De Rotterdam’. Er is gekozen voor een kleurrijk, zoet decor omdat deze video’s met name door jonge kijkers zal worden bekeken. Ze zijn geschoten in 4K kwaliteit met ons Sony FS7 camera.

De how-to video’s worden gepresenteerd op de website van Goliath en zullen daarnaast worden aangeboden aan diverse verkoopkanalen. Goliath verkoopt haar spellen in meer dan 70 landen en verkocht tot dusver meer dan 1,5 miljard spellen. Met 14 kantoren en meer dan 250 medewerkers kunnen we hier oprecht spreken van een spellen-reus. Wij zijn er daarom apetrots op dat wij deze samenwerking zijn aangegaan.

Bekijk de Epic Trailer

Bekijk voorbeeld How-to video

Meer informatie

Interesse in het laten produceren van How-to video’s of het maken van een website trailer, neem gerust contact met ons.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply