SHH Productions en Studio Hoge Heren zijn verhuisd

Na maanden van voorbereiden en uitvoeren is het dan nu eindelijk een feit: Studio Hoge Heren en SHH Productions zijn verhuisd naar hun nieuwe locatie aan de Wilhelminakade 147 op de Kop van Zuid.

Op de 26ste etage van gebouw De Rotterdam (in de volksmond ook wel bekend als ‘de verticale stad’), direct boven het NHOW Hotel, hebben wij onze nieuwe studio’s, productie- en redactieruimtes geplaatst. Qua design is gekozen voor het thema ‘Manhattan aan de Maas’. De wanden van onze kantoren en studio’s worden gedomineerd door grote afbeeldingen (op acryl) met details van New York en Brooklyn. Vanaf onze etage hebben we ruim uitzicht op het levende decor geheten Rotterdam. Boek je een fotoshoot bij Studio Hoge Heren…dan krijg je er feitelijk een panoramische attractie helemaal gratis bij.

Voor onze (corporate) video en televisieproductie werkzaamheden – hetgeen we uitvoeren onder de vlag van SHH Productions – is een geheel nieuwe opnamestudio gerealiseerd (inclusief green-screen mogelijkheden) en hebben we geïnvesteerd in edit suites waarin editors samen met redactie, regie en/of opdrachtgever ongestoord kunnen werken aan een productie.

We zijn trotst op het bereikte resultaat en nodigen een ieder uiteraard om (op afspraak) een kijkje te komen nemen in ons nieuwe onderkomen.

Tot ziens bij Studio Hoge Heren | SHH Productions

Leave a Reply