Smart mobility film voor provincie Noord-Holland

ROTTERDAM | 23 april 2017

De provincie Noord-Holland is koploper op het gebied van Smart Mobility projecten. En dat gegeven komt tot uitdrukking in een promotiefilm van SHH Productions.

Er is een groeiende vraag naar mobiliteit. Dat heeft impact op de leefomgeving en de techniek die een adequate doorstroming mogelijk maakt. In een dichtbevolkt gebied als de provincie Noord-Holland kan de kleinste verstoring al snel leiden tot enorme files met vervuilende uitstoot en gevaarlijke situaties tot gevolg. De ontwikkelingen in de technologie staat niet stil. Het duurt niet lang meer voordat we zelf-rijdende auto’s in het straatbeeld gaan zien en ons meer dan ooit aan de techniek over moeten laten om snel, (milieu)efficiënt en veilig van A naar B te reizen.

Om de ontwikkelingen op dit vlak nauwlettend in de gaten te houden en partijen in deze markt de kans te bieden om oplossingen en concepten in de praktijk te testen, organiseert de provincie Noord-Holland Smart Mobility projecten. Met een uitstekend provinciaal wegennet, moderne verkeerssystemen, de nodige verkeersdata en concrete knowhow van Provincie medewerkers ondersteunt Noord-Holland graag dergelijke mobiliteitsprojecten. Zo testte Daimler-Benz naar Future Bus in de omgeving van Schiphol en vonden diverse andere tests plaats met onder meer Nissan, KPN en TU Delft. Maar er is meer kennis en ervaring nodig. Vandaar een duidelijke handreiking naar autofabrikanten en technologie partijen om zich aan te sluiten bij Noord-Holland.

Een film van SHH Productions

In opdracht van de Provincie Noord-Holland documenteerde SHH Productions, de video- en televisietak van Studio Hoge Heren BV, een aantal van deze tests en sprak zij met betrokken partijen. Hieruit is deze Engelstalige Smart Mobility film gedestilleerd waarop wij trots zijn. Bekijk hem hier.

Contact

Voor meer informatie over deze projectfilm neem je contact op met SHH Productions in Rotterdam. Bel met 010-4134579 of stuur een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl. Ben jij speler in de wereld van Smart Mobility en zoek je aansluiting bij de projecten van de Provincie Noord-Holland, neem dan contact op met de provincie. Contactpersoon hiervoor is Mevr. Drs. J.G.R. van Arum-Weggemans MBA.

Leave a Reply