Aftermovie

Videoverslag van zakelijk evenement

Een aftermovie laten maken

Een aftermovie is een videoverslag van een (zakelijk) evenement, training of bijeenkomst. Deel hoogtepunten van een evenement met deelnemers, klanten of prospects in een sfeervolle, professioneel gemaakte, aftermovie. Belangrijk bij een aftermovie is de inzet van een zelf-regisserende cameraman. Eentje die weet wat een editor nodig heeft om een vlotte, afwisselende montage te kunnen maken. Met oog voor details waarmee de juiste sfeer overgedragen kan worden. Ook het gebruik van de juiste faciliteiten voor het opnemen van (het geluid van) presentaties en speeches is niet onbelangrijk. Fragmenten uit presentaties of speeches moeten immers verstaanbaar opgenomen kunnen worden in de montage om daarmee de inhoud van evenement vorm te geven.

Neem contact met ons op voor het bespreken van jouw evenement en wat jij verwacht van een aftermovie. Wij helpen je graag.

Een aftermovie maken?

Wil jij een aftermovie laten maken van jouw zakelijk evenement? Wil jij leunen op de creativiteit en ervaring van experts op het gebied van videoproductie en televisie? Bel ons dan nu op 010-4134579 of vul het contactformulier in wanneer jij door ons terug gebeld wilt worden.

Meer videomarketing

Naast commercials en promo’s produceert SHH Productions meer vormen van commerciĆ«le video content die gebruikt kan worden binnen een mix van videomarketing. Bekijk hier de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten