Aftermovie

Een journalistiek en sfeervol verslag van een zakelijk evenement.

Een aftermovie laten maken

Een aftermovie is een videoverslag van een (zakelijk) evenement, training of bijeenkomst. Deel hoogtepunten van een evenement met deelnemers, klanten of prospects in een sfeervolle, professioneel gemaakte, aftermovie. Belangrijk bij een aftermovie is de inzet van een zelf-regisserende cameraman. Eentje die weet wat een editor nodig heeft om een vlotte, afwisselende montage te kunnen maken. Met oog voor details waarmee de juiste sfeer overgedragen kan worden. Ook het gebruik van de juiste faciliteiten voor het opnemen van (het geluid van) presentaties en speeches is niet onbelangrijk. Fragmenten uit presentaties of speeches moeten immers verstaanbaar opgenomen kunnen worden in de montage om daarmee de inhoud van evenement vorm te geven.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Erasmus MC

Voor het Erasmus Medisch Centrum en de TU Delft maken wij aftermovies van de workshops over convergentie.

Onze werkwijze

Professoren, doktoren en onderzoekers van het Erasmus MC en de TU Delft komen met regelmaat bij elkaar om te praten over Convergentie. Medici zijn in grote mate afhankelijk van technologische ontwikkelingen voor het verrichten van onderzoek en het genezen van patiënten. Ook in het verbeteren van de ervaring van een patiënt speelt geavanceerde technologie een grote rol. Technici moeten weten waar de medische sector behoefte aan heeft om zo toegepaste technologie te kunnen ontwikkelen. Deze zaken komen samen in een serie workshops georganiseerd door beider instellingen. Wij leggen deze workshops vast in een aftermovie. Deze heeft als doel om deelnemers te bedanken voor hun inzet en ter inspiratie voor diegene die zich hierbij nog niet heeft aangesloten.

Een ervaren cameraman en een redacteur van SHH Productions wonen de workshops bij. Presentaties worden opgenomen. Zowel voorafgaand aan de workshop als daarna worden quotes gehaald bij enkele deelnemers. Hierin vertellen zij over hun verwachtingen en hun ervaringen. Van deze beelden wordt een korte compilatie gemonteerd. Het geheel wordt voorzien van graphics en titels. Voor verspreiding van een aftelmovie via social media kanalen is het raadzaam om deze te ondertitelen. Dat kan in zowel de eigen (gesproken) taal als in een vreemde taal. SHH Productions beschikt over alle benodigde competenties en faciliteiten die nodig zijn voor het maken van een aftermovie en kan opdrachtgever hierin dus volledig ontzorgen.

AFTERMOVIE OFFERTE AANVRAGEN

Een aftermovie maken?

Wil jij een aftermovie laten maken van jouw zakelijk evenement? Vul onderstaand contactformulier in of bel direct met 010-4134579.

Meer videomarketing

Naast aftermovies produceert SHH Productions meer vormen van video content dat gebruikt kan worden binnen een mix van videomarketing. Bekijk hier een greep uit ons oplossingen.

Formats

Video
producties

Video
Marketing

Webcasting