How to video

Laat jouw klant het lekker zelf uitzoeken!

How-to video maken

Bedien je klanten met begrijpelijke uitleg over product of dienst

Krijg je op de support afdeling veel vragen over het assembleren of gebruiken van jouw apparaat? Dan schiet de geschreven documentatie wellicht te kort of moet jij je realiseren dat de moderne consument liever aan reversed engineering doet. In instructievideo’s of how-to video’s neem je de kijker stap voor stap mee in het proces van installeren, assembleren, gebruiken of onderhouden van jouw product. Een service video dus met als doel om de klant een goede ervaring te laten hebben. Maar how-to video’s bieden ook de mogelijkheid om up-sell te bevorderen. Een call-to-action aan het einde van een how-to video kan bijvoorbeeld subtiel attenderen op extra accessoires, een beschikbare upgrade, een onderhoudscontract, enzovoort. SHH Productions adviseert graag over de inhoud en vorm van jouw how-to video’s.

How-to video maken?

Wil jij de werking, bereiding, assemblage of onderhoud van jouw product gaan verklaren in een duidelijke how-to video? Ga in gesprek met SHH Productions. Vul dit contactformulier in of bel ons op 010-4134579.

Meer videomarketing

Wij maken niet alleen how-to videos. SHH Productions produceert een brede range aan type video’s die gebruikt kunnen worden in de mix van videocontent producties waarmee jij jouw merk kunt laden. Bekijk hier de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten