How To video

Vertel hoe jouw klant een product gebruikt of installeert.

How To video maken

Krijg je veel vragen over het installeren of gebruiken van jouw product? Dan schiet de geschreven documentatie wellicht te kort of moet jij je realiseren dat de moderne consument liever een video bekijkt. In een How To video (ook wel Explainer video genoemd) neem je de kijker stap voor stap mee in het proces van installeren, assembleren, gebruiken of onderhouden van jouw product. We noemen dit hygiëne content dat als doel heeft om de klant een goede ervaring te geven. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om extra verkopen (upsell) te bevorderen. Een call-to-action aan het einde van een How To video kan bijvoorbeeld subtiel attenderen op extra accessoires, een beschikbare upgrade, een onderhoudscontract, enzovoort. Ze kunnen gemaakt worden op basis van echte camerabeelden, animatie of op basis van fotografie.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Goliath Games

In een serie How To video’s (explainer video) voor Goliath Games wordt op eenvoudige wijze de basisspelregels van een spel uitgelegd. In een kleurrijk decor, opgenomen in opnamestudio 1 van SHH Productions in Rotterdam.

Zo speel je dit spel

SHH Productions maakt How To video voor Goliath, de speelgoedfabrikant uit Hattem die wereldwijd vertegenwoordigd is met haar vermakelijke en leerzame spelletjes voor kinderen. Goliath is bekend van gezelschapsspellen zoals Rummikub, Sequence en Triominos. Goliath verkoopt haar producten via speelgoedwinkels en online. Scripts voor deze serie zijn in concept opgesteld door Goliath en daarna geredigeerd door SHH. De muziek is in overleg gekozen uit een bibliotheek. Er is gekozen voor een track die aanspreekt bij de primaire doelgroep. De commentaarstem is van Marcel van Buren, producent van SHH.

Afhankelijk van de omvang van het product (of de producten) vinden opnames plaats in onze studio of elders (op locatie van opdrachtgever bijvoorbeeld). Wij adviseren jou graag over de beste inhoud en vorm passend bij jouw product (of dienst) en budget.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer How To video zien

Wolf Garten – tuingereedschappen

Medical Pet Shirts – medische kleding huisdieren

How To video maken?

Vetrouw op de kennis en ervaring van dé producent van commerciële video content voor online en televisie. Vul onderstaand contactformulier in of bel direct met 010-4134579 voor een advies op maat.

videomarketing

Wij maken niet alleen how-to videos. SHH Productions produceert een brede range aan type video’s die gebruikt kunnen worden in de mix van videocontent producties waarmee jij jouw merk kunt laden. Bekijk hier de overige vormen.

Televisie Producties

Video
marketing

Alle video
producties

Alle AV Diensten