Testimonial video

Klant in beeld. Content met een hoog overtuigend karakter.

Testimonial video maken

Mond-tot-mond reclame 2.0

Testimonial video’s zijn video‚Äôs waarin een klant zijn of haar ervaringen met de kijker deelt. Ze geven een blik in de wereld van een gebruiker van een product of dienst. Hiermee kan een potentiele koper antwoord krijgen op de vraag ‘is dit iets voor mij?’.

Een goede testimonial video bevat zeker niet alleen ‘talking heads’ maar vooral veel sfeerbeelden en belangrijke product details. Er wordt gesproken over het probleem of de uitdaging waar deze klant voor stond, hoe of met wat dit is opgelost/ingevuld en hoe de samenwerking is ervaren. Testimonial video’s zijn spontane klant reacties met lichte redactionele sturing; zeker geen overduidelijke scripted tekst. Een redacteur neemt het interview af en let hierbij op het verkrijgen van die antwoorden die relevant zijn voor het beoogde doel. Het is belangrijk dat spontaniteit en authenticiteit bewaard blijft anders.¬†Testimonial video’s kunnen worden opgenomen op locatie of in onze studio. Dit kan eventueel ook voor green-screen.

Testimonial video maken?

Laat jouw klanten aan het woord in een overtuigende testimonial video. Daarvoor neem je contact op met ervaren professionals uit de wereld van televisie: SHH Productions. Vul het contactformulier in of bel met een van onze specialisten op 010-4134579.

Meer videomarketing

SHH Productions produceert ook andere vormen van kwalitatieve video content voor videomarketing. Bekijk hier wat we nog meer doen.

Televisie Producties

Video
marketing

Zakelijke Video
producties

Alle AV Diensten