Skip to main content

In navolging van twee voorgaande televisieseizoenen heeft SHH Productions opnieuw opdracht gekregen voor de productie en realisatie van het RTL4 televisieprogramma ‘Je gaat het maken’.

In dit programma krijgen mensen de kans om carrièreswitch richting de wereld van bouw en infra te onderzoeken. Bevalt de meeloopstage, dan wordt een maat gemaakt opleidingstraject opgesteld en is er een grote kans op een baan in de sector . Denkers, doeners, schoolverlaters, werkzoekende en potentiële zij-instromers kunnen zich aanmelden voor dit programma. ‘Je gaat het maken’ wordt gepresenteerd door Pernille la Lau.

Producent Marcel van Buren van SHH zegt hierover: “We zijn heel blij met deze vernieuwde opdracht. Het is een prachtig programma om te mogen produceren en een fijne, professionele wereld om mee te morgen werken. Dat doen we dan ook op diverse terreinen, waaronder met dit populaire tv-programma. Het is mooi om op deze wijze een bijdrage te mogen leveren aan het imago van deze sector. We zitten midden in de audities voor het nieuwe seizoen en we realiseren ons heel goed dat wij voor sommige mensen echt het verschil gaan maken”.

Programmanager Miriam Wildekamp van het Technisch Bureau Bouw en Infra, de opdrachtgever van het programma, voegt hieraan toe: ” Er is heel veel werk te doen in wereld van bouw en infra. Er moeten woningen worden gebouwd, oudere gebouwen gerenoveerd en er is veel werk om wegen en bruggen in goede staat te houden. Maar denk ook aan het aanleggen voor de infrastructuur voor wifi en glasvezel. Het tv-programma levert bewezen enthousiaste kandidaten af bij de vakopleiders. Het merendeel van de kandidaten uit voorgaande seizoenen stroomt door en is nu ook echt aan het werk in de sector. We laten met deze verhalen zien hoe in de bouw vakmanschap en plezier in het werk centraal staat in een sector die van groot belang is onze samenleving.”.

Een serie van 6 nieuwe afleveringen zal vanaf zaterdag 5 februari te zien zijn bij RTL4. Het programma wordt herhaald op televisie en is ook terug te kijken op Videoland en YouTube.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, het aanvragen van een persfoto of interview kunt u zich wenden tot SHH Productions. Stuur een mail naar tv@studiohogeheren.nl of bel met 010-4134579.